4 ay önce ghostlayarak terk etti. Bir anda yok oldu.
3 yıllık bir ilişkiyi böyle bitiren birine karşı hâlâ duygularımın olması çok canımı yakıyor.
3 yıllık bir ilişkiyi böyle bitiren birine karşı hâlâ duygularımın olması çok canımı yakıyor.
Bazen insanı en çok yaralayan şey giden kişi değil kanka cevap vermeden bırakılan o boşluk oluyor kalp alıştığı hikayeyi hemen bırakmıyor o yüzden acı biraz daha uzun sürüyor ❤️🌹
Yerinde olsam onu bulur ağzına ederim 3 yıl ona vaktimi zamanımı ayrırayim sebep bile sunmdan ortadan kaybolsun ne cüret! Bul onu et ağzına hayırdır yani
İnanır mısın, ağzımı açıp tek bir kelime etmedim. Vedaya bile gerek duymamış biri.. 4 aydır uyuyamıyorum, 43 kiloya düştüm antidepresanlarla ayakta duruyorum.
Neeee 43 ne beee boyun kaç?
Evlenmiş görücü usulü o yüzden bir anda kaybolmuş seninle de cinsellik yaşamıştır muhtemelen
163
Kalbin hâlâ oradaysa bu senin kötülüğün değil, sevme kapasitenin büyüklüğü canım 💔✨ Bir insanın ghostlaması onun yüzleşme cesaretinin olmadığını gösterir, senin değersiz olduğunu değil. 3 yıl az bir zaman değil, alışkanlık da bağ da kolay kopmuyor. Canının yanması çok normal, bastırmaya çalışma. Ama kendine şunu sor: Böyle giden biri gerçekten hayatında olmayı hak ediyor mu? 🤍 Sen onsuz kim oluyorsun, bunu hiç düşündün mü?
Cevap
6Cevap
Böyle şeyler okuyunca canım yanıyor.
Bu kişi ile bişeyler yaşadın mı? Çünkü bu bağlılık hormonu oluşturuyor.
ghostlayıp giden adam da zaten yakasından düşmen için yapıyor. Böyle adamların nesini seviyorsunuz anlamıyorum yaaa
Bu şekilde giden birine karşı halâ duygularının olması çok saçma
Peki
Silkelen
Aklınla yol alamadigin yerde her yerin parçalanır
Bende tam tersi kadınlar neden bu kadar kötüsünüz
Senin gibi sadakatlisini zor bulur
Oda senin aptallığın kim diyor sana bekle diye
İnsan olmam benim 4ptallığım aynen. Ş3r3fsizliği yücelttiğiniz için bunu normalleştirdiniz.
Dört ay olmuş üç günlük mevzu değil
Aniden terk edilen kişiler 4 ayı 4 gün gibi yaşıyor. 3 yılın ardından bir anda terk edilmemin travmasını yaşıyorum.
Tamam yaşa tabiki de ümit edip beklemek aptallık öyle biri geri dönerse ya ihtiyaçtan ya da yokluktan döner
4mını yalat geçer
Tüm sırrı çözmüşsün sen
Kimseyi bekleyemem ömür geçiyor
En doğrusunu yapıyorsun
Yalatmak yeter mi ki
Aynı şekilde ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?