Kafede terk etti gittikten sonra ağladım baya insnalar gelip moral falan vermeye çalıştı sabah bana yalvardi güven bana diyip sonra buluşmaya çağırıp terk etti ne olduğunu anlamadim niye böyle bu erkeler
Güncellemeler
+1 yıl
Güvenen aklımı sikdinlerrrrrrr
Sabah seni bırakmam güven bana diyen adam az önce beni buluşmaya çağırıp terk etti erkekler neden böyle?
Terk ettmesinde sorun yok olabilir ayrılmak isteyebilir ama sabah bana yalvardi ailem ile problemlerim var yanında olucam dedi akşam çağırdı konuşmaya olmuycak ayrılalım kendine iyi bak dedi neden dedim olmaz bizden diyip gitti
Ya orası öylede ben ona söyledim bir aydır konuşuyoruz benim güven problemim var alıştırip gitme dedim çok yeminler etti aile sorunlarım var sabah ona ağladım sarıldı ağlama yanında olucam dedi az önce de ayrıldı şu an sahilde tek başıma oturuyorum aradım mesaj attım engel attı niye böyle yaptığını anlamıyorum ama birdaha dönmem ağlattı beni kötü hissediyorum
Hayır ailem ile sorunlarım var sabah buluştuk ağladım ben buna sarıldı yaninda olucam elini birakmam dedi evime bıraktı beni sonra ne oldu bilmiyorum iki saat önce aradi buluşalım kafede dedi gittim soğuktu noldu dedim bizden olmuycak bana dayanamıyorum ayırilalim dedi mal gibi kaldım güvendim sana ne diyosun dedim olmuycak dedi kalktı masadan gitti ağladım bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yanlış kişileri seçmeyin sizde. nerede aldatan var onları seviyorsunuz.
Sabah öyle konuşupta şimdi böyle davranmasi tuhaf anlam veremedim ayrılmak istiyorsa mesajlada ayrılabilirdi
Evet
Terk etti diye bir insana kızamam sadece umarım insan gibi bir açıklama yapmıştır
Terk ettmesinde sorun yok olabilir ayrılmak isteyebilir ama sabah bana yalvardi ailem ile problemlerim var yanında olucam dedi akşam çağırdı konuşmaya olmuycak ayrılalım kendine iyi bak dedi neden dedim olmaz bizden diyip gitti
Ailesiyle ilgilidir
Ailesi ile sorunu yok ne alaka
Erkekler öyle değil. O öyle.
Sebebini sen bilmezsen biz burdan bilemeyiz.
Adamdaki lükse bak hem bulmuş hemde terkediyor😂😂
Lüks değil ş**$erefsizlik 🙂
Lüks kısmı seni bulmuş olmasıydı😂
Böylelerinin oyundan elenmesi daha güzel bence
Bu tip erkekler iyi ki erken belli ediyorlar karakterlerini
Ya orası öylede ben ona söyledim bir aydır konuşuyoruz benim güven problemim var alıştırip gitme dedim çok yeminler etti aile sorunlarım var sabah ona ağladım sarıldı ağlama yanında olucam dedi az önce de ayrıldı şu an sahilde tek başıma oturuyorum aradım mesaj attım engel attı niye böyle yaptığını anlamıyorum ama birdaha dönmem ağlattı beni kötü hissediyorum
Hayatta böyleleri oluyor işte gerçekten adam gibi güvenileceğin çıkar umarım karşına güzel kalbini kimse üzmesin
Sağol
Rica ediyorum hayatına daha güçlü devam edeceksin
Sağol inş
Ulan buluşmaya çağırmadan ayrılsın bari
Evet mesaj ile ayrılsaydı daha iyi olurdu mal gibi kaldım ya
Nerden buldun bu hıyarı
Kendisi beni buldu
Onun ben a..
Allah belasını versin sabah ona ağladım ben elimi tuttu sarıldı ağlama sana kiyamam hep yanında olucam dedi
Sktrsn ordan
psikolojik sorunları var
Erkeği kadını yok insanlar kötü 😏😏😏
Osurdun mu
Off ağlarken güldürdün ya
Seni sevmeyen ölsün
Güvenmistim niye böyle yaptı ya
Kavga mi ettiniz
Hayır ailem ile sorunlarım var sabah buluştuk ağladım ben buna sarıldı yaninda olucam elini birakmam dedi evime bıraktı beni sonra ne oldu bilmiyorum iki saat önce aradi buluşalım kafede dedi gittim soğuktu noldu dedim bizden olmuycak bana dayanamıyorum ayırilalim dedi mal gibi kaldım güvendim sana ne diyosun dedim olmuycak dedi kalktı masadan gitti ağladım bende