O da sizce aynı mı duyguları ne bilim bakasım geliyor hep çok komik yakışıklı ilgimi çekti birden anlamış mıdır baktığımı bilmiyorum da takipleşmiyoz ki çekiniyorum. Dayı dediği babam nasıl seviyom derin aq
2 ay

Ensest...
Evlilik gibi bir durum söz konusu olabilirse evlenmenize mani de yoktur. Hala oğlu dayı kızının evlenmesin de de sakınca yoktur ki tanıdıklarım da var yani
Amca oğlu olmaz ama dimi
Cevap
8Cevap
Ya bişey hissettiğin yok imkansız aşk fantazin var bişey hisseditorsun sanıyorsun
Erkelerşn çoğu kızeni hoşuna gidiyordur mesala
Erkek kadın fıtrat gereği zaten birbirini çeker normal ama gitte açılma düzgünce dur
Erkekler kuzenini seviyor derken nasıl ynai
Oda beni mi seviyo
Sevgi değil bu 🙅🏼♂️
Ya aşık değilsin aşık olman için sebep yok sadece imkansız sşklar yasak aşklar çekici gelir kendine gel devamlılığı olabilir bişey mi evet ise söyle ailene evlen
Ya aşk değil yoğun bir cinsel çekim hissediorum
Normal diyorum yasak aşk ya olması zor olan bişey ya ondan hoşuna gidiyor diyorum saçmalama
Dünyada erkek mi kalmadı halanın oğlu değil o KUZENİN
Ne bilim birden oldu
Benimde dayımın oğlu hosuma gidiyo ama bu olmaması gereken bişi akrabaya karsı bişi hissetmek msjxkxkx
Ortamını genişlet biraz hep bunlar yokluktan.
Vala bilmiyorum
Şöyle bir sevenim olmadı
Neden
Kuzen kardeş yarısıdır.
Sadece beğeniyorsun hoşlantı yok aslında
yakınlaş biraz hem dnemiş olursun
Vay vay vay demet ablam hoş geldin
Biraz yakınlaş anlarsın tepkilerinden.
Tepkisi neyse kötü demek
Nesi kötü anlamadım q
Yakınlasinca ona NASIL tepki verse olumlu anlarım diyom
Oda sana aynı şekilde yaklaşırsa devam. Ama baktın ters yapıyor, kaçıyor kendini çekiyorsa o zaman düşünmüyor demektir. Biraz frikik, biraz temas belli eder zaten.
Çoçukluk hisleriniz normal dirgeçer
Yaşlarınız kaç
Ben 21 o 24
Gizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili
Sor
Çıktım gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?