Geç kaldım gibi biraz birisini gözüme kestirsem yürümek istiyorum da Nasıl olacak bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
2 ay
Geç kaldım gibi biraz birisini gözüme kestirsem yürümek istiyorum da Nasıl olacak bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Şimdi sana taktiği veriyorum. kesinlikle sosyal medyayı unut sosyal medyadan yapamazsın onu bir kere unut. Gelelim nasıl tavlayacagina. boş bir vakitte bir arkadasini yanına alıyorsun. ardından cafeye gidiyorsun oturuyorsun bı kahve falan iç. etrafa bakarak olmayı unutma. beğendiğin ve sana bakan bı kızdan emin olduğunda git konuş ve asla çekinme. Çekinir isen utangaç olduğunu karşı tarafa hissettirir isen kaybedersin. taktiğimi uygula. nazik ve beyefendi isen çok işe yarar kibar olnayi unutmahe
😂 bu dedigin çok zor ama
Hem sapık gibi algilanabilirim hem de ismini bile bilmedigim birisine bunu demek De iyi degil 😀
Ama şöyle bişey var kız sana bakıyor yani yeşil ışığı yakmış bir nevi hoşlanıyor senden bakan kız hoşlanır bunu unutma.
Bilmiyorum dsha guzel bir tanisma Hikayesi olsun
Yani bı hobin yok ise. Bu çok zor olacaktır veya bı üniversite falan okumuyor isen
Uni son sene o da bitti 😀 Bosbos gecirdik
Knk unide de bulamadı isen taktiklerim senin için geçerli değildir sakın deneme boş ver jdjdjdj şaplak yersin sen
🤣 ya biz özgüven yoktu yapmadik iste su an spora vs gidiyorum ozguvenim kendine geldi azcık eskisine göre...
Bakalım valla Napcaz Bilmiyoruk 😀
Ben beğendiğim erkeğe bakış atarım ikinci bakışı atarım en son üçüncüyü atarım eğer hala gelmiyor ise yanıma bakış atmaktan vazgeçerim ozguvensizi erkek çekilmez bee o yüzden buda aklında olsun
Haklısın ama kimse akıl okuyamıyor ya 😀
Oho böyle sen evde kalirsin neysee iyi şanslar ne diyelim kızlar seni yemicem nede olsa
Görücüye kaldık 😂
Öncelikle şöyle söyliyim aşkın ya da gerçek sevginin seni ne zaman bulacağı belli olmaz bir çok insan o yaşlarda yaşadığı tecrübelerden sonra ileriki yaşlarda aşkı ya da sevgili buluyor bence geç kaldığını düşünme benim arkadaşım 19 yaşında bulduğunu sandı 22 yaşında evlendi ve aldatıldı boşandı
Tühh cidden bunu yâsamaktansa yalniz olmak daha iyi
Bir de şöyle düşün aldatılmak bir erkek için daha zordur yani umudunu kaybetme her zaman güzel şeyler seni bulabilir kötü şeylerde bulabilir burası dünya
Ben Birini sevmek istiyorum ya artik boyle Bilmiyorum aslinda yakisikli cocugum ama kimseyi de tanimiom birine adim atim oyle biri de yok gerci de dedigim gibi artik biri olsun istiyorum
İyi de yakışıklısın diye sevileceksin demek değil bu ya bak böyle düşünme yanlış düşünüyorsun bazen bir insanın gülüşüne aşık olursun bazen merhametine bu sadece dış görünüşle alakalı değil
Iki taraf icinde kötü ya her sey olabilir evet ama birine sonsuz guvenmek istiyor insan
Haklisin onu demek istemedim ben
Hayatın ne getireceği belli olmaz
Aynen
Geç kalmış falan değilsin, 24 daha fragmanın başı be senin 🎬✨ Herkesin aşk takvimi farklı akıyor, kimisi erken yakalıyor kimisi tam zamanında. Gözüne birini kestirdiysen o heyecanı bastırma bence 💘 Küçük bir selam, ortak bir konu, hafif bir gülümseme… Flört dediğin minik adımlarla başlıyor. Reddedilmekten korkma, denememek daha çok üzer. Sence seni tutan şey utangaçlık mı yoksa “ya olmazsa” korkusu mu? 💫
Cevap
1Cevap
Acele etme aşkım belki bu saatten sonra karşına kısmetin çıkacak hayırlısı böyle belki de
Belki de
Fitnıs başla
1 veya 2 ayda hatta daha az bide Normal olarak yakışıklıysan illaki fitnıs salonunda birini bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?