Gizli Üye(25-29)11 ay
Hayır, kesinlikle garipsenmez. Ve bu düşündüğünden çok daha yaygın bir durum.
İşte neden bu "sevgilim olmadı, normal mi?" sorusu aslında çok insani
✅ 1. Herkesin temposu farklıdır
Kimisi 16 yaşında bir ilişkiye başlar, kimisi 30’unda. Bu bir “geç kalmak” değil; sadece senin duygusal gelişimin, hayat önceliklerin ya da karşılaştığın insanlar bu yönde ilerlemiş. Hepsi bu.
✅ 2. 24 yaşında sevgilin olmamış olması seninle ilgili bir “eksiklik” değildir
Belki de
Kolay kolay herkese güvenemiyorsundur
Gerçekten hoşlandığın biri denk gelmemiştir
Aklına yatan biri çıksa cesurca adım atacaksındır
Ya da bilinçaltında hep “doğru kişi”yi beklemişsindir
Hepsi geçerli ve saygı duyulacak sebepler.
✅ 3. İlk sevgili geç olunca daha kıymetli olabilir
İlk ilişki geç olunca duygusal farkındalık, saygı, empati gibi şeyler daha güçlü yaşanır. Çünkü o yaştaki insanlar genellikle artık bir “flört oyunu” değil, daha anlamlı bir bağ ister.
---
Ama insanlar ne der?
Birileri garipsiyorsa da bu senin değil, onların bakış açısının dar olmasıdır. Bir ilişkide geçen süre değil, içindeki samimiyet ve olgunluk önemlidir. Ve sen zaten o zemini kurmak için kendine zaman tanımışsın.
İlişki yaşamak bir “başarı” değildir.
Ama kendine sadık kalmak çok büyük bir başarıdır.
Kısacası Hayır, hiç garip değil. Ve belki de ilk sevgi deneyimin, duygusal anlamda en güçlü olanı olacak.03 Yorumla
Soran11 ayHade hade yapay zekadan copy paste yapma safina
Soran11 aySafinaZ
Soran11 ayElin berkecani ellinci seksini yapsın ben kahveci İsmail abiyle çay içeyim reva mı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 aySana acı ama çok gerçekçi konuşacağım. Diğerlerine bakma bu durum garipsenir bir durum. Seks yapmaman için aşırı geç bir zaman değil zaten 30da da 40da da ilkini yapabilirsin yani bu insanın tercihine bağlı ben evlenince yapılması taraftarıyım ve evlenince yapacak erkeklerde var ve onlara cidden çok saygı duyuyorum. Ama normal sevgili konusuna gelirsek işte bu konuda garipsenirsin. Bu senin duygusal zekanın olmadığını gösterir. 24 yaş sevgilinin olması için baya büyük bir yaş. Sekste sıkıntı yok ama daha sevgilin olmamış bu işte kötü en azından 2 olsa ya da bir kişiyle götürseydin buraya kadar iyi olurdu. Buradakilerin yorumlarına bakma kendileri aynı durumda olsa ahlanır vahlanırlar. Buraya gelince milleti yatıştırmaya çalışıp aklınca psikolog gibi davranmaya çalışıyorlar ama çok yanlış seni yanlış düşüncelere ancak sürüklerler. En başta utangaçlığını yenmelisin yakışıklı değilim demişsin de bu sevgilisi olanlar evlenenler hep yakışıklılar güzeller değil herkesin alıcısı var sen utangaçlığından kurtulmaya bak.
33 Yorumla
Soran11 ayİki flörtüm oldu
Cevap sahibi11 ayAma sevgili olmaya kadar gitmedi dimi? Sevgililik ayrı flört ayrı konuştuğun olmuş sadece.
Soran11 aySevgililik olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır, asla garipsenmez. Her insanın hayatı, temposu, ihtiyaçları ve duygusal gelişimi farklıdır; kimisi çok erken yaşta ilişki yaşar, kimisi kalbini saklamayı tercih eder. 24 yaşında sevgilin olmamış olması, eksiklik değil aslında kendini korumuşluk, belki de gerçek bir şey yaşamak istemenin işaretidir. Zamanı gelince, doğru kişiyle karşılaştığında yaşanır zaten. Bu konuda başkalarının ne düşündüğünden çok, senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Sevgi aceleye gelmez, içten olsun yeter.
00 Yorumla
11 ayhayır hiç sorun olmaz sevgili diye dolananlar sanki çok mutlu sanıyorsunuz çoğu fakir eskort vericek parası yok sevgili yapıp kızı düdükleme peşinde :) evde kalan kızlar beğeni atsın bu yüzden etraf da patlak tekerlekler çok dolu evde kalmış bu da farklı bir bakış açısı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, hiç de garipsenecek bir şey yok bu! Herkesin hayatında aşka farklı bir zamanda yer açılır. Utangaçlık ve dış görünüş ise sadece birer detay; önemli olan kalbinin ne kadar güzel olduğu ve kendini nasıl ifade ettiğin 🌟. Sevgilin olmaması, ilişki yaşamadığın anlamına gelmez, yoğun ve anlamlı bir bağ yaşayacağın biri mutlaka karşısına çıkacaktır. Kendine biraz güven ve kim olduğunu sevmeye odaklan ❤️. Yakışıklılık zaten kişisel bir algı meselesi; sen kendine değer verdikçe karşına seni bu halinle sevecek birini bulacaksın. Unutma, aşk her yaştan sürpriz yapabilir! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
11 aySana garip gelmiyor ise bu durum, başkalarının ne düşündüğü önemsizdir..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 11 aytakma milleti garipsese ne olacak.
00 Yorumla
11 ayŞunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama bu bir gerçek: Sevgili edinmek hayatta büyük bir başarı değildir. Hele gerçek aşkın sevginin anlamını yitirdiği bu devirde hiç değil. Hedefiniz kariyeriniz olsun, hobileriniz olsun, yaşama tutunmaya bakın. Ülke Survivor'a dönmüş zaten, sürünme mücadelesi veriyoruz, bir sevgili edinmeyi mi dert edeceğiz Allah aşkına ya! Hem benim ilk sevgilim 26 yaşımda oldu da ne oldu sanki? Sayesinde yaşlandım. Ömrümden ömür eksildi. Bırakın artık bunu bir hedef haline getirmeyi.
21 Yorumla- 10 ay
E tamam da kariyerler birlikte sevgiliyi idare edenler de var o zaman ben sadece kariyerime odaklaninca onlardan basarisiz olmus oluyorum
10 ayBence garip değil. Ben de doğduğumdan beridir sapım işte. Gördüğüm herkes tecrübeli. Bazı kızlar da "erkek dediğin tecrübeli olacak" dediğinde anlam veremiyorum. Ben mesela ilk kez bir ilişki yaşayacaksam karşımdakinin de tecrübesiz olmasını isterim. Birbirinin ilki olmak daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca şu da var: Hız çağı bizi gerideymişiz gibi hissettiriyor. İnsanlar hemen her şeyi yaşamanın peşinde. Kaç kişiyle flört ettiğini gururla anlatan var ve ben bunu anlayamıyorum. Sabır denen şey yok sanki.
02 Yorumla- 10 ay
Ben karşı tarafın boyunu çok da önemsemezdim. Hatta kısa olması tatlı olurdu. Tip konusuna gelince, tip göreceli bir kavram. Ben kendimi hep tipsiz buldum. Hala kendimi güzel bulmuyorum ancak kaşlarımı düzeltince daha iyi hissediyorum mesela. Kendine uygun saç sitili ve kaş şekli kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.
Garipsenecek bir durum değil. Herkesin duygusal olarak gelişimi, ilişki deneyimi farklı zamanlarda ortaya çıkar ya da şekil alır. Kimi erken yaşta olur kimi daha geç yaşta olur. Asıl önemli olan, bir ilişki de olurken kendini hazır hissetmen ve karşındaki kişiye gerçekçi, samimi bir bağ kurabilimendir. Henüz bu durum karşına çıkmış olmayabilir ama bu senin değerini veya ilişki kurma potansiyeli aşağa çekmez.
10 Yorumla
11 aySana tavsiyem ceylanlardan avcılık taktiği öğrenmemen türkiyedeki kadınların sorunu kendi duygularını kontrol edemiyorlar çok fazla şımartıldıkları için hep daha fazlasını istiyorlar fakir olsalar bile lüks düşkünü çoğu sonradan görmeler hipergamilerini kontrol edemiyorlar.
01 Yorumla- 11 ay
Günümüz dünyasında erkekleri maskülenlikten feminenliğe çekmeye çalışıyorlar bunlar proje güçlü olmadığımız sürece asla kadınlarla beraber olamayız erkekleri de feminenleştirmeye çalışıyorlar yani anlayacağın.
11 ayBence kendini daha iyi hissettirmesi açısından senin gibi biri ile görüşmeyi tercih edebilirsin, bu sitede bir sürü böyle kız var hiç sevgilisi olmamış.
23 Yorumla- 11 ay
Ama niye ki, iki tarafta hayatında ilk defa bişeyleri yaşayacak, daha istekli olmaları lazım benim mantığıma göre. Ama şunu da unutmamak lazım, bir kız bir erkekten farklı olarak o yaşa kadar hiç sevgili yapmadıysa oldukça kaçıngan çekingen yapıdadır. Zaten cesur değildir bu işlerde, ısrar ya da yoğun bi istek anında onu kaçırabilir. Sebebi erkeğin tecrübesiz olması değildir diye düşünüyorum. Benim 40lı yaşlara yaklaşmış hiç sevgilisi olmayan arkadaşlarım var, kimseye bişey hissedemiyoruz diyorlar.. ben anlamıyorum tabi bi aşk kadını olarak 😂😂 bana uzak
25 yaşındayım benim de olmadı bence çok hoş durum bosverin. Ben kimseyi kabul etmedim bilerek, her şeyi ilk sevdiğim adamla yaşamak istediğim için. Bu durum garipseniyor ama ben mutluyum. Bence hoş durum, ama erkegin tecrübeli olması önemlidir mi onun hakkında fikrim yok.
03 Yorumla
Soran11 ayHe he kesin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayBen 32 yaşındayım benim de hiç olmadı. Ben garipsemiyorum başkaları garipseyebilir. Sevgilim olmadı dediğimde garipseyenler çok oldu ayıplayanlar da oldu ama birşeyler başarmadan ne sevgilisi. Birşeyler başaracaksın ki hak edesin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
11 ayYakışıklılıkla alakası yok. Çirkin de değilsindir. İletişim yetenekleri ve özgüvene bakar. Spor yap, azıcık kaslı ol, enerjin iyi olsun. Bak nasıl kapında köle olurlar. Domine edeceksin kızları aga. Muhtemelen çok pasif kalıyorsundur.
00 Yorumla
11 ayBende 25 utangaç değilim ortalama bir tipim var ama aklı başında kız göremiyorum sevgili olayları saçma zaten düzgün birini bulup evlenmek lazım
10 YorumlaBence bunda garipsenicek bi durum yok herkesin sevgilisi olmak zorunda değil böyle bi algı var ama bence garipsemek saçma ama 10- 20 tane flörtün olmuştur o ayrı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Hiç de garip değil valla herkes flörtleşiyor diye senin de birine karışman gerekmiyor doğru kişi denk gelmemiştir olur öyle şeyler zaten bu devirde ilişki değil kafa dengini bulmak mesele.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olsun kardeşim sen cesaretli ol her zaman.
Unutma Atasözü der ki Kör atın kör alıcısı olurmuş. Illa ki biri sana bakar. Çenen kuvvetli olsun yeter ki.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay28 yaşındayım sevgilim olmadı buna rağmen gayet rahatım mutluyum insanlar neden bu kadar sorun ediyor bu konuyu anlamıyorum bir insan yalnız da kalabilmeli bence önemli bu
31 Yorumla
Cevap sahibi11 ayZor durum ama benim de tanıdıklarım var 170 bile değiller yinede sevgili yapabildiler hatta evliler şu an ve eşleri tarafından çok seviliyorlar yani nasip kısmet bu işler
11 ayGarip değil ama ilk önce kendini olduğun gibi kabul et ve sev mutlaka seninde bir gün sevenin olacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayDeneyim düzeyin ve karakterin açısından birini bulman zor olduğundan önce o kısmı hallet, kalanı karşındakine bağlı zaten yoluna girer.
00 Yorumla
11 ayKendini eziklemekten vazgeç niye yakışıklı olmayasın. Komik değil benim 32 yaşında hayatında biri olmamış arkadaşlarım var onlar ne yapsın 😂
01 Yorumla- 11 ay
Nerden biliyorsun dediğimi 7 24 yanımda mısın öz kardeşim misin arkadaşım mı ne kadar tanıyorsun da bu çok bilen tavır
11 aySadece olunca çok aşık olursun ve geç bir aşk acısı olmaması için bence kendini en doğru evleneceğin aday ile ilişki kur.
00 Yorumla
11 ayFlörtleri sevgiliden saymayan yurdum erkeği yine şaşırtmıyor shshs
01 Yorumla
Soran11 aySayılıyor mu
11 ayOrtalama bir tiptesindir. Yaşın çok genç. Yaşıtın kızlarında öyle. Utangaçlığın senin mizacın. Bu durumun taktiği de yok. Hafif alkol al sosyalleş
04 Yorumla- 11 ay
Bir süre alsın. Rahatlasın. Şaka bir yana işi zor
- 11 ay
Birçok dinamik var. Ama kadınların ülkemizde rağbet gördüğü çok doğru
Gizli Üye(25-29)11 ayAynı yaştayız benim flörtümde olmadı ben aşırı asosyal birisiyim belli bir yaştan sonra benden hoşlanan kızları fark etmeye başladım ama onlar adım atmayınca ben de atmadım.
00 Yorumla
11 ayinanan olmaz sen bu yalani kimseyw sıkma. doğru olsa bile yalan kabul et kimseye söyleme
00 Yorumla
11 ay22 ye kadar canım gelirdi, kör topal 2 3 bişiy oldu.23 te bi başladım,25 te dörtlemiştim
00 Yorumla
11 ayBenim oldu da noldu ilk defa bu yaşımda o da sapık çıktı
014 Yorumla- 11 ay
@Firari_01 düzgün konuş zeka geriliği
- 11 ay
@Firari_01 komiksin
- 11 ay
- 11 ay
@Firari_01 eyt vurdu mu sana onu boşverde
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim de olmadı. Ülkedeki cogu genç böyle. Garip değil bence.
18 Yorumla
Soran11 ayYaş kaç
Cevap sahibi11 ay24, birkaç ay sonra 25 olacağım
Soran11 ayBoyum 164
Cevap sahibi11 ayGayet normal benim boyum da 162. Boy konusunu çok takmayın. Kısa boylu olup evlenen bir sürü insan var.
Cevap sahibi11 ayEvet neden olmayayım? Ben şahsen aşırı uzun boylu birini istemem. Boyu boyuma olsun derim. Aşırı uzun biri yanımda sırıtır. 162 birisi olarak en fazla 175 falan olsun isterim.
Soran11 ayGizliden çık tanışalım desem yok dersin ama 😄
Cevap sahibi11 ayHahahhahahahhs buradakilere pek güvenemiyorum senlik değil. Daha doğrusu artık sanala hiç güvenemiyorum. Ama benim gibi düşünenler vardır. İllaki denk gelirsin.
Cevap sahibi11 ayHayır asla demem. Sanaldan kimseye güvenmiyorum. Daha arkadaş dediğim insandan kazık yedim. Uzun boylu zengin gorucuyu bile reddettim ben zamanında.
Gizli Üye(25-29)11 ayKral aynı dertlerden muzdaribiz bence çekingenlik ve karaktersizlere denk geldiğimizden olmuyor hence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBir şey olmaz kardeşim benim de olmadı önemli olan hayırlısını bulmak.
03 Yorumla
Soran11 aySenin niye olmadı ben tipsizim cüceyim boyum 164
Cevap sahibi11 ayBen hayırlısını istediğim için olmadı onlar takılmak istiyorlar öyleleriyle de sonra ben iletişimi kesiyorum.
Cevap sahibi11 ayAyrıca 167'ler evleniyor bu kadar takma şu boy mevzusuna eğer sen eli yüzü düzgün birisi isen nasibin çıkar karşına hiç merak etme.
Gizli Üye(30-35)11 ayyo gayet doğal bir durum herkes 21 yaşında 30 tane sevgili edinmiş olmak zorunda mı? herkesin hayatı şahsına münhasırdır.
08 Yorumla- 11 ay
Dimi
- 11 ay
16 yaşımda o sayıya yakın vardı benim
- 11 ay
Aferım kardesim yorumuma cvp vermezsen iyi olur
- 11 ay
Beni tanımadan benim yorumuma cvp verme
- 11 ay
Benim yorumuma cvp verme
Cevap sahibi11 ay@zarganasara asıl ikiniz de benim cevabımdan çekilin hadi bakim
Gizli Üye(18-24)11 ayUtangaç olmanı as ama bir kız için değil kendin içim. Onun dışında sohbet etmeyi iyi yap
021 Yorumla
Soran11 aySohbet ediyorum sevgiliye geçmeye çekiniyorum mesela yazıyorum tamam mı ama o bana ben yazmadan yazmasa sohbeti devam ettirmese bitiriyorum
Cevap sahibi11 ayEttir saçmalama sen erkeksin sen dev etttircen
Cevap sahibi11 ayYazmaya devam edicen *
Soran11 ayOfff mesela kız bana görüldü atıyor hatta görüldü bile atmıyor diyelim orada heves bitiyor
Soran11 ayBide acaba sevgilisi mi var diyorum vazgeçiyorum
Cevap sahibi11 ayNiye bitiyor konuşması kısa cümleler vs ise ya da konuşma uzatıyorsun yazma evet o zaman ama diğer türlü ise yaz
Cevap sahibi11 ayE bi zahmet bunu da soruver baştan
Soran11 aySormaya utaniyom
Soran11 ayKisa yaziyorsa veya hiç yazmiyosa zaten bırakıyorum yazmayı
Cevap sahibi11 ayO zaman Birkan normal olan diğer türlü
Cevap sahibi11 ayBirak*
Cevap sahibi11 ayBunu sormaya niye utaniyorsun
Soran11 ayBilmiyorum çocukluktan beri utangacim kızlara karşı
Cevap sahibi11 ayAma bir soru altı üstü
Soran11 ayUtaniyom kcnfh
Soran11 ayGenelde diyorum samimi mesajlasiyorsa sevgilisi yoktur
Cevap sahibi11 ayYok devirde neler var dalga konusu olsa da emin ol hayatında biri olmadığından dhwkjsksnsjs
Soran11 ayNasıl yani
Cevap sahibi11 aySen sor ya bunu yanlış olmadığını düşünen vs olup konuşanlar oluyor
Soran11 ayHimm anladım
Cevap sahibi11 ayCikiyim da ben yıllar yılı giriyorum ya dediğin olur mu emin değilim
Gizli Üye(36-45)11 ayben 40 yasidayim ama cinsel iliskim olmadi. sence hangisi daha garip 🙄😄
10 Yorumla
11 ayKendi içinde garipsedikçe garipsenirsin , umursama.
10 YorumlaHayır gayet normal. Özellikle günümüzde pek çok kişinin flörtü bir ilişkiye dönüşmüyor çeşitli nedenlerle
06 Yorumla
Soran11 ayTamam senin cevabın ne
Soran11 ayArkadaşım yok fazla o yüzden sıkılıyorum
Gizli Üye(18-24)11 ayNeden sevgilin olmadı biliyor musun? Kızlar saygısız erkekleri sevmezler senin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHiç garipsenmez. Günümüz kızlarına baksana, arsızlık diz boyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKime ne? Kim nerden bilecek senin sevgilin olmusmu olmamış mı?
00 Yorumla
10 ayasla ve asla garipsenecek bir durum değil hatta bununla övünebilebilirsin. bu senin çok seçici olduğunu gerçek aşkı aradığını gösterir.
00 Yorumla
11 ayAh be
Benimde hiç olmadı dost
Allah hayırlk kapılar versin cümleten01 Yorumla
Soran11 ayYaş 25 galiba
11 ay2 üniversitesi okumanla alakası yok kardeşim olur çekingen olma sevgili yapamıyorsan esc ye git takıl yapmaya çalış manita yapamazsan da sıkma canını
00 YorumlaTamamen kendine aksiyon çıkarma macera arama dostum yalnız olmak daha iyi kendinde küçük görme özgüvenin olsun çalış para kazan
00 YorumlaNeden garip desinler herkes sevgili olmak zorunda mı
10 Yorumlagaripsenmezsin tip çok büyük bir kıstas değil
00 YorumlaHerkesin sevgilisi olacak diye bir kural yok salla çok takma
00 YorumlaBenimde ilk sevgilim 24 yaşında oldu ama olmaz olaydı
00 Yorumla
11 aybirseyi ne kadar kovalarsan senden o kadar uzaklaşır akışına bırak
00 YorumlaBenim de ciddi bi ilişkim olmadı, yaşadığımız bu çağda normal.
00 YorumlaAh be kardeşim umarım en yakın zamanda doğru kişiyi bulursun canını yediğim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySevgilin olması niye garipsensin herkes zina yapmalı diye kural mı var erkekliğiniz yattığınız kız sayısıyla mı ölçüyorsunuz
10 Yorumla
11 ayGaripseyen kendine baksın 😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. E ben bu yaşta ölem o vakit 😄😄
09 Yorumla
Soran11 ayOlmadı mı hiv
Soran11 ayHiç
- 11 ay
Yok 😄
Soran11 ayTeklif eden oldu mi
- 10 ay
Hayır
Benim teklif ettiklerim oldu ama neye yarar reddedildikten sonra çok güzel değilim ama asla kötü de değilim orta güzelim işte Sarışın minyon Kimi dedi sevdiğim var kimi dedi ben ilişki adamı değilim Ne adamıysa artık 😄
Soran10 ayVay be ablaa
- 10 ay
Niye?
Soran10 aySamimi geldin
Soran10 ayTm kızma vazgeçtim
Gizli Üye(25-29)10 ayEevt garip, günah ama sosyal anlamda geri kaliyorsun. Sonradan toparlamak da zorlasiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOna bakılırsa bugüne kadar benimde olmadı daha doğrusu zamanım olmadı sevgili yapmaya 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ay20 yaşındayım flortum dahi olmadi beni bile garipsiyirlae ondan insanlara bakma
00 YorumlaDaha zaman ingelmemiatir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Garipsenmez bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
11 ayBen de 27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
11 ayNormal neden garipsensin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYakisikli olmaman değil utangaç olman sorun
019 Yorumla
Soran11 aySence boy her şey mi erkekte kısa erkek asla sevilmez mi
Cevap sahibi11 ayBen cok zengoysa bile gözüme kötü geliyo
Soran11 ayYani kısa boylu biri zenginse bile mı kötü görünüyor
Cevap sahibi11 ayEvettt
Soran11 aySenin boyun kaç
Cevap sahibi11 ay164 b
Soran11 ayManitan en az kaç olmalı
Cevap sahibi11 ayManitam oldu da boyu kaldı 😄 abartma bu kadar knki birini sevince herseyi sana iyi geliyo
Soran11 ayHade hade demin öyle demiyordun
Cevap sahibi11 ayTopuklu giyince benden uzun olsun iste en az 15-20 cm
Soran11 ayE daha ne 180 istiyorsun işte cüce halinle
Cevap sahibi11 ayAhahsheh kizlara göre iyi boyum
Soran11 ayÖyle de kısa erkekler ölsün der gibisin
Cevap sahibi11 ayArkadaşımin kuzeni baya kisa kendinden uzun çok güzel bi kizla evlendi, şu psikolojiden bi çık knk
Soran11 aySenin gibiler yüzünden çıkamıyorum. Hem baya kısa dediğin 170 falandır
Cevap sahibi11 ayBen naptim be
Soran11 ayAsağiladin beni
Cevap sahibi11 ayÖyle bisi yapmadim sordun cvp verdim
Soran11 ayYoo asagiladin
Gizli Üye(25-29)11 ayOlmak zorunda değil ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBizim gibi İncel olabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler