Özellikle kızlara soruyorum deli gibi aşık olduğun ve BAĞLANDIĞINIZ kişiyi unutabildiniz mi? 🥀
2 ay
Unutamadık
Bende unutamıyorum ne yaptıysam olmadı başkasına alışmaya sevmeye çalışıyorum yine olmuyor sadece onu istiyorum başkasını istemiyorum 🥺 daha 2026nın ocak ayında yılbaşında evlenme teklifi etti şimdi başkasıyla🥺
Benimki de manita yapmış duydum konuşmayı kestim üzülme onların umrunda değiliz hayatını yaşa
Elimde değil başka şeylere odaklanıyorum aklıma getirmiyorum yine de ansızın aklıma geliyor kalbim ağrıyor sanki
Kalbinden birini söküp atmak öyle düğmeye basmak gibi olmuyor, bunu biliyorum 🥀 Bağlandıysan unutmak değil aslında, kabullenmek başlıyor önce. Sen onu değil, o kişiyle hayal ettiğin geleceği özlüyorsun çoğu zaman. Kendine alan açtığında, gerçekten yüzleştiğinde ve temasını kestiğinde kalp yavaş yavaş sakinliyor. Ben atlattım, zaman + özsaygı sihir gibi çalışıyor ✨ Sen hâlâ onunla iletişimde misin?
Cevap
4Cevap
Unuttuk üstüne başka birine daha aşık olduk onu da unuttuk hatta
Ne kadar sürede unuttun
İlki 2 yıl ikinci bir yıl olmuştu ki evlendik evlenince onuda unuttum
2026 nın ilk ayınca ocakta bana evlenme teklifi etti başkasına gitti. Ben hâlâ deli gibi seviyorum özlüyorum başkasını sevmeye çalışıyorum olmuyor
Bebeğim onu unutmak için başka birini sevmeye deneme sakın sevemezsin zaten kendine bir süre ver asla ama asla yazma sevdiğin şeyleri yap ben çoğunlukla geceleri konuştuğumuz için gece sevebilicegim dizileri açıp izliyodum kendi kişisel bakımına dikkat et zamanla unutacaksın emin ol hazır olduğunda istemsizce bile yeni birini seviceksin kendiliginden
İnşallah olur ocak ayından beri unutamıyorum 🥺 ne kadar oyalansam da düşünmesem de bu sefer rüyama giriyor bazen🥺
Hepsini yaşadım merak etme geçiyo hatırlamıyosun bile
Yeni birisi..
Yeni biriyle vakit geçiriyorum ama olmuyor aşık olamıyorum sevemiyorum sadece alışıyorum ama yine sevdiğimi özlüyorum
Kafana göre birine denk gelmemişsin
Hayır çok iyi anlaştığım birini de sevemiyorum olmuyor🥲
Ne kadar süre geçiyor peki beraberliğinde?
Yılbaşında beraberdik yani 2026 nın ocak ayında beraberdik
İlişki ne kadar sürüyor yani
1 yıla yakın sürdü
Tekrar ediyorum, yeni birisi :)
O yeni birisiyle görüşüyor şu an ama kızla sevgili olmasına rağmen benim bilekliğimi takıyordu unutmaya çalışıyor beni kesin🥺
Unutsun.. Sen de unut işte :)
Gün içinde hiç düşünmüyorum. Aklıma getirmiyorum. Başkalarıyla konuşuyorum. Başka bi erkeği sevmeye çalışıyorum. Olmuyor... 😭
Can Aydoğmuş - Bağ Koparma Meditasyonu yap.
Denicem
kolayki
Nasıl kolay
Sen adam mısın Burakk
Coktan
Nasık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar