Krallar gibi yaşatırım onu her anlamda ama yine de bekârlığını yaşayamadığına üzülür mü yoksa güzel bir evliliği olursa fark etmez mi
3 ay
Krallar gibi yaşatırım onu her anlamda ama yine de bekârlığını yaşayamadığına üzülür mü yoksa güzel bir evliliği olursa fark etmez mi
Kişiden kişiye değişir ama üzülebilir çünkü bu toplumda erken evlenenlere zavallı gibi bakıldığı için, hayatlarının yarım kaldığına inanıldığı için toplumdan etkilenip üzülebilir. Gençlik topluma göre en belalı, en çok hata yapılan, insanın kendisini ve hayatını tanımadığı, karakterin oturmadığı, aptallığın zirvede olduğu berbat bir dönem ama gençliğin yaşanması gerektiğini savunuyorlar. Gençlik bu kadar kötü bir dönemse neden yaşansın ki? Madem çok kötü bir dönem yaşanacak, neyi var? Erken evlenen gençliğini yaşayamaz, o yüzden geç evlenilmeli diyorlar. Kendileriyle çelişiyorlar. Gençlik dönemi çok kötü bir dönemse yaşanacak yanı yok. Eşi ya da sevgilisi olmayan genç, gençliğini yaşayamaz; o gençliğin tadı çıkmaz. Evlilik bir pranga değil.
Özgür bırakacak onunla gülebilecek biriyim ev işi de yapsak da işten önce onu koyabilirim güler yüzlü neşeli sevgi dolu ve kibarım
İnşaallah seni üzmeyecek birini bulursun
Biri var zaten inşallah
Onunla konuştun mu bu konuyu?
Evet evlilik düşünüyoruz ama ben tedirginim yaşı genç olduğu için 19
40 lık erkek nasıl ki gençliğinde kız arkadaşlarından şikayetçi olduğu trip naz ve para isteğini yaşlandığında genç kadınla evlenme isteğinden ötürü çekmek zorunda kalıyorsa, senin için de durum aynı olur...
Pek anlayamadım ne demek istediğinizi ben 23 yaşındayım sevgilim 19 yaşında evlenmek istiyoruz ama ben gelecekte erken yaşta evlendiği için pişman olur mu onu merak ediyorum
Şunu demek istedim; erkek gençliğinde sevgili olduğu kadınlarda şikayetçi olduğu bazı özellikler vardır... Trip, naz, paragözlük, aşırı ilgi isteği vs vs... Şikayet ettiği bu şeyleri yaşlılık döneminde genç kadın arzusu sebebiyle görmezden gelmek zorunda kalır... Yani yapmam dediği şeyleri yapmak zorunda kalır çekmem desiği tribi çekmek zorundadır.. Kadın için para harcamam, paragözler der ama kesenin ağzını sonuna kadar açmak zorundadır... İllaki yapmam dediği şeyleri hayatının bir döneminde kadınlar için yapar. Durum senin içinde aynı olabilir diyorum... Fakat sizin yaş farkı absürt değil...15 yaşa kadar erkek olgunluğuna bağlı olarak çok normal... Ben 15 ve üstü için kastettim... Tabi işin şu yönü de var 19 yaşındaki bir erkek 54 yaşındaki erkekten daha fazla şey görmüş yaşamış ve olgunlaşmış olabilir... Her insanın hayatı mükemmel gitmiyor.. Birinin 20 yılda aştığı zorlukları diğeri 10 yılda yaşamış olabilir... İş tamamen olgunluk.. Yaş değil
Teşekkür ederim
Bu sorunun altında biraz kaygı var gibi hissettim 💛 “Acaba ileride pişman olur mu?” diye düşünüyorsun sanki. Şöyle söyleyeyim, bir erkek gerçekten isteyerek evleniyorsa ve evliliğinde sevgi, heyecan, özgürlük alanı varsa öyle “bekârlığımı yaşayamadım” tribine kolay kolay girmez. Çünkü mesele yaş değil, doymuşluk ve bilinç 🙃 Sen kraliçesi gibi hissettirirsen ama onu boğmazsan, o zaten yanında büyür. Sence o şu an evliliğe ne kadar hazır? 💍✨
Cevap
14Cevap
Ben hayatta kaçırdığımız her şey için üzünüldüğünü düşünüyorum. En azından nasıl olurdu merak ediliyor. Ama bu pişman olmak değildir.
evlenince de gezilebilir eğlenilemez mi acaba ya ben mutlu olurum da o üzülür mü acaba
Üzülmez bence. Demek istediğim her zaman kaçırdığımız şeyler oluyor. Düşününce merak ederiz
Teşekkür ederim
Yani Şimdiki gibi 19 yaşında bir erkeğe ne kadar Cennet yaşatabilirsen ki
Benimle gezer arkadaşlarıyla gezer evde hep cilveli ve güzel olurum özgür olur eğleniriz güleriz huzur buluruz namaz kılarız birlikte yani ne bileyim diğer gençler ne yaşıyor ki
Evet kendime güveniyorum çocuksuyum zaten baya
Evleneceğim erkek var zaten
Evet
Soru sordum işte genç evlenen erkek pişman olur mu diye
Hayatını seninle yaşayacak sen zebani değilsin ki böyle düşünme
Ya herkes tutturmuş pişman olur o yaşta evlenirse diye ama ben gerçekten kibar ve olumlu biriyim
Teşekkür ederim
Yaş farkı var mı bu önemli. Bazı ekstra şeyler yapman gözünü dışardan alabilir ama karakteri de önemli
Karakteri iyi güzel yetişmiş çok genç ve güzel görünüyorum onu hiç kısıtlamam da
Ne kadar fark
4 yaş
4 yaş çok sorun değil bence 5 ve üzeri biraz fazla
Bırak yaşamasın biz de yaşamadık
Teşekkür ederim fikriniz çok değerli
Mesela o kaç yaşında olacak sen kaç yaşında evlendiğinizde
O 19 a girmiş olur ben de 23 olurum
Genç evlendiği için pişman olur mu o erkek
Sen kaç o kaç
19 23
Problem olmaz
Imm ilgi çekici. Burcun ne
senin yaşın kaç ki. genç mi seviosun
Yok genç sevmekle alakalı değil sevgilim biraz küçük ama evlenirse ileride pişman olur mu diye soruyorum ben 23 sevgilim 19
he anladım. ama 4 yaş bişey değil. genç yaşta evlendiğiniz için sana alışmış olacak genç yıllarda. ilerde bu yaş farkı gözüne çarpmaz. ama genç erkekler laylaylom olur akıl olarka pek olgun olamıyorlar. burçlarınz ne?
Yay ikizler
İkizler sen misin
Ben yay
Ne kadar genç ben 23 yaşındayım mesela
Daha genç ya
Sen kaç yaşındasın ki
22
E tamam tam uyimluyuz
Hayatımda bir erkek var zaten onunla evlenmeyi düşünüyorum
Borçlarımı öde koşa koşa gelirim 😅
Ya onu istiyorum ben illa da çok genç ve tertemiz
Onu bırak beni al az karta kaçmaya başladım ama 30 yokum en azından 😅 takılıyorum sadece arada yaş farkı var bu sorun olabilir iki taraf açısından da ama kafalar uyuşursa hiç bişeye özenmez
Kafalar uyuşuyor şu an beni çok seviyor ama ileride pişman olur mu diye korkuyorum
Bazen en güzeli anı yaşamaktır
Kötüyü düşünüp iyi günün tadından olma
Anı yaşayalım tabi ama evleneceğiz işte bu da hayatı etkileyen bir karar
Tek sorun yaş başka bi sorun yok sanırım da yaş farkı kaç o kaç yaşında
19 una girecek bu yıl ben 22 yaşındayım çok seviyoruz birbirimizi ama yine de tereddütlüyüm işte gelecek için
Dalgamı geçiyorsun bende sanıyorum 15 20 yaş var aranızda ikinizde daha küçüksünüz 3 4 yaş hiç bişey değil
Yaş farkı için sormuyorum aslında bu yaşta evlilik erkek için pişmanlık mıdır diye
17 yaşındayken arkadaşım evlenmişti 2 çocuğu var ve gayet mutlu 25 yaşında bi arkadaşım var eve girmek istemiyor şu an ben 27 yaşında halen evlilik düşünmüyorum bunlar gerçekten biraz şans meselesi birbirinizi anlamanız ve evliliğin ne demek olduğunu gerçekten anlamanızdan geçiyor
Teşekkür ederim fikriniz için
Rica ederim
Üzülür
Gerçekten mi ya özgür bırakırım her türlü cenneti yaşatırım ona
Başka tecrübelere aç olur, farklı tenleri ve tecrübeleri merak eder. O konuda da özgür bırakabilir misin?
Hayır tabiki benimle istediği her şeyi yapabilir ben gerçekten güzel ve kibar bir kızım arkadaşlarıyla istediği her yere gidebilir rahat eğlenceli aşk sevgi huzur dolu bir hayat yaşatırım
Ona yetmez. Bir tane büyük memeli sarışın görür. Onu merak eder onun peşinden gider. Erkekler öyledir, önce doyması lazım.
Bazıları sen yeterli olursan gözü kaymaz demiş bu arada ben de sarışınım zaten
Demek ki kişiden kişiye değişir
Bekarlik rezillik
Pişman olmasından korkuyorum ama hem güzel hem kibar sevgi dolu bir kızım kısıtlamam da hiç
O sana bağlı
Güzel ve rahat bırakan bir eş olursam
Her konuda tatmin etmelisin ama
Evet evt zaten öyle olmazsa sıkıntı olur
İsteklimisin peki
Uzulmez
İnşallah ya
Sen ona hayatını verirsin neye üzülsün ki
Bekarlığımı yaşayıp kız peşinde koşamadım diye üzülürse
Uzulmez seni tadına bakacak ya
Teşekkür ederim yorum için erkek bakış açısı önemliydi bu konuda
Teşekür ederim