Erkeğin 26 yaşında evlenmek istememesi?

4 buçuk yıla doğru giden bi ilişkimiz var. İnişli çıkışlı her ilişkide olduğu gibi. Seviyorum ama bazende katlanamıyorum. Şeytan yokluyor ayrıl diyor ama biliyorum onun gibi efendisini düzgününü bulmak zor. Sevgilim romantik değil giyim konusunda kıskanç bazen değişik düşünceleri var oyun oynamaktan bazen beni aksatır çalistigi için sık görüşemeyiz ama çok çok düzgün bir insan beni sever maddi manevi her şeyde yanımda olur gerçekten onun gibi birini bulmak artık çok zor böyle bi dünyada. İşte bu olumsuz saydığım nedenler ve de uzak mesafe beni biraz soğutuyor. Soğumak istemiyorum. Onunla yuva kurmak istiyorum. Sonuçta 4 buçuk yıl oldu 2 sene sonra 6 7 yıl olcak. İkimizde 26 yaşında olucaz. O zamana artık evlenmek istediğimi söyledim. Ama o hazır değilmiş. Maddi olarak. Askerlik yapmadım diyor. Üniside bitti sayılır. Çalışıyorda. 2 seneye azda olsa çokta olsa birikim yapabilir. Evlenınce de askerliğe gidebilir beklemicek değilim. Bende çalışmayı düşünüyorum. Evlenince iki maaşla çok lüks yaşayamayız ama en azından kavuşmuş oluruz. İlişkimiz de pürüz olmaz mutlu olurum. Gerçekten telefonda kedi köpek gibiyiz bazen ama yan yanayken hiç bir sıkıntı yaşamıuoruz yaşasakta hemen halledebiliyoruz. Ben ondan çokta bir şey istemiyorum. Düğüne bile karşıyım. İki artı birde bile otururuz diyorum. Yani bilmiyorum siz olsanız ne yaparsınız hem kadın gözünden hem bir erkek yönünden merak ediyorum bu konuyu.

Erkeğin 26 yaşında evlenmek istememesi?