Kendisine kötü davranan insanla ısrarla sevgili olmaya devam eden kadına aciyarakmi bakarsiniz?

Dünyada bütün erkekler kötü erkeklerle flört eden kadınlar öldüklerinde acımıyorum bir erkek için ağlayan kadın çok komik görünüyor bu devirde erkeklerin babasının sözünü dinleyip itaat eden babasından abisinden sevgilisinden abisinden erkek arkadaşından erkekten kanka yapıp korkandan sevgilisi erkek diye korkup ayrılamayan kadınlar hangi kafada yaşıyor ataerkil düzene can veren erkek sistemine destek çıkan doğduğumuzdan beri bu rejimle erkek rejimiyle mücadele ediyorum bu devirde evlenen çocuk yapan gerçekten hayat boyu kurtulamaz o erkekten bir de çocuk yaramazsa hiç çekilmez ne gittiğin gezmeden anlarsın çabuk yaşlanırsın sorumluluk erkeğin ailesi annesi babası kendi annen baban insan çatlar sinirden bunlara laf anlatmıyorum ölünce aile yapısı kutsal aile yapısını anlarlar belki erkeklerle ne sevgili olunur ne kanka ne arkadaş sürekli akılları başka yerde konuşmaya bile öyle başlıyorlar engellemekten yorulduk erkeksiz kadın mutludur kafa rahat hesap soran yok özgürsün
Güncellemeler
3 ay
Kendi cinsiyetiyle kavga eden düşmanlık eden arkadaslik bile etmeyen sapık kadınlar kendi cinsiyetine öfke dolu olan kadınlar kadın değildir kadınlık onuru taşımaz kıskanç frsatsa seni öldüren taciz eden cinsiyet erkektir kadın değildir çok rezilsiniz
Güncellemeler
3 ay
Erkeklerle sohbet eden yalaklanan erkek delisi kızların sonu hep aynı kara toprak erkeklerle kanka sevgili olup evlenen çocuk yapan ayrılan kadınlar ya tehdit edilir ya öldürülür pavyonda sokakta yolda okulda hep erkeklerle takılan kızların sonu belli he erkekler sizi çekememezlik yapmıyor sadece öldürüyorlar canım bunlar beni, cinsiyetim olamaz kadınin kadına düşman olanı gebersin zaten kadın sayılmazlar
Kendisine kötü davranan insanla ısrarla sevgili olmaya devam eden kadına aciyarakmi bakarsiniz?