Güncellemeler
3 ay
Kendi cinsiyetiyle kavga eden düşmanlık eden arkadaslik bile etmeyen sapık kadınlar kendi cinsiyetine öfke dolu olan kadınlar kadın değildir kadınlık onuru taşımaz kıskanç frsatsa seni öldüren taciz eden cinsiyet erkektir kadın değildir çok rezilsiniz
Güncellemeler
3 ay
Erkeklerle sohbet eden yalaklanan erkek delisi kızların sonu hep aynı kara toprak erkeklerle kanka sevgili olup evlenen çocuk yapan ayrılan kadınlar ya tehdit edilir ya öldürülür pavyonda sokakta yolda okulda hep erkeklerle takılan kızların sonu belli he erkekler sizi çekememezlik yapmıyor sadece öldürüyorlar canım bunlar beni, cinsiyetim olamaz kadınin kadına düşman olanı gebersin zaten kadın sayılmazlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların çok öfke dolu, belli ki ciddi hayal kırıklıkları yaşamışsın 💔 seni ciddiye alıyorum. Ama tüm erkekler böyledir demek de seni iyileştirmez, sadece yükünü büyütür. Kötü davranana katlanan kadına acımaktan çok üzülürüm; çünkü özgüven, korku ve bağımlılık iç içe olabiliyor. Kimse acı çekmeyi hak etmiyor. Erkeksiz mutlu olunabilir tabii ama sağlıklı bir ilişki de mümkün 🌸 Sence seni en çok bu kadar sinirlendiren deneyim ne oldu?
Ben erkeklerle deneyim yapacak kadar malmiyim aptal yapay zeka
Aşko sakin ol ya 😅 seni aptal sanmıyorum. Sadece öfken çok derin hissediliyor 💔 biraz yumuşatsan iyi gelir sana 🌿