AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabii ki de saygı duyarım ama yeniden olmaz
Neden yeniden olmaz
Ya şöyle kıza zamanla ilişki olur uzun sürmez kısa vadeli olur sürekli gidip gelmeli
O istenedi yatti ve ertesi güne bıraktı ben özledim diye mesaj attı ama sonra geri sildim sence yazayım mı
Yazarsan olacakları söyleyeyim, bir daha yatarsınız bir daha gider bir daha yazar bi daha yatar bi daha gider en son bir daha da gelmez ama bu sirkülasyon kaç kez tekrar eder bilemem
Yazmazsam ne olur sence cidden düzelir mi , en son ona seni Allaha havale ediyorum yazmıştım
Mümkün değil düzelmez ki emin ol aradığı kişi sen olsaydın bunu demene izin vermezdi zaten
Aradığı kim
Onu zorlayacak bir kişi
Yani onunla evlenene kadar yatmayacak bir kisi öyle mi
Kısmen ama illa bu değil onu zorlayacak biri olmalı ama o kişinin karakterini bilmediğim için onu zorlayacak şeyin ne olduğunu bilemem
Ya şaka gibi cidden ilk defa yaptik ve ertesi güne resmen istemiyorum dedi gerçekten berbat haldeyim şu an
Saçmalama kendini bir geceliğine takılmış gibi yap sadece erkekler takılamaz ya gecelik olarak
Kendini öyle düşünme
Beni engelledi sence whatsap profil resmim ona görünsün mu yoksa ben de mi sileyim
Bence sil gitsin Ya unut onu yeni kapılara bak
Başka numaradan yazdım ona seni Allaha havale ediyorum vb şeyler yazdım bu da ailemden birinin numarası sil dedim sadece sindiremedigim için yazdım, o ise halen numarayı silmemis sence neden
Bir ara boşa düşünce sana yazmak için sana yazıp bir gece daha işte başka neden olacak
Ama bu benim numaram değil ki sonuçta ailemden birinin numarası
O telefondan da engelle
O telefondan engelledim ama o numarayı silmemis halen baktım benim numaram değil sonuçta yani ailemden birinin numarası niye silmiyor anlamadım
Yok be bi şey olmaz istediği kadar silmesin ama seni yanlış anlama da sepette cepte gördüğü için silmemiştir aşkından değil yani
Yani bu ceptelikten başka bir şey yani sonuçta başka numara benim değil 😂ben olsam sevmiyorsam silmiştim seviyorsam silmezdim asıl, ya sence bu benim numaramdan engeli kaldırır mı gerçekten çok özledim
Kaldıracak elbette yazacak da, sonra hadi buluşalım vs diyecek sabahına tekrar istemiyorum deyip gidecek 😂
Her erkek mutlaka garantide cepte bir kaç tane olsun ister
Allahim ya valla beni güldürdün 😂valla var ya ona kendimi aşık etmek istiyorum ama nasıl ay resmen babamın numarasından yazdım çocuğa 😂
Sen ona sırıl sıklam olmuşsun yazık sana üzüldüm valla 😂😂
Babamdan bile yazdığıma göre evet oldum allahim ya çocuk babamın numarasını kaydetti silmiyor hahahhahaha çok komik ya
Harbiden komik ha hahahahh neyse sana geçmiş olsun sen tutulmuşsun akıllanırsın ama bir ara
Sence yazar mı bana
Kesin yazar ilk boşa düştüğü an
Yazdım tekrardan o yazdığım numaradan, ben her şeye rağmen seni özledim whatsap engelimi kaldır konuşalım yazdım ve engelledi , yazıklar olsun ya
Adamı korkuttun daha da yazmaz o, şimdi senin sıkıntılı olduğunu düşünecek ve hiç yazmayacak
Ya ne korkutması Allah aşkına
Adama babanın numarasından çok özledim engelimi kaldır konuşalım demişsin biri bana böyle yazsa kaçarım direkt hahahaha
Ne yaptigim için korkutmuşum hiç alakası yok seven isteyen insan her türlü ulaşır
Olay sevgi değil işte, o seven insan fantezisi 2010 a kadar sürdü sonrası sadece takılmaca yani kimse tutup da bir gece beraber olduğu birinin bu kadar ısrarından hoşlanmaz
Ne yaptım da korkuttum zaten bin pişmanım ta en başında yatmayacaktim onunla resmen eskisi ona döndü diye karakteri değişti adamın
Birde eskisi mi var işin içinde
Evet o kız bu çocuğa döndüğü günden beri resmen karakteri değişti bana ben şeytanmisim gibi davraniyor
Kız zehirlemiş onu zehirlemiş yılannn
Ben de öyle düşündüm kız buna ne dedi de bu böyle oldu
Evlilik vadetmiştir belki de kim bilebilir ki? Belki de senin arkandan atıp tutmuştur
Ben o çocuğun yanına gidince bana sen askerde neredeydin demişti ben de ona sen istememiştin dedim ve bu sözler hiç onun sözleri gibi değil
Bak şimdi çözüldü işte
Sence neden bozuldu aramiz bu kız beni hakkımda konuştu mu sence
O değilse dahi o kızın bir arkadaşı konuştu senin hakkında bak bu böyle böyle biri diye senden uzaklaştırmak için
Emin misin , ona göre yazicam ona tekrardan
Ya nasıl emin olabilirim, burada sadece tahmin yürütüyoruz
😂😂😂
Bilmiyorum ama kız takiplestigimizi bence gördü çünkü biz kaç aydır takiplesiyorduk ve bu çocuğun sınav sonucu açıklandıktan üç hafta sonra felan çocuğa döndü
Belki de çocuk kıza yazdı senden vazgeçip kızı istedi
Hayir , çünkü ben biletimi almıştım onunla buluşmak için ev felan bakıyorduk hatta olmadı kardeşim izin alır bende kalırsın diyordu ve bir baktım bir gün sonra biletimi aldığım halde bana ters davranıyor
Gittin mi peki sonra biletini aldıktan sonra
Ya direkt mesaj atsana burada kafam karışmaya başladı
Evet gittim iki gün onda kaldım sonra ben adını koyalım dedim aylarca konuşuyorduk halbuki ama dedim yine de o ise ben ciddi ilişki istemiyorum belki seninle olur ama böyle yaparsan hiç olmaz , ya o kıza çekindiğimiz fotoğraflarımı göstereceksin karaktersizlik yaptığın dedi , ve üzüldüm yani , eve geldimven istemiyorum dedi
Seni kullanmış resmen Ya yazık olmuş
İnsan böyle mi yapar ya kendime gelemiyorum iki aydır
Sakin ol Ya unut gitsin onu bir zaman sonra köpekler döner zaten ama kalıcı bir dönüş olmaz bu
Sence ona yazayım mı askerde sen beni istemiyordun sen beni engelleyip başka kizla görüşmüştün felan yazayım mı yine of ya
Yaz ya ne olabilir ki en fazla hayır der yani yaz gitsin dostum
Dün başka numaradan yazdım engelledi bugün de yazicam o asker meselesini
Yaz yine engellerse de artık yapacak bişi yok vazgeç
Dün yazdım zaten her şeyi artik yazmicam seven isteyen insann her şeye rağmen düzeltmek için uğraşır yazmicam umarım pişman olur böyle yaptigina ve kendi gelir
İnşallah diyelimmm
Sence duzelme barışma imkanımız var mı
Bir de tartıştığımızda bana eski babannem gibisin demişti ne alaka bu
Bence yok
Babanne be alaka peki
Orasını bilemem
İşini görür bida atar
sen de öyle yapıyor musun
Özledim diyen mesaj attım whatsap engelimi kaldir dedim ama sildim geri mesaji of
Yazsana bana