Ya sevgilim cezaevinde tamam mı kaç gündür aramıyor başkasını arıyor beni aramıyor sorduğum zaman da arayacak diyorlar lan ayrıldıysan söyle de başkasına vereyim
2 ay
Cevap
8Cevap
Sonu iyiydi ahahahah hersey ortadaymiski zaten illa söylemesine gerek yok
Ben söylesin ve kesinleşsin istiyorum ama o cezaevindeyken onu aldatmak istemiyorum eğer ayrılırsa no problem hemen başkasına veririm unutmak bu kadar kolay benim için ama aldatmak istemiyorum ayrıldıysan ayrıldım dicen oda benim çok sabırsız ve böyle kafada kuran bi tip olduğumu bildiği için bilerek kesinlestirmiyor kendi kendimi yiyip bitiriykm diye😩
Yoruyor tecrübeyle sabit
Ne acelen var bulursun
sonuna haykırdım haklısın canım
Gerçekten çok moralim bozuk ayrıldıysan aramak istemiyorsan söyle ya bende tamam der geçerim ama yok 😔😔
sen ara ayrıl
Arayabilsem😔Aranmıyor ki sadece o arayabilir beni böyle üzmek için mi yapıyor anlamıyorum ailesini aramasın beni arasın yani yoksa başkasına vericem ben anlamam turşusunu mu kurucam onu beklerken😔
Kuruyup kalırım
Puahdjdhudh kesinlikle haklısın
Kadının gücü
🥳🥳🥹
ohoo sen vermeye dunden hazirsinki
Oh iyi ki de aramiyorr 😂😂 belli ki onun da aklı başkasında seni kullanmiş
Seni zerre kadar umursamıyor
Ben onu çok umursuyorum. sanki ya ayrıldıysan ayrıldım de bende gider tıpış tıpış başkasına veririm yani sıkıntı yok çok erkek var yakışıklı isteyen bir sürü çevrem de var ama belirsizlik yoruyor beni ayrılmadıysa ve ben yaptıktan sonra oda cezaevinden çıktıktan sonra yaptığımı duysa nolacak bu sefer ayrılacak geri dönüşü olmicak bende kesinleşmeden yapmak istemiyorum bak en azından saygım var kocasını asker de diye aldatan var benim yine sevgilim ama aldatmıyorum o askerdeyken sadece ayrıldıysan ayrıldım dicen
Git yüzüne söyle cevabını al
Tatlım telafi etmenin yolları var hangi şehirde kalıyorsun
Kız canın cokmu cekti
Görüşmeye git ayrılmadıysa sen ayrıl o zman
Köküne kadar ister şimdi canın kıyamam 😃
Sonra niye basima bi is geldi
İlgisizlik bitti göstergesidir
Zaman kaybı
Oha hemwn de ver 😅
canım ceza evinde nasıl gelsin 😅😅
* canım dicektim
*canım dicektim hahah
canım
Hayır arasın arasınnnnn başkasını arıyor aileden birilerini arıyor onlara sorduğum zaman da aricak seni diyorlar lan hani nerde bu yemin ederim sırf sinirden ona inat olsun diye gidip başkasına vermemek için zor tutuyorum kendimi delirmek üzereyim ya ayrıldıysan söyle de başkasıyla yaparım bişeyler
* zalak dicektim
Hahahhahaha kendine gel öyle sinirlenince verilir mi hemen başkasına
Hahaha neyse bi şey dicektim de ilişkin var
Bana ver
Gel işte bana aq
Hangu sehjrdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belirsizlik gerçekten insanın içini kemiriyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki… 😔 Hele ki içerideyken aklın bin ihtimale gidiyor, “beni mi unuttu” diye düşünmen çok normal. Ama sen değersiz değilsin, aranmamak senin suçun değil. Netlik istemek en doğal hakkın. Sana açık konuşmuyorsa bu zaten bir cevap gibi… Sen sence gerçekten beklemeye değer bir çaba görüyor musun? 💭💔