Kuruntu yapmıyorsun sorun sende değil. Balık burçları gerçekten öyle. Sorun sendeymiş gibi hissetirmene sebep oluyorlar. Çok zor bi burç. Hiç mantık gözüyle bakmazlar olaylara. Tamamen duygusal. Canları nasıl isterse öyle davranırlar ruh haline göre yani. Bi bakarsın çok ilgili ve beni çok seviyor dersin bi bakarsın ortada yok acaba noldu ayrılmak mı istiyor dersin. Dengeleri yok.
@Öyleiste3937 evet öyle seviyor gibi yaklaşıyor paylaşimlar yapiyor. Bu kadar tesaduf olamaz yani belli bana yaptığı, ama sonra kaçar gibi davranıyor. Hatta baya kaçıyor. Çok sinirlendirdi beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok yorar, huzurumu bozar. Kötü sonuçlanması bile belirsizlikten iyidir.
yoruyor, hantallaştırıyor, bezginlik ve bıkkınlık getiriyor
en sevmedigim sey budur. bana acik ve net olsun canimi yesin
Sonucu ne olursa olsun netliği ve net olmayı severim, belirsiz şeylerden uzak dururum beni aşırı yoruyor.
Az çok sonucu biliyorsam belirsizlik beni daha çok yorar.
O konuya ve duygularima gore degisir bazen en iyisi bazen en kötüsü olabiliyor
Belirsizlik beni çok yorar. Canım çok acısa bile net olsun isterim herşey. Belirsizlik daha çok acıtır.
Evet dengesiz biri var balık burcu galiba çözemedim gitti
Eski erkek arkadaşım balık burcu ya bunların hepsi mi dengesiz olur
Benim de arkadaşım balık burcu bence de dengesizled shshhs
Çok dengesizler ya gerçekten Allah sabır versin
@Öyleiste3937 ya birde o kadar ima seviyor gibi hareketleri de devamı yok o yüzden ben kuruntu mu yapiyorum diye kafayı yedim çıldirıcam artık.
Dengeli bir balık burcu hayatımda görmedim
Kuruntu yapmıyorsun sorun sende değil. Balık burçları gerçekten öyle. Sorun sendeymiş gibi hissetirmene sebep oluyorlar. Çok zor bi burç. Hiç mantık gözüyle bakmazlar olaylara. Tamamen duygusal. Canları nasıl isterse öyle davranırlar ruh haline göre yani. Bi bakarsın çok ilgili ve beni çok seviyor dersin bi bakarsın ortada yok acaba noldu ayrılmak mı istiyor dersin. Dengeleri yok.
@Öyleiste3937 evet öyle seviyor gibi yaklaşıyor paylaşimlar yapiyor. Bu kadar tesaduf olamaz yani belli bana yaptığı, ama sonra kaçar gibi davranıyor. Hatta baya kaçıyor. Çok sinirlendirdi beni
Bende aynı şeyleri yaşadım ve en sonunda 5 yıl sonra terk edildim. Öyle işte..
@Öyleiste3937 oy böyleleri uzak olsun bize ya haýirlısı
:d
poker oynerken bazen bende düşüyorum belirsizliğe yorucu oluyor
Ne ise kesin olsun isterim.
Cevabı kendin vermişsin.
Kararsızlık en kötü çözümsüzlüktür.
Çok fazla yoruyor beni
Belirsizlik kötü ihtimalden daha kötüdür
Öldürür desem?
O kadar mı?
Evet. Özellikle insanların bana karşı belirsiz olmamalı...
Belirsizlik herkesi yorar.
Evet çok yoruyor hala belirsizlik içindeyim
evet çok ://
Yıpratır
Hayır Beni Yormaz
Yoruyor evet.
Her zaman yorar
Yorar
Evet
Yorar
Yorar
Umrumda değil