Bu sorunu genelde kızlar yaşıyor diye biliyorum ve kötü oluyor genelde aile başkasından öğrenince
3 ay
Bu sorunu genelde kızlar yaşıyor diye biliyorum ve kötü oluyor genelde aile başkasından öğrenince
Evet oldu anneme söylemişlerdi beni sevgilimle gördüklerini ama bilmedikleri bir şeyde vardı , ben zaten annemle arkadaş gibiyim ve anneme her şeyi anlatıyorum zaten biliyordu ilk defa duymuş değildi :D
Baban duysa yine aynı tepkiyi verir miydi? Zaten annelerinizin bu genişliği yüzünden olan babalara oluyor
Bunu yaşayan çok kişi var gerçekten ve aile başkasından duyunca ortam biraz geriliyor, haklısın 🤦🏻♀️ Özellikle güven meselesi devreye giriyor. Ben ilişkilerimi aileme kendim söylemeyi tercih ediyorum çünkü başkasından öğrenmeleri gereksiz drama yaratıyor 😂 Sen erkek olarak yaşamışsın belli ki, hissettiğin şey daha çok utanç mıydı yoksa sinir mi? Aileyle bu konuları açık konuşabilmek sence mümkün mü? 💬✨
Cevap
4Cevap
Birisi söylemedi ama babam bizi Gebzedeki eski çarşıda yakalamıştı. Anında çözmüştü bizi. Sormaya gerek bile duymadı
Sana bir şey olmaz erkek adamsın ama bir kızı babası biriyle görse istisnalar hariç bu çoğu baba için büyük bir sorun
Kızın ailesiyle tanışmıştım ya, beni sevmişlerdi. O yüzden beraber dolaşmamıza bir şey demiyorlardı
Çok sevgilim oldu ama yakalanmadım. Usta olmak lazım bu konularda
Allah anana babana sabır versin
Ben bir kere söyledim
Noldu
Anneme eve kız attığımı bile söylediler
Kendim dedim
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?