Bizim binada oturan Onur Abi vardı ve benim kıyafet tasarımı kursundan bir tane arkadaşım sürekli Onur Abi'yi görmek için bizim eve geliyordu. Böyle manyak arkadaşınız oldu mu?
3 ay
kuzenim 3 yıl bizde kaldı her akşam yakın kız arkadaşı bize gelir bazen yatıya kalırdı şimdi sen sorunca aklıma geldi bana takılırdı acaba benim için geliyor olabilir miydi ben pek odamdan çıkan 1 tip değildim ama yazında disko bar neresi varsa gezerdim
Evet bazen arkadaşın durup dururken birine takıntılı hale gelebiliyor ama bu genelde geçici bir heves oluyor. Onur Abi’yi görmek için eve gelmesi biraz abartılı gerçekten ama manyak seviyesine varıp varmadığı sınırları nasıl zorladığına bağlı. Benim de üniversiteden bir arkadaşım vardı sevdiği adamın oturduğu sokağa sürekli farklı rotalardan yürürdü. Yani bu tür şeyler utanç verici ama çoğu kişinin başına gelmiştir. Seninki de iyice dozajı kaçırmasın da idare et.
Melikeee bu bildiğin dizi senaryosu yaa tam stalker romantizm karması olmuş 😂💕 Kızın eve gelme motivasyonu net Onur Abi gibi duruyor, sen de arada köprü olmuşsun resmen. Bazı insanlar hoşlanınca gözü hiçbir şeyi görmüyor, radar kilitleniyor tek kişiye 🎯😅
Benim de zamanında “tesadüfen” aynı kafeye gelen aşık bir arkadaşım olmuştu, kimseyi kandıramıyordu tabii. Sence bu tatlı bir hoşlantı mı yoksa doz biraz fazla mı kaçmış? 💭💘
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?