Baska kızları sevdigimi anlattigim kiz arkadaşıma aşık oldum. O da biliyor aslinda, laf arasında soyluyorum gulup geciyor ya da allah korusun diyor beraber guluyoruz. Ama bana bir erkeği anlatirken içim parcalaniyor.
Daha once benzer bir durumu yasadigimda o arkadaşımla tüm bagimi kesmistim ama bununla yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynısını yaşadığım için biliyorum. Kankam dediğim insana yaşattım çünkü bunu bana defalarca aşık olduğunu laf arasında çok güzelsin falan diyip durduğunda lafı hep şakaya vuruyordum o da istemsiz gülerdi. Böyle böyle reddediyoruz aslında sizi zamanla olmucagini anlayıp vazgeciyorsunuz. Sen şu an o imkansızlık durumuna aşıksın, benim arkadaşın da iki senedir ciddi ilişkisi var emin ol şimdi bu zamanları hatırlayıp gülüp geçiyoruz. Senin de böyle olur unutursun başka biriyle çıkarsın güzelim dostluğunuzu bozma
biliyorum aslinda bunu. Ama yapamıyorum başkasıyla. Nedense ondan baskasini isteyemiyorum.
Baktıgimda bu bende bir takıntı aslinda. Elde edemedigim insanlara takintili kaliyorum ama bu baska. Cok guzel guluyor kiz Mesela. Her gördüğümde tekrar aşık oluyorum gibi hissediyorum. Biraz uzak kalayim desem özlüyorum vs.
Ama günün sonunda imkansız olmasini mi yoksa onu mu seviyorum bilmiyorum. Zaten sosyal konularda beceriksizim hiç sevgilim olmadı. ne yaparım bilmiyorum yani.
Tek bildigim kafamda donup duruyor ve uzuluyorum.
Aslinda Bunu aşmak cok kolay. Direkt istemiyorum diyip kendimi manipule etmeyi öğrendim zaman içinde. Fakat sorun șu başkasıyla konuşurken keyif bile alamıyorum
O zaman öyle durumlar için kanka şu erkek muhabbetleri bı yapma bana valla duymak bile istemiyorum de geç zaten hevesi kaçar anlatmaz bı daha sen de bu imkansızlik durumu hoşuna gidiyor emin ol o da yeşil ışık yaksa uzun sürmez ilişki çünkü arkadaşlık üzerine kurulmuş bı kere zor değişir. Olan dostluğa olur bı daha arkadaş kalamazsiniz
Daha once benzer bir durumu yasadim ve imkansizlik durumunun hoşuma gittigini, o kisinin bna uygun olmadığını anladim. şu an normal arkadaşım.
Fakat bu çok farklı geliyor. Hiçbir sey yapmadan dursa bir omur izlerim kizi ama ne yaparım bilmiyorum.. Normalde hiçbir seyi takmam ama ciddi manada hayatımda beni en çok uzen 3 şeyden biri.
Reis o zaman belli ediceksin öyle her zaman ki alaycı tavrinizla değil ciddi ciddi Kızım ben senden baya hoşlanıyorum diye gir aç ona duygularını madem bu kadar korkuyorsun onu kaybetmekten. Aşk cidden korkaklarin işi değil , açıl sen kıza hemen kestirip atma bı düşün lütfen falan de. İlerde başkasıyla görüceksin yoksa daha muhabbeti bile seni bu denli üzüyor sonuçta
Kiz ben ona o gözle bakmazken arkadaş olarak gorurken ondan hoslandigimi sanip benle konusmamaya baslamisti. Yani sonucu biliyorum maalesef..
Teşekkür ederim size de. anlayan birilerine içimi dökmek iyi geldi