Bir erkek neden aniden takipten çıkarır?

1 aya yakındır biriyle konuşuyordum. Her detay harika. Saygılı, düzgün konuşan, beyefendi, çalışkan, kendi ayakları üzerinde duran biriydi işte. Konuşma samimi bir şekilde ilerliyordu. Ailesi hakkında olan konuları bile paylaştı benimle (sorunlar, iyi ve kötü anılar, aile fotoğrafları, arkadaşları hepsini biliyordum). Ve sonra zaten konuşma iyi bir ilişki olur dedik. O işte planlar kuruyor gelecekle ilgili, paylaşıyoruz. Bazen sana gelecek haftanın ilk günü çıkma teklifi edeceğim dedi. Teklif ettiği zaman çok az şaka yaptım (genelde espirili konuşuruz) sonra 1-2 ay bekleyelim, zaten kararımız belli, yolumuz belli bazı şeyler düzelsin benim hayatımda sonra dedi. Sinir oldu, hayal kırıklığına uğradım, kırıldı bi de espiri yapıyorsun dedi. Sabaha kadar konuşuldu bu konu ve her şey bir anda yok oldu sanki. Sonraki gün konuştuk ama konuşma ilerlemiyordu, mesaj yazmıştım 1 kelime yazmıştı 4-5 saat sonra ben beğendim çıktım ve bugün bir baktım takip takipçiden çıkarmış. Bir şey yazmadım. Anlamıyorum hâlâ
Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar yedekte tutma gibi olay yoktur, zaten neredeyse bütün gün konuşuyorduk. Bir açıklama bile yapmadı, öylesine gitti. Soğukluk vardı ama bu ne böyle yani. Bir konuşur insan, bitsin söyler.
Bir erkek neden aniden takipten çıkarır?