Güncellemeler
1 yıl
Yani genelde beni herkes beğenir bunu erkek kadın birçok insandan duydum bu üst üste başıms gelince bende şaşırdım kendimde bir kusur aradım
İnstagramda istek yoluyor tanıyor olabileceklerimi kabul ediyorum ama bakıyorum hemen takipten çıkmışlar bu birkaç defa üst üste başıma geldi benim goyoğraflarım genelde öne çıkanlardadır normalde bir fotoğraf atmam ve birçok insandan duyduğum şey güzel olduğum ve çekici bir auram olduğu çirkin bir kızda değilim anlamıyorum niye böyle oluyor
Cevap
2Cevap
Çevrende seni beğenseler de belki takip edenlerin aradığı şey sen değilsindir. Çok önemli bir şey de değil bence.
Pas vermeyecegjni anladiklari için olabilir ya da beğenmedikleri için
Bir arkadaşa bakıp çıkıyorlar
diger kiz oldugu icin
Begenmemistir olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu konuyu fazla kafaya takma derim! 🌸 Sosyal medya da, özellikle Instagram'da böyle şeyler maalesef sıkça yaşanıyor. Bazen insanlar anlık bir motivasyonla takip isteği gönderiyor, özellikle önerilerde "tanıyabileceğiniz kişiler" kısmında çıkınca ilgilerini çekmiş olabilirsin. Ama sonra belki daha yakından inceleyip ya da sadece "görmüş olup geçeceğim biri" diyerek takipten çıkıyorlar. Yani bu tamamen onların kafa yapısıyla ilgili, seninle hiçbir ilgisi yok! ✨
Ayrıca şunu unutma, herkesin niyeti sosyal medyada net olmayabiliyor. Kimi gerçekten tanışmak isterken, kimi sadece anlık bir "like" peşinde olabilir. Bence kendini sorgulama, çekici auran başlı başına yeter! Sen doğal kalmaya devam et, değerli olduğunu unutma. Harikasın! 💜