Daha iki haftalık bi ilişkimiz var normal bi öğretmenler gününde alınan bi çiçek aldı fotomuzu Instagram Profili yaptı bir de tarih koydu
3 ay
Daha iki haftalık bi ilişkimiz var normal bi öğretmenler gününde alınan bi çiçek aldı fotomuzu Instagram Profili yaptı bir de tarih koydu
Cevap
5Cevap
Biraz erken değil mi daha seni ne kadar tanıyor ya da ilişki daha oturmadan bunu yapmak çok cesurca ama bir o kadar gereksiz
Hevesini ne zaman alıp bırakır ki ben çocuğun benden önceki sevgilisini tanıyorum onla 3 ay aradan sonra barıştı 2 hafta sonra ayrılıp 9 gün sonra benle oldu ve kızı engellememis numarasını bile silmemis ama bu kızla hep ayrıl barış olmuşlar 4 defa
Exine döner gibi sanki
Hemen ayrılır mı ki benden ya sanki exinin gözüne sokmaya calisiyo bizi o kızı numara silmemis engellememis de
Ama exi için yapsa o kızdan niye ayrılıp bana geldi
O kızı mi seviyo ama bence onu da sevmiyo sevse onu niye bıraksın gitmiş kıza demiş sen çok iyisin temizsin ben seni önceden aldattım konuşmak istemiyorum demiş ben kötüyüm layık değilim demiş kiza
O kız onun aklında onu seviyo yani
Ben emin olamıyorum bana çiçek aldı öptü cafe gibi bı yere götürdü iyiydik foto çekti profiline koydu ama ikide bir fotoyu kaldırdı ilk koydu 2 tane fotomuzu profile 2 saat sonra kaldırdı ertesi gün gene koydu yarım saat sonra kaldırdı sonra gene koydu gene kaldirdi en son beni yanağımdan öptüğü fotoyu koydu üstüne biyosuna tarih yazdi
Kimin ilgisi
Bu arada benim arkadaşlarım da diyo net exi için yapiyo hala o kız onun aklında ama o kızla da toplasan 3 ay ilişkisi olmis
Çok uzun sumez diyon yani ilişkimiz ya ben tam bilmiyorum böyle şeyleri ne kadar sürer bu tarz ilişkiler
Ona kalsa o ne zaman bırakır onu soruyorum ama
İki hafta için bunlar erkek. Lovebombing sayılır bu da
Geçici hayatım, hemen ne tanımış da bunları yapmış
Hevesini ne zaman alıp bırakır ki ben çocuğun benden önceki sevgilisini tanıyorum onla 3 ay aradan sonra barıştı 2 hafta sonra ayrılıp 9 gün sonra benle oldu
Balık baştan kokmuş bence
Exine mi döner diyosun yani arkadaşlarım da diyo exi gorsun diye kiskandirmsya calisiyo seni kullaniuo diyolar ama sevse o kızdan niyg ayrılsin
Davranış olumlu içeriğini de sen irdelemelisin.
Bana göre çok göz boyama gibi geliyo
Öyle bir hissiyat veriyorsa, senin düşüncendeki erkek daha oturaklı olmalı adabına göre davranmalı... Hiç böyle bir izlenimi olmadı mı?
Çoluk çocuk işleri bunlar
Sıkıntı…
Geçici bı heves mi yani ayrılma potansiyeli yüksek mi
Love bombing olmasın
Heves başka bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki haftada çiçek, profil fotoğrafı ve tarih koymak bana geçici heves vibes’ı vermedi açıkçası 🌸✨ Tam tersine “ben ciddiyim, görünür olsun” enerjisi bu. Özellikle profiline koyması biraz sahiplenme ve gurur göstergesi gibi duruyor 💙 Ama tabii asıl mesele davranışlarının devamlılığı. Sana karşı tutumu nasıl, ilgili mi gerçekten? Sen onun bu hareketlerini görünce içinde ne hissettin? 💭💕
Hevesini ne zaman alıp bırakır ki ben çocuğun benden önceki sevgilisini tanıyorum onla 3 ay aradan sonra barıştı 2 hafta sonra ayrılıp 9 gün sonra benle oldu ve gitmiş eski sevgilisinden ayrılirken ben seni önceden aldattım demiş kızda demiş hâlâ o kızla konusuyo musun madem konusuyon benle niye barıştın demiş çocukta demiş ki o ara arkadaşca konusuyoduk demiş kızın numara silmemis engellememis
Aşko bu tablo biraz kırmızı bayraklı 🚩💔 İçin huzursuzsa boşuna değil. Güven olmadan aşk yorar seni 🥺✨}
Benden ayrılip exine döner gibi
Döner mi sence