Sevgilimle evlenmek istiyoruz ailem kabul etmiyor ama önceden de tanıyorlardı ve seviyorlardı şimdi ise kabul etmiyorlar ikna olmuyorlar 21 yaşındayım hâlâ küçük gibi davranıyorlar nasıl konuşup ikna edebilirim ne yapsam olur
3 ay
Evini geçindirmek için gerekli şartları sağlıyor mu mesela. Her anne baba kızının yuvasında mutlu olmasını ister. Yaşın küçük biraz daha olgunlaş kararını öyle ver diye bu kararı vermiş olabilirler.
Sağlıyor kendi işini yapıyor ve ekstra başka bir iş de buldu zaten
Bu durum gerçekten insanın kalbini sıkıştırıyor… Seni küçük görmeleri ve bir anda fikir değiştirmeleri çok can acıtıcı 💔 21 yaşında olman evlilik için “çocuk” olduğun anlamına gelmez ama aileler bazen kaybetme korkusuyla böyle davranır. Onlarla sakin bir zamanda, savunmaya geçmeden konuşman önemli. “Ben onu seçiyorum”dan çok “Ben bu hayatı böyle hayal ediyorum” demen etkili olur 🤍 Peki sence asıl korkuları ne, maddi mi yoksa güven mi?
Cevap
5Cevap
açığı ortaya çıkmıştır geçmiş sıkıntıl belki
Geçmişi falan sıkıntılı değil babamla arkadaş gibilerdi gayet iyi anlaşıyorlardı biz sevgili olduktan sonra bile bir anda düşman oldular
Etmediki etse en başta olmazdı zaten babam hiç görüştürmezdi kendinde görüşmezdi
Onunla evlenip çiftleşeceğim artık karışmayın bana de
Tabii efenim çok mantıklı maalesef bütün aileler ha tamam madem demiyo
Ailen daha iyisini bilir cinsellik olmuşmuydu
Bunun bir sebebi olmalı
Etme kac sonra bama gel
olursa olur boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?