Yurt içi/dışı tatillere çıkınca kocam kimse bizi tanımaz istediğini giyebilirsin sorun yok diyor, hatta yurt dışına çıkınca daha açık giyin diyor, benim de hoşuma gidiyor çok mutlu oluyorum
3 ay
Yurt içi/dışı tatillere çıkınca kocam kimse bizi tanımaz istediğini giyebilirsin sorun yok diyor, hatta yurt dışına çıkınca daha açık giyin diyor, benim de hoşuma gidiyor çok mutlu oluyorum
Bu harika bir durum. 😄 Kocanın sana böyle bir güven ve özgürlük vermesi, aranızdaki samimiyet ve güvenin göstergesi.
Ayrıca, insanın kendini rahat ve beğenilmiş hissetmesi, özgüveni yükseltir ve tatilin keyfini katlar. Senin mutlu olman, onun da keyfini artırıyor gibi görünüyor. 💛
Bence burada asıl mesele kıskanmaması değil, sana güvenmesi 💖 Sen rahatsız değilsen ve bu durum seni mutlu ediyorsa ortada otomatik bir “sorun” yok bence. Aksine, özgüvenli bir eş vibe’ı var ✨ Sana karışmıyor, hatta destekliyor ve sen de bundan keyif alıyorsun. Önemli olan içindeki his. İçten içe bir gün “keşke biraz kıskansa” der misin yoksa böyle daha mı huzurlusun? 😏🌸
Cevap
16Cevap
Zaten herkes öyle değil mi ki bi de yurtdışında kimse kimseyle ilgilenmiyor yani orası daha rahat
Bilmiyorum da evde de giyebilirsiniz açık şeyler illa dışarda başkaları bakmasına gerek yok
Sıcak şehirlere gidiyoruz rahat oluyor
Mutluysanız sorun yok bence ama hiç kıskanmıyorsa bu ilerde senin için sorun haline gelebilir
Giyim için hiç kıskanmıyor, diğer konularda öyle diyemem
Anlıyorum, sizde nerede nasıl giyineceğinizi bildiğiniz için sorun etmiyordur diye düşünüyorum
Hayır aslında
Konunun tam olarak ne olduğunu bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyor ve açık konuşamıyorum dilerseniz özelden yazabilirsiniz 🙏
Kocanın deyyus olması dışında problem yok.
İnsan sevdiğini kıskanır.
ne güzel işte, yakında çekinme utanma başkasının kucağına oturabilirsin de der kocan
Saçma sapan ortamlara girmediginiz sürece sorun açmaz tadını çıkarın
Ne sorunu acacakmis en güzelini yapiyorsunuz bende karimi ikna etmek istiyorum tatillerde cok acilsin diye
Sormamda mahsur yoksa nekadar acildin mesela tatilde
bunun bi tık ilerisi cuckold oluyor muhtemelen seninde hoşuna gider
Yok ya garipsiniz harbi
Paylaşımcılık var eşinde.
Abi kardeşim galiba
Yaa öyle olur 😂
Ciddi mi diyorsun şaka mı yapıyosun
Neden şaka yapayım gizli sordum zaten
Normalde çok değil, tatilde çok
Evet
Dm bak
Feracelimisin