merhaba ben 9 yıllık evliyim ve iki cocugum var. Esimle internette bir evlilik sitesinde tanisarak evlendik. Fırtınalı bir evliligimiz var. Cogu zaman tartismayla gecen. Esim eve gelince benimle hic konusmaz, tv izler ya da cocuklarla vakit gecirir. Ben de duygusal anlamda boslukta oldugumdan dolayı sohbet sitelerine girerek dertleşiyorum son zamanlarda. O kadar ki eşimin yanında bile yazısıyorum baskalariyla. Ama garip bir durum var, esim yazistigimi farketmesine ragmen bir kere bile sormadi kimlerle yazisiyorsun diye. Hatta bir seferinde kazara skype im acik kalmis, orda baska bir erkekle olan yazismalarimin oldugu sayfayi okudu, yine de sormadi o kim diye... bu kadar tepkisiz olması normal mi sizce? Bana aşırı mı guveniyor yoksa umrunda bile degil miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılKonuyu sevgi sorunu ile bağdaştırayım dedim fakat evli bir insanın, hele ki bir erkeğin evliliği ne kadar sorunlu olursa olsun, ne kadar sevmiyorsa sevmesin sonuçta bahsedilen kişi eşi ve eşinin başkaları ile olan münasebeti. Yani hiç bir şey olmasa da erkeklik ve kocalık gururuna sahip olması gerekir. Aranızda sizi birbirinizden böylesine uzaklaştıran ve kopuk hale getiren neler yaşandı bilmiyorum fakat olabilecek en kötü şeyleri düşünüyorum da yine de boyle tuhaf bir duruma anlam kazandıramıyorum. Aklıma gelen seçenekleri müsaadenle sıralıyorum.
1- Seni saf görüyor olabilir. Yani istesen de aldatma gibi bir durumunun olamayacağını
2-Seni gorsel, duygusal ve fiziksel anlamda hiçbir şekilde çekici bulmayabilir. Benden uzak kalsın da ne olursa olsun gibi düşünebilir. Ancak böyle dusunen bir erkeğin neden boşanmayı seçenek olarak gormedigi sorusuna takılıyorum.
3- Kendisinin bir açığı vardır da senin de bu halde olman kendi içinde kendi elini rahatlatıyordur. Vicdani olarak daha rahat hissetmesini sağlıyor, belli ölçüde tolerans gosteriyordur.
4- Bosanmak için somut ve kesin bir kanıtı eline sunmanı bekliyordur
Aklima sadece bunlar geldi23 Yorumla
Soran+1 yılDediginiz tum ihtimaller olabilir bence de...
Soran+1 yılSiz tecrubeli birine benziyirsujz kijusabikir miyiz ozelde. Takip atayim size
- +1 yıl
Olur elbette. Yardımcı olabilirsem ne ala
En İyi Cevaplar
Oncelikle merhaba esin ile 9 yillik bir gecmisiniz var bu iyi lakin aradaki zaman surecinde monotonlasma ve senden aldigi negatif tartismalar yuzunden artik sana karsi ilgisi azalmistir ilgide biraz degersizlestirir ister istemez. Bu sebeblerden dolayi esinin gozunde biraz mesafeli bir es kadin olarak kalmis olabilirsin. Skpydeki Konusmalarda ekseri kotu bise olmadiysa belki guven dolayasi ile de anlayisli davranmis olabilir kendisi de yaptigi bir hata varsa bunu bilemeyiz tabiki. ayni durumu yasayan bir kac arkadasim vardi. Tavsiye olarak sadece sana sunu diyebilirim. Biraz degisim. Degisim oldugunu ve esine karsi sadakatli oldugunu hissettir biraz dis gorunus degisikligi ve tartismalari bitirmen o nederse tamam demen onu surekli dusunerek hareket etmen onun fkkierini alarak kendini degistirmen vs bunlar emin ol herseyi degistircektir ins daha guzel. yuvan olur. Burdaki yazilanlarin coguna aldanma bir kac yorum disinda hepsi sana sulanma durumu olmus dikkat li herkssden her tavsiyeyi alma o aile senin ailen
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bakmış acaba benim konuştuğumun daha kötüsünü mü konuşuyor diye. Sonra karar kılmış ben daha kötüsünü konuşuyormuşum diye...
Bu kadar basit. Senin yaptığının aynısını o da yapıyor o yüzden sorun etmiyor. Sizin evlilik bitmiş, toparlanması çok zor olur. Çok çabalamak gerek. O sitelere girip sohbet etmekten vazgeç. Hatta akıllı telefondan bile vazgeç çok lanet bir şey telefonlar.37 Yorumla- +1 yıl
Neden hemen karşıdakine de çamur atma derdindesiniz kardeş?
İllaki karşıdakide suçlu mu olmak zorunda? - +1 yıl
Ben önce empati kurarım. Kendimi karşımdakinin yerine koyar ona göre cevap veririm. Kendimi adamın yerine koydum ve o tepkisizliğin tek sebebi bu olabilir. Çamur atmak falan söz konusu değil. Ben adama çamur atmadım olabilecek ihtimali söyledim. Çamur atmak gibi amacım olsa bu soruyu soran kadına atardım çamuru çünkü o sitelere giripte elalemin adamlarıyla ne muhabbet kurabilir? Çok çamur atılası bir durum ama atmadım. Yani arkadaşım çamur attığım falan yok
Sen neden yorumuma atladın bilmiyorum 🤷♀️ ama açıklayıcı olduğumu düşünüyorum 💁♀️ - +1 yıl
Bence sen ne yazdığını okuyamıyorsun ve anlayamıyorsun dahi.
Adam bakmış acaba benim konuştuğumun daha kötüsünü mü konuşuyor diye. Sonra karar kılmış ben daha kötüsünü konuşuyormuşum diye...
Bu kadar basit. Senin yaptığının aynısını o da yapıyor o yüzden sorun etmiyor.
Al tekrar oku sonra çamur nedir nasıl atılır kendi yazdığın yazıda gör.
Ayrıca yazmamın senin gibi boş önyargıları olan birisine yaptığının yanlış olduğunu söylemek.
Aynı aldatanların haklı sebebi olmasa aldatmazdı diyenler gibisin.
Soran+1 yılEvet evliligjmiz skntili zaten. Esim surekli kavga cikariyor, bana huzur vermiyor. Cocuklar icin katlaniyorum zaten. Dediginiz gibi umrunda degilim bence.
- +1 yıl
Sporcu bey anlatmak istediğim mevzuyu anlamamışsın 😂😂 üstüne bir de çamur atıyorsun aldatanların haklı sebebi olmasa aldatmazdı gibi düşünen kesimle beni aynı kefereye koyamazsın. En tahammül edemediğim kesimdir onlar benim. Tanımadan etmeden okuduğunu anlamayacak bana çamur atma. Koymadığın kefe kalmadı.
- +1 yıl
Bir adam ona tepkisiz kalıyorsa ya çoook midesi geniş bir adamdır ya da kendiside aynısınj yapıyordur. Ben halen görüşümün arkasındayım. Sonuna kadarda savunuyorum. Brnim karım elin adamlarıyla konuşacak ben de müsaade edecem öyle mi? Yok öyle dünya adamı keserim keser. Hee ben tepkisiz kalıyorsam aynı haltları ben de yiyorumdur göz yumarım. Benim görüşüm budur. Çamur mamur atmıyorum.
Soran+1 yılGercekten o da mi benim gibi yazisiyiordur acaba. Sohbet sitelerinde anladigim kadariyla evli erkeklerin ya da bayanlarin yazisma amaci kacamak yapmak. Bana bu sekilde yaklasmaya calisan biri oldu sohbet sitesinde once reel sonra sanal seks teklif etti, kabul etmedim irtibati kestim.
Ya sana aşırı güveniyor öyle birşey yapmaz kafasında ya da umrunda değilsin. Çünkü tartışmalı bir evliliğim var diyorsunuz. Bu kadar tartışmalı bir evlilikte kıskançlık tartışması çok kolay olurdu normalde. Sizi üzmek istemem ama belki eşiniz sizi artık sevmiyor bile olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
133Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güvenle alakası yok. Eşinin sende gözü yok.
İnsan sevmese bile nikahlı eşisin sonuçta azda olsa bir koruma içgüdüsü olur insanda. Değişik biri jsjdj10 YorumlaGüvenilecek neyin kalmış? Ayrıca siz kadınların sıkıntılı bir beyniniz var napsın adam işten gelince senin bencilliğin işi bu noktaya getirmiş çocuklarını seviyor evede geliyor ama karısı sürekli sorun çıkarıyorsa karısının değeri gözünde bitmiş olabilir yani değersizsin onun için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yanında yazışman göz göre göre ses cıkarmaması veya gorduğunde yakaladığında hıc bısey dememeı buyuk patlamaya sebep olabılır mı ve kocan sınırlı asabımı ve maddı ımkanlarınız nasıl işin stresi filan sizi sizden koparıyor olabılırmı ve bunu yenıden canlandırmak guzel olur cocuklarında var maaşallah 2 tane sen nelerden müzdaripsin
01 Yorumla- +1 yıl
Acaba eşinin umurunda değilmisin
Güzel giyin konuşmalarına dikkat et. İlgini ondan çekme ama o nasıl davranıyorsa aynı davran umursamaz havalara gir ama uyuz olmadan:) ayrıca kıskanmasına gerek yok. Sevmesi ilgi göstermesi yeterli ama o da yok adamda
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok malesef. Hep benim ilgi gostermemi bekliyor. Ben de aksama kadar yalnizim. bunaliyorum evde. Gelip de bir sohbet muhabbet bile. etmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim kıskanç mı? Diye sormak yerine benim başka birileriyle konuşmam doğru mu? Diye düşün bence. Eşini karşına al ve konuş. Neden benimle konuşmuyorsun? İlgisizsin? Başka birini mi seviyorsun? Seni rahatsız eden hareketlerim mi var? Bunları sor bence. Duygusal boşlukta olsan da sen evli bir kadınsın erkeklerle konuşman doğru değil.
21 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evet normal. Herkes kıskanacak diye bir kaide yok!10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksamlari internette vakit gecirmek yerine kocanizla ilgilenmelisiniz. Adamın içi ölmüş size karşi varmisin yokmusun farkinda bile degil. Normalde hic bir erkek guzel seksi giyinen alımlı çekici bir bayanin yaninda kayıtsız kalamaz. Adamin ici ölmüş sama karşı kendine bak kuzumm
20 YorumlaSorunları vardır aptal aptal yorumlar ama sendeki sürekli ise o zaman sorun büyük ya onu üzecek bir söz ettin ilişki sırasında cesaretini kırdın yani ya da yeterince seksi gitmemeye başladın ilk zamanlarda ki ateşin nerde şahsen dantelli iç çamaşırı beyaz tenli isen kötü renklerde iki de salladın mı yere yatirmicak erkek yok bu kocan olsa dahi sorunun detayına inmeden de net bişey diyemiyo insan
00 Yorumla
+1 yılKocanın umrunda değilsin adam artık seni kafasında ve yüreginde çoktan bitirmiş. Belki çoktan hayatında başka bir kadın bile vardır. Daha fazla ayrıntı vermek isterim ama bazı detayları da bilmem gerek tabi. Danışmak istersen dmden yazabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılÇok ilginç, işin açığı böyle bir adamla 10 saniye daha durmam. 9 yıl sabretmen ayrı cabası. İğrenç. Seni umursamıyor evli bir çifte benzer bir yan yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası durumun can sıkıcı aynı ev için iki yabancı iki sıradan insan gibi yaşamak yorucu ve kırıcı bir durum ama istersen bide şöyle onun hayatında birisi olabilir mi oda senşn yanında yazışıyor ya sen ona sormazsan oda sana sormaz belki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Valla efendim umurunda bile değilsiniz bence.. Ben neler çektim.. İsterseniz takip atın bana.. Anlatayım size.. Ama lütfen yanlış anlamayın beni.. Sadece dertleşmek istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. eğer cinsel hayatınızda da bu şekildeyseniz, siz karı koca olmaktan ziyade ev arkadaşı olmuşsunuz demektir.. birisiyle yazışmanı okuyup ses çıkarmayan bir adam ya seni karısı olarak görmüyo demektir ya da genişlikte yüksek lisans yapıyordur.. :/
00 Yorumla
+1 yılya mahmut abı bısey dıyecegım gururun ıncınecek he ya abi yeter hep te bu mantıkta soru sorup kendını belli etme ya bırak bu işleri ya arkadaşlar bu şahıs fake kadın degil VE HER TURLÜ KANITLANIR
06 Yorumla
Soran+1 yılBen fake falan degilim. Ne anlattiysam hepsi gercek
- +1 yıl
ya mahmut abi boluna her türlü kanıtlarım demedim burda net konuşmam herkesin içinde anladın mı azıcık bırakın bu işleri bari yöntemi değiştirde belli etme artık he eger kanıtlayamaz ısem ben köpekler gibi havlarım bu kadar net
Soran+1 yılO zaman havlamaya basla bence yavas yavas. Cunku her turlu kanitlarim
- +1 yıl
ya bırak bos ıslerı kanıtlarım dıyenlerın hepsı kacıyor azıcık serefın varsa mesaj at he at sımdı kacarsın trol
- +1 yıl
bıde her turlu kanıtlarım dıyor keko at mesaj dedım atamadı sustu kactı
- +1 yıl
sen ve senın gıbıler anca kanıtlarım der sonra boyle susar mesaj at dedım sustu kactı arkadaslar her turlu kanıtlarım dedım buyuk te konustum kopek gıbı havlarım dedım nasılda sustu bıde artıstlık yapuyordu kanıtlarım dıyordu sustu kamıle
+1 yılSanırım görselde cevabım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Herkes yazmış bende yazayım , herşey bitmiş densede yatak ilişkinizde bittimi , ya da ne sıklıkta., dışarda bir ilişki yaşıyorsa anlaman zor olmasa gerek.
00 YorumlaBence bıkmış.. onunda düşünceleri karma karışık ya da çoktan bir seçim yapmış.. sana tavsiyem seviyosan eğer onunma daha çok zaman geçir.. ama herşeyden önce kendini biraz değiştir.. saçını, gece kıyafetlerini, makyajını hatta parfümünü.. yatak odasında geçirdiğiniz zamanları biraz da renklendirmeye çalış. Ona olan ilgini belli et. Ve her yerde sevişin 😉
00 Yorumlainstagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmına iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana bir çok kişiye yardımcı oluyor kendisi-
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı güven olabilir. Boşanma söz konusu olursa aleyhinize delil olarak sunmak için de susuyor olabilir. Ben çok güvendiği ve kişiliğinizi bildiği için size güveniyor olarak bakın.
00 Yorumla
+1 yılmaşallah ne kadar geniş bir aileymişsiniz.
kocan da ayrı bir ironi.
ölmüşsünüz gömeniniz yok :)
eşin seni gözden çıkarmış.
o da seni aldatıyor.00 Yorumla
+1 yılBence ses çıkarmayarak kurulu düzenini korumaya çalışıyor. Yani iki tarafında (kendisi ve siz) bu yaşam tarzından memnun olduğunu düşünüyor olabilir. Böylece karışan yok herkes istediği gibi yaşıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumlar pek normal değil..
Siz eşinizin umrunda dahi değilsiniz.
Seven kıskanır sorar korkuluk değil ya elbet merak eder.
Sormuyorsun sorgu yapmıyorsa ki işin içinde başka bir iş var00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana sormuyorsa kendisi de o sitelerde takılıyor olabilir. Ya da senin aldatacağına inanmıyor ve güveniyordur. Sonuçta 24 saat yanında duramaz. O yokken de gizliden girersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de o sitelere takilsa bile yine de kiskanmasi lazim ya. Sonucta o erkek ben kadinim.
- +1 yıl
Şu lazımlar bitiriyor çoğu şeyi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda ki genişlik Konya ovasında yok sevmiyor demek ki seni ayrıl
30 Yorumla
+1 yılKadınları evlilikten soğutan en büyük neden eşin ilgisizliği işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Alana kadar bin takla atiyorlar. Elde edince is bitiyir.
- +1 yıl
Evet, sessizlik konuşmamak ilgilenmemek bir kadını yıpratır ve çok üzer
+1 yılAyni seylerı bende yasıyorum odun gibi davranıyorlar bazen
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla degisik birseymos soyle düşünüyor bence ben yapiyorum birak oda yapsin mantigi var ya da aman ne bok yerse yesin mantigi
10 Yorumla
+1 yılhoş bir durum değil ama maalesef böyle şeyler yaşanıyor... beni bir takip edermisin konuşalım biraz burdan yazardım ama heme üşüşürler abazanlar...
01 Yorumla- +1 yıl
Ordamısınız?
Soğuma olmuş aranızda ve heyecan tamamen bitmiş bundan dolayı umursama olmuyor kendini göster farklı şekilde istersen yardımcı olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bir olay bende öyle yaparım. Herkes özgürdür istediğini yapar. San güveniyor ne yapıp yapmacağını biliyor galiba, Güvenmediği bişey yaparsanda o sana bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma. Evli insan ozgur olamaz
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın, sende özgürsün bazı konularda, kimse saana karışmazki.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbelki artık kıskanacak kadar güzel olmadığını düşünüyor olabilir
015 Yorumla
Soran+1 yılHic alakasi yok bence. Oyleyse neden evli adamlar bana yanasmaya calisiyor hep.
- +1 yıl
bilmem ki ama göreceli bu tabi ve hani zaten benim demiş de olabilir güveni tamdır
Soran+1 yılBana guvense karsi tarafa guvenemez. Insan beser sasar demisler. Bu nasil bir guven
- +1 yıl
işte orasını bende anlamadım kocan değişik kafada biri demek ki hani madem alımlı güzel hatunu var kaparlar:D
Soran+1 yılO zaman umrunda degilim belki de...
- +1 yıl
belkide derler ya alacağımı aldım boşansan belki yok demeyecek ama
Soran+1 yılOlabilir. Kavgalarda falan bosanmayı gundeme getirdim. Ben acmiyorim dava sen ac dedi hep.
- +1 yıl
bak olayı bitirmiş aç anlaşmalı boşan ve tazminat isteme der gb :)
Soran+1 yılAnlaşmalı boşanmaya da razi olmuyor. Beni cocuklari vermemekle korkutuyor. Bir kurus para da vermeyecegim sana diyor.
- +1 yıl
sende daha fena ol daha dikkat çekici tarz vs
- +1 yıl
çocuklar nafaka alır sen çalışıyorsan alamaz zaten tazminat da istemezsin olur biter ama çocukları mahkeme genelde hep anneye vermiştir
Soran+1 yılMaddi durumu benden iyi ama.
- +1 yıl
olsun sen sigortalı çalışıyor nafaka değil tazminata zorlarsın
Soran+1 yılO zamsn bosanmayi kafasina koymus. Belki de beni mahsus serbest birakiyor ki hata yapayim diye. Zaten anne namussuzluk yaparsa cocuklar babaya kaliyor.
- +1 yıl
belkide taktik bu sende dikkatli ol karda yürü ama izini belli etme :D
+1 yılBu kadar geniş olunmaz yaa
Seni gözden çıkarmış01 Yorumla
Soran+1 yılGozden cikarmissa bosamiyor da. Bu nasil is anlamadım ben. Kendime olan saygimdan aldatmiyorum. Yoksa yapsam ruhu bile duymaz.
Umrunda degilsin. Sahiplenmiyor seniki buralarda yazabiliyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle de olsa cocuklarinin annesiyim sonucta
Soran+1 yılBeni niye kiskanmiyorsun mu diyecegim
+1 yılBence normal değil, biraz bari olsa kıskanması gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmiyor iste. Aynaya baktigimda ben bile kendime hayranim dikkat de cekiyorum ama esim beni kiskanmiyor
+1 yılHiç konuşmuyor musunuz? Aranızda hiç ilgi alaka yok mu? Kocan gelip halini hatrını sormuyor mu sana hiç? Şu iyi gidiyor aslında diyebileceğin bişey var mı? Ayrıca yatakta aranız nasıl?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hic konusmuyor, halimi hatrimi sormaz. Yatakta da ben yaklasirim hep.
- +1 yıl
Hiç konuşmadan hayat mı yürür ya? İlişkşye giriyor musunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun güvenmekle alakası yok yaa senin başkasıyla olan yazışmalarını bile okuyan adam sana niye güvensin ki 😂😂umrunda değilsin işte bu gayet açık kısaca eşin sana karşı ne halin varsa gör davranışı sergiliyor 😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBitmis artik sizin iliskiniz, ev arkadasi bile olamamissiniz.. Bu yukle yasamaktansa bosan..
10 Yorumla
+1 yılAynısını kendisi de yapıyordur ondan ses etmemiştir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Domuzdan farkı yok istemiyor ise bosasin sana da helal olsun onada bu mide işkembe meselesi
10 Yorumla
+1 yılYanı seven kıskanır tabi karşı taraf kiskandirma cabalarina girmiyorsa. Onun dışında kimsenin evlilikten beklentisi partner eve gelsin televizyona otursun sohbet etmesin birşey yapmasın değildir.
00 Yorumlaumrunda değilsin bence gözü seni görmüyor ya da başka kadın var ya da evlenmek için evlenilen bir ilişkiniz olabilir ama burada dertleşme böyle şeyleri erkeklere yüz yüze anlat problemlerini en iyi o anlatır sana kendini
10 Yorumla
+1 yılSenden soğumuş bence başka biri var mı onun hayatında dikkat et
10 YorumlaUmurunda değil seven kızla konuşmana bile kızar b de nle ilgilen der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni önemsemiyor gibi bence bunu oturup konuşmanız lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılVay ya adam fazla güveniyor ya da fazla geniş biri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence kocan seni sevmiyor hatta başkasıyla aldatıyor. Çok eminim yoksa başka bir açıklaması olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılUmrunda değilsin de bunda başka birşey var Hangi siterle yazışıyorsun ki isimleri neler ki
00 Yorumla
+1 yılSeni hala beslemesi de çok ilginç çocuklarina kıyamıyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılkendide yapıyor olmalı. ancak asıl soru şu. sen başkalarıyla cinsellik manasında takılıyor musun? başkasına veresin var mı?
00 Yorumla
+1 yılGüvenmek ayrı sizi umursamasi ayri insan yaninda başka biriyle yazişmasina bişey demiyorsa yapilacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılKıskansak bir dert kıskanmasak ayrı bir dert. Ne istediğinizi bilin artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılsenden vazgeçmiş, git kiminle ne yaparsan yap anlamına gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılOha ya. Bu kadar da olamaz.
- +1 yıl
anlattıklarından o anlaşılıyor
+1 yılBunu şu cümleyle özetleyeyim ben. Ölmüşsün ama gömmemişler. Yani sizin ilişkiniz çoktan bitmiş.
00 Yorumla
+1 yılbu kadarına da güvenmek desek saçma olur ya..
garip00 YorumlaSen boynuzlardan kafanı telefondan kaldırmıyorsun sanırım ondan oluyor bunlar...
00 Yorumla
+1 yılBurada kimsenin dikkat etmediği trajikomik olan nokta, fırtınalı olması ilişkinizin. Ne fırtınası yahu, dal kıpırdamaz bu ilişkide. Tartışmak önemsemektir. Kesin çok güveniyordur, hatta öyle ki seni biriyle bassa yok canıım o benimdir der. Sen ayrı gereksizsin, adam ayrı. Derdim ama, soruda ciddi mantık hatası var kurgun zayıf. Soru troll. Hayırlı işler
10 Yorumla
+1 yılSeven kıskanır arkadaş. Telafisi ya da bahanesi olamaz. Belki o da seni aldatıyor başkalarıyla konuşuyor ondan ses çıkarmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmayin ya, ciddi misiniz
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. o da başkası ile görüşüyor demekki çiviyi çivi söker diye düşünmüştür.
00 Yorumla
+1 yılUmrunda değilsin bunun başka açiklaması sanmıyorum olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. adam seni sevmiyor çünkü umursamıyor
çocuklar için ayrılmıyor demek ki10 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam