Günaydın🌸🪷🤍
yaş farkı da olmamalı bence ya görünüşle alakalı falan herhangi bir problem yoksa tabi🤔
yaş farkı da olmamalı bence ya görünüşle alakalı falan herhangi bir problem yoksa tabi🤔
Evlenir bence, neden evlenmesin. Absürt bir rakam yoksa tabii, yaş bazen dışarıdan büyütülen bir detay oluyor ama asıl mesele uyum, saygı ve huzur. İki insan birbirini gerçekten seviyorsa rakamların çok da hükmü kalmıyor.
Gayette evlenilir hatta en idealidir aslinda.
Bi laf vardir erkek geç olgunlasir diye tabi 10 15 yastan bahsetmiyorum.
Kendimden örnek vermek gerekirse 25 yasindayim 30 lu yaslara yakin birisi mükemmel olur.
Tabi aslinda önemli olan kafa yapisi olgunluk ve ve uyum
Günaydın çiçeğim 🌸🤍 resmen romantik bir soru atmışsın ortaya! Erkekler kendinden büyük kadınla evlenir mi? Bal gibi evlenir 💅✨ yaş olgunluk demek, deneyim demek, ne istediğini bilmek demek. Eğer uyum, çekim ve saygı varsa sayı sadece detay oluyor. Görünüşte sorun yok diyorsan bence kafaya takılacak bir şey hiç yok. Peki sen büyük mü olsun istersin yoksa yaşıt mı? 💞
Cevap
47Cevap
olgun kadınla evlenirim evet
Ben benden büyük biri ile evlenmeyi düşünüyorum çünkü daha olgun aklı başında ayakları yere basıyor daha gercekciler
İnşallah gönlüne göre olur birj
İnşallah da bu işler çok zor ya
Sevmek sevilmek
Hemde cok zor bu devirde ne yazık ki ne yapacağız bilmiyorum
Bilmiyorum yaşıtlarım çocuk gibiler hiç evlencek kafa yok bende ondan büyük biriyle evlenmek istiyorum
Birde bedensel engelliyim beni herkes öyle hemen sorumluluk alarak sevmiyor
Maalesef aynı şeyi düşünüyorum herhangi bir şekilde olgunluklari yok eş olma potansiyelleri yok
Evet beni anladığını düşünüyorum bunun için teşekkür ederim
Anlamaz olur muyum aynı durumdan muzdaripim çünkü yaş 27 olcak eş bulunamıyor
Bende 25 yaşındayım memurum halim vaktim yerimde artık hayatımda biri olsun gönül arkadaşım hayat arkadaşım olsun istiyorum ama bilmiyorum...
Birini ararken ne sorun yaşıyorsun ne eksik mesela
Samimi sevgi empati saygı isterim
Peki karşına hiç mi kimse çıkmıyor
İnsanlar seni seviyorsa eğer sevdiği gözlerinden bakışından belli olur
Seçici misin benim gbi 😅
Peki karşına hiç mi kimse çıkmıyor
Dedim ya ben bedensel engelliyim kız arkadaşlarım var fakat hepsi ben demeden kardeşim gibisin der o konuyu akıllara gelmeden bile kapatirlar
Seçici misin benim gbi 😅
Evet birazda seciciyim
Ya senin durumun sevilmeye kesinikle engel değil bu arada hicbirimiz kusursuz değiliz dört dörtlük olupta evlenemeyen Çeşit çeşit insan var
Öylede dışarıdaki insanlar öyle görmüyor
Ayıp olmayacaksa tam olarak neyin var
Kimse senin kadar iyi dusunceli değil
Ayıp olmayacaksa tam olarak neyin var
Yürüyemiyorum tekerlekli sandalye kullanıyorum
Estağfurullah ayıplık durum yok
Birde yaşıma göre boyum kısa
Önemli olan yürümek değil güçlü kalabilmek , senin gücün zaten her şeyden değerli emin ol
Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için beni mutlu ettin
Ne demek, seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Her zaman iyi hissetmeni isterim 😊
Teşekkür ederim umarım seninde yaptığın gibi güzel sözler söyleyen iyi düşünen kişiyle birlikte olurum
Mal olan, paraya tapan, ergen olan, basamak kullanmak isteyen erkek, kendinden büyük kadinla evlenir. Bilirki onun imkanları ile birçok citiri citirdatacaktir
Kimden bahsettiğimizengöre değişir tabi de ben alırım kendimden küçük 😂😂 ama maksimum 1 yaş falan küçük olabilir
Pınar Altuğ ve yağmur Atacan çok mutlu gözüküyor ama şahsi görüşüm olarak benden en fazla 1-2 yaş küçük olabilir dahası olmaz
Açıkçası yaşça büyük kadınlar şımarık olmuyor ya da ne istediğini nasıl davranacağını çok iyi biliyor
Çok absürük bir yaş yoksa ten uyumu bence dah önemli
Evlenen var kimisi gerçekten seviyor kimisi ise malı mülkü için evleniyor
Hiç benlik bir durum değil küçük olmasından yanayım
Evlenebilir tabii ki çok büyük bir uçurum yoksa yaş farkı olarak
Erkek toplayan ongorusu olan kadını sever o yuzden bu durumlar dahs cok tercıh konusu oluyor
Bazı erkekler olgun sever benim gibiler genç taze sever
Ben olsam evlenirim fakat çok uçuk kaçık yaş farkı da olmamalı.
boşanmalar olan en çok evlilik türü erkekler kendinden küçüklerle evlenmeli böyle evlenip sevgili olanlar genelde boşanırlar
Yani ilişki yaşanabilir ama bence evlilik hepsinde olmasada bir çoğunda sorunlara sebep olabilir kadınlar daha çabuk olgunlaştığı için fikir çakışması olur
Olgun seven çok evlenen de vardır
Yaş farkı önemli değil kimin yanında mutluysan onunla devam
Evlenir tabi🤣🤣🤣🤣🤣🥒
Ne alaka? O emojiler
Tamam emoji yok say
Şimdiki erkekler olgun istiyor merak etme evlenir
Yaşamadan yargılamayım. Sevgi her yerde.
Evet evlenenler oluyor
yaş farkı ıolan evlilik cidden mutlulukla biter
Evlenirim arada fazla fark yolsa
Evlenir yaşın bir önemi yok 18 sonra herkes özgür
Birbirini sevdikten sonra yaşın bir önemi yok
Küçükle evet, büyükle hayır...
Evlenir tabii ki.. neden olmasın ki 👍
Evet olgun kadın çekici bana göre
Babacan tavrıları bitmiyor
Çok zor. 2 3 yaş belkide daha fazlası olmaz
Dur daha bunu 3-5 yıl sonra da sorabilirdin
Evlenmeyi tercih etmem