Eski sevgilim ailemi bulamadı bulamaz diye düşünüyorum artık ama yine de nedense için rahat değil alacak önlem buldum yine de rahat edemiyorum ne yapmalıyım sizce kendimi kötü hissettim hâlâ yaşadığım şeyleri atlatamıyorum
3 ay
Eski sevgilim ailemi bulamadı bulamaz diye düşünüyorum artık ama yine de nedense için rahat değil alacak önlem buldum yine de rahat edemiyorum ne yapmalıyım sizce kendimi kötü hissettim hâlâ yaşadığım şeyleri atlatamıyorum
Bak damla sana bunu diger sorunda söylemiştim eski sevgilin senin ailene ulaşmak istese ya da seni 1 şekilde rezil etmek istese her türlü yapabilir bunu sonuçta ona attın kendinle ilgili nude fotoğrafları hem seni tanıyor aileni biliyor onu ailenin telefonun dan onu engellesen bile başka numaradan ya da başka hesaptan ulaşabilir ulaşmak istediği kişiye bunu kafana koymalisin..
Ha biraz olsun nasıl rahat olabilin onu deyim sana ailene ulaşmamasi için ailen den kimin numarasını biliyorsa o kişilerin numarasını değişmesini iste hesaplarınıda yoksa baska bir fake hesaptan ya da numaradan ulaşırsa o kişiye bu yaptığın çaba boşuna olur..
Aslında 1 yol daha var rahat olman için ama onu da sen yapabileceğini zannetmiyorum
Hem eski sevgilin seni rahatsız mı ediyor yoksa tehdit mi ediyor o zaman git polise şikayet et onu yoksa bu şekilde insan yaşayamaz maalesef kendimden biliyorum..
Benim annemi babamı tanımıyor o
Peki o zaman anne babanın telefonun dan neden onu engelledin hem aileni tanımasına gerek yok bence o seni ünlü etmek istedikten sonra senin haberin bile olmaz hem o kişi senin evini ya da iş yerini gibi gittiği yerleri bilirse bunu yine yapabilir sen sonuçta zor olanı yaptın ona bir fırsat verdin bu ona yeterlidir bence.. Peki merak ettimde sen eski sevgilinden ayrılalı ne kadar süre oldu ve seni bunun için seni tehdit etti mi? Ona göre 1 cevap verecem sana
Baya oldu hala tehdit ediyor korkuyorum
O zaman onu polise ver kafan rahat olsun.. Peki ne diyor sana ne istiyor senden
Hala tehdit alıyorum ailemi bulurum dedi bu mümkün mü nudeyi yollarım diyor
Yardım et fikir ver olur mu numaramı biliyor ailemi bulur mu
Peki o nude da hem yüzün hem vücudunun özel yerleri net gözükür mü hem karşılığında senden ne yapmanı istiyor
Mesaj kısmından konuşsak olur mu attım sana mesaj
Damla, şu an yaşadığın şey baya yoğun bir kaygı hali ve bu seni uykusuz bırakıyorsa gerçekten yıpratır… 💔 Kendini güvende hissetmemek insanı içten içe kemirir, seni çok iyi anlıyorum. Önlem aldığını söylüyorsun ama zihnin hâlâ tetikte gibi. Bu travma etkisi olabilir. Kendine şunu sor: Şu an gerçekten bir tehdit var mı, yoksa korkun mu konuşuyor? Mümkünse bir uzmandan destek almayı düşünür müsün? 🌿💭
Cevap
6Cevap
psikoloğa git
yaa çok kötüymüş bence cgt veya her hangi birine en başından derdini anlat çok güzel akıllar ve yöntemler veriyor faydası olur
Hallettim ama içim rahat değil
Psikolojik destek al
Ben babamdan engelledim önlem için q
Ne gibi
Önlem aldım her türlü önleme açıgım
Ailemden engel attım bişey olmaz herhalde artık
Yinede rahat edemiyorum nedense
Psikolojim düzelmiyor olaydan bi kaç gün geçti düzelemiyorum hala çok tehdit aldım bu adamdan ondan kaynaklı
Naptı ki sana
Fazlaca kötülük etti bana
Psikolojimi bozdu
Bul birini işte
Sorunu hallettim onu babamdan engelledim ama hala rahat edemiyorum içimde kötü his var nedense
Sürekli kaygı yaşıyorum psikolojim bozuldu
Anlam yükleme insanlara bu kadar
Konuyla alakasız vanda mı yaşıyorsun
Hayır
Sana onu unutturabilirim istersen
Ne yapmam gerek onu düşündüm yol var da Babamın telefonundan ve sosyal medyasından engelleyin bilerek numarasının kaydedip engel atıp önlemek alıtım bide instagram var babamda ordan engelleyim
Kudtışmam lazım o adamdan
Bekliyorum
Hallettim ohhhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?