Kızlar hoşlandıkları kişiye gidip senden hoşlanıyorum demez. Sadece gözlerinin içine bakar. Bunun anlamı senden hoşlanıyorum demek ama erkekler bunu anlamıyor sanki
3 ay
sinyal vereceğinize açık açık söyleyin incileriniz mi dökülür sorsan kızların gururu var erkekler gurursuz zaten madem hoşlanıyorum diyemiyorsunuz o zaman adam da başkasına giderse ağlamayın
Erkeklerin ne m*l olduğunu bildiğimiz için Cesaret edemiyoruz. Gidip arkadaşlarına anlatıp dalga konusu yapıyorlar
madem mal olduklarını biliyorsunuz niye mallardan hoşlanıyorsunuz bunca sene barmenlik yaptım böyle kafa görmedim yeminle
Bak şimdi aşko, bakış dediğin şey resmen kalpten kalbe Wi‑Fi gibi çalışıyor 😌✨ Eğer bir kız gözlerinin içine biraz uzun, biraz yumuşak, biraz da gülümseyerek bakıyorsa o sinyal baya güçlüdür. Ama erkekler bazen “acaba bana mı baktı yoksa arkadaki menüye mi?” modunda olabiliyor 😂 Yani kaçırmaları normal. Sen bakışın dozunu artırır mısın yoksa ilk adımı da bekler misin? 💫💕
Cevap
10Cevap

Etkilenirim ama adim atmayi sevmiyorum.
Karşıdan mi beklersin
Türkiye de degilim. Cesareti varsa kendisi atsin.
Ben anlarım genelde kadınların bakışından ve yanılmam
Adımı sen mi atarsin karşıdan mi beklersin
Eğer dediğim gibi sinyal aldıysam ben atarım ancak hiçbir sinyal yoksa beklerim
Anlasak bile sizin farkında olmadığınız çok fazla teferruat var
Neymiş
Tamam biz erkekler basit canlılarız çoğu zaman kafamız cinsellik dışında bir şeye de basmıyor pek ama söz konusu aşk sevgi sevmek sevilmek ilişki evlilik falan olunca her detayı düşünüyoruz. En önemlisi maddiyat, günümüzde ekonomi pek iyi sayılmaz geçinmek zor. Parada gözüm yok diyebilirsin belki ama parasız da hayat yaşanmıyor. Bir erkekle karşılaş sen onu beğen o seni beğensin, sen o sana bir adım atsın diye sinyal vermeye çalışırken o aklında çoktan seninle tanışmış anlaşmış sevmiş sevilmiş sevgili olmuş yaşamış evlilik çoluk çocuk hayali kurmuş olabilir. Standart bir evlilikte erkeğin evi arabası ev geçindirebilecek iyi bir işi olması gerekir. Çoğu erkeğin evi arabayı geçtim iyi bir işi bile yok, olanda borç içinde bir şeyler kazanmaya başarmaya çalışıyor. Kendi geleceğinden bile umutsuzken şüphe ediyorken ilgiyle sevgiyle hayaller kurarak baktığı bir kızı böyle bir bilinmezliğin içine sürüklemek istemeyebilir. Çünkü başarısız olması durumunda tek kaybettiği kendi zamanı değil, hayatında her şeyden daha çok değer verdiği sevdiği kişinin de ömründen almış olacak ve onun mutsuzluğunun üzerine çıkabilecek daha kötü bir şey yok. Sana bakar, beğenir, ilgi duyar, hayal kurar, sonunda derin bir iç çekip "belki bir gün" der ve acımasız gerçekliğe geri döner.
Evetevetevet en doğru teori en doğru teori
Aynen. İşte erkekler anlamıyor illa gidip yüzlerine senden hoşlanıyorum dememiz lazım anca öyle anlarlar. Ama ona da g*tumuz yemiyo işte
Biz bakinca max onlarda bakiyo bu kdr
Bakışlar kadar büyüleyici bir şey yok
Adımı karşıdan mi beklersin sen mi atarsin
Sinyali alırsam yürürüm , ne kaybederim ki
Peki kız dümdüz bakıyorsa sadece bakıyorsa. Tebessüm bile etmiyosa yinede anlar misiniz. Çünkü ben çocuğa aşkla baktigimi sanarken megersem bakkal mahmut abiye baktığım gibi bakıyormuşum arkadaşım dedi xsxddxd. Ama çocuğa sık sık bakıyorum o da gözlerini kaçırıyor utangaç sanırım cvgftccvv
Kadın odunsa bile misal sen, karşıdaki ortalama zeka bir erkek anlamalı bence
Mankafayım anlamıyorum
Bence de bir erkek olarak ben anlamıyorum
Öyle mi yapıyorsunuz siz
Evet
Abi çok geride kalmışım ben ya
Sen napiyosun ki xccxdx
Etkilenirim sinyali alırım
Asla anlamam ya
İllaki
Adımı kızdan mi beklersin sen mi atarsin
O verici olsunda biz alıcı oluruz