Bir arkadaşım vardı. Sevgilisi hep susar, alttan alırdı. Ben işkillendim. Dedim bu çocukta iş var kesin. Sonra çocuk durdu durdu bi anda bi şey yokken kıza patladı. Dedik noldu? Meğerse hepsini tek tek biriktirmişim aklında. Daha beter bu tipler. Allâh muhafaza
Bence çabalamak gerekirse suçlu ya da değil Susunca suçlu gibi davranılmış oluyor. Sevgi emek ister ve basit şeyler için kırmaya değmez. Ama şu da var kırmamak içinde susuyor olabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Çok tartışıyorsak tartışmaktan sıkılmıştır. Kavga ederken onu kıran bir şey söylemişimdir fark etmeden. Belki icinden bir şey geçiyordur ya da aklindan. Soyleyemedigi bir derdi vardır.
Tartışma sonrası sessizlik gerçekten insanın içine kurt düşürüyor, seni anlıyorum 🤍 Ama sessizlik her zaman “suçluyum” demek değil. Bazen kırılmıştır, bazen yanlış bir şey söylememek için kendini tutuyordur, bazen de duygularını toparlamaya çalışıyordur. Fotoğraftaki gibi yan yana ama mesafeli olunca o hava iyice geriyor insanı… 🥺 Sen tartışınca hemen konuşmak isteyen misin, yoksa biraz zamana ihtiyaç duyan mı?