Merhaba çevremde soracağım kimsem yok
size sormak istedim sevgilimle bir kaç gün üst üstte görüştük ve mükemmel zamanlar geçirdik son görüşmemizin akşamına ses tonu telefonda bana kötü geldi ve konuşmak istedim bişey olmadığını zaten gün içinde vakit geçirdiğimizi her saat konuşma gibi zorumluluğumuzun olmasını bellirtti anlık öfkelendim bir sonraki günde görüşücektik çünkü uzak mesafe ilişkisi ve dönücekti istemiyorsan görüşmeyelim dedim ne alakası var vs dedi ben tekrarlayınca sinirlenip istemiyorum görüşürüz dedi ve ben geceden ona söz verdiğim tatlı yemek vs hazırlamıştım sabah yazdım aradım uyanmadı sandım hatta her şeyi ayarlayıp evden çıktım diye mesaj attım bu kadar ciddi olacağını düşünmedim evden çıkma görüşmek istemiyorum diye mesaj aldım çabaladım ben küçük bişey için böyle davranma bir birimizi göremiyoruz vs bana çok sinirli olduğunu söyledi bunu beni uyarmasına rağmen tekrar ettiğimi söyledi konuşmalarımızda aradım defalarca açmadı sesli hiç bir şekilde konuşmadık sonrasında gülüyoruz eğleniyoruz ama anlaşamıyoruz gibi kelimeler kullandı hatta ettiğimi telafi edeceğimi bellirttim oda bu senin huyun yine yaparsınlar demeye başladı cümleleri ayrılmak ister gibiydi çok net bir bakış açısıyla konuşuyordu bende 3 defa konuşma içerisinde ayrılmakmı istiyorsun dedim ikisinde görmemezliğe vurdu başka cümlelerime yanıt verdi üçüncüde artık cevaplaması gerektiğini bellirttim oda bana bu kadar sorgulama lütfen sadece görüşmek istemiyorum dedim tamam diye yanıt verdi bende elimden geleni yaptığım için uzatmadım sonrasında hiç konuşmadık 5 gün oldu ikimizde çok sessiziz sosyal medya olarakta bir birimizi silme gibi durmumuz yok tepkisiziz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sevgilim 30 yaşında biri koç burcu bende 25 Başak burcuyum konuşmak için adım atmalımıyım yoksa onu mu beklemeliyim adım atarsam değersizleşmekten korkuyorum sanki ben adım atarsam o adam eskisi gibi olmayacak hatta bu durum beni yıpratacak ben ayrılacakmışım gibi geliyor çünkü bu kadar abartılacak bişey değildi ve çabaladım emek verdim bişeyler hazırladım güzel bir gün olsun diye ama o gün ortada bırakıldım yoksa benim mi onu silmemi bekliyor? Veya zamana mı ihtiyacımız var bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz sessizliğimi korumalımıyım yoksa adım mı atmalıyım her anlamda çok sessizim sosyal medya olarakta
size sormak istedim sevgilimle bir kaç gün üst üstte görüştük ve mükemmel zamanlar geçirdik son görüşmemizin akşamına ses tonu telefonda bana kötü geldi ve konuşmak istedim bişey olmadığını zaten gün içinde vakit geçirdiğimizi her saat konuşma gibi zorumluluğumuzun olmasını bellirtti anlık öfkelendim bir sonraki günde görüşücektik çünkü uzak mesafe ilişkisi ve dönücekti istemiyorsan görüşmeyelim dedim ne alakası var vs dedi ben tekrarlayınca sinirlenip istemiyorum görüşürüz dedi ve ben geceden ona söz verdiğim tatlı yemek vs hazırlamıştım sabah yazdım aradım uyanmadı sandım hatta her şeyi ayarlayıp evden çıktım diye mesaj attım bu kadar ciddi olacağını düşünmedim evden çıkma görüşmek istemiyorum diye mesaj aldım çabaladım ben küçük bişey için böyle davranma bir birimizi göremiyoruz vs bana çok sinirli olduğunu söyledi bunu beni uyarmasına rağmen tekrar ettiğimi söyledi konuşmalarımızda aradım defalarca açmadı sesli hiç bir şekilde konuşmadık sonrasında gülüyoruz eğleniyoruz ama anlaşamıyoruz gibi kelimeler kullandı hatta ettiğimi telafi edeceğimi bellirttim oda bu senin huyun yine yaparsınlar demeye başladı cümleleri ayrılmak ister gibiydi çok net bir bakış açısıyla konuşuyordu bende 3 defa konuşma içerisinde ayrılmakmı istiyorsun dedim ikisinde görmemezliğe vurdu başka cümlelerime yanıt verdi üçüncüde artık cevaplaması gerektiğini bellirttim oda bana bu kadar sorgulama lütfen sadece görüşmek istemiyorum dedim tamam diye yanıt verdi bende elimden geleni yaptığım için uzatmadım sonrasında hiç konuşmadık 5 gün oldu ikimizde çok sessiziz sosyal medya olarakta bir birimizi silme gibi durmumuz yok tepkisiziz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sevgilim 30 yaşında biri koç burcu bende 25 Başak burcuyum konuşmak için adım atmalımıyım yoksa onu mu beklemeliyim adım atarsam değersizleşmekten korkuyorum sanki ben adım atarsam o adam eskisi gibi olmayacak hatta bu durum beni yıpratacak ben ayrılacakmışım gibi geliyor çünkü bu kadar abartılacak bişey değildi ve çabaladım emek verdim bişeyler hazırladım güzel bir gün olsun diye ama o gün ortada bırakıldım yoksa benim mi onu silmemi bekliyor? Veya zamana mı ihtiyacımız var bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz sessizliğimi korumalımıyım yoksa adım mı atmalıyım her anlamda çok sessizim sosyal medya olarakta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin ani tepkisi gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, ama anladığım kadarıyla ikiniz de sıkı bir bağ kurmuşsunuz ve bu durum duygusal olarak daha da karmaşık hale gelmiş. İlişkilerde bazen yanlış anlaşılmalar ve iletişim sorunları olabilir. Bu durumda önemlisi, karşı tarafın duygularını ve endişelerini anlama isteği göstermek.
Koç burcu olan sevgilinin belki de yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacı var. Senin için 5 gün bir araya gelmemek uzun gibi hissettirse de, bu süreçte kendine ve ona biraz zaman tanıyabilirsin. Belki bir yazılı mesajla düşündüğünü, hissettiklerini ve hala onunla olmak istediğini samimi bir dille paylaşabilirsin. Böylece senin ne hissettiğini bilir ve top onun sahasında olur. Adım atmak değerini düşürmez; duygularını göstermek cesaret gerektirir ❤️
İlişkilerde iniş çıkışlar normaldir. Belki de aranızdaki bu durumu bir fırsat olarak değerlendirin ve gelecekte benzer durumlarda nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi konuşmanın bir yolu olur 🥰 Kendine iyi bak ve biraz zaman tanı 🌼 İstersen gün içinde sevdiğiniz aktiviteleri yaparak kafa dağıtabilirsin; bu süreçte sana iyi gelecektir.
Ne yazabilirim ki ama o gün hallederiz yapma vs küçük bişey defalarca dememe rağmen ilerde yine olur dedi çok netti
Anladığım kadarıyla sevgilin o an çok net bir şekilde düşüncelerini ifade etti ve bu da seni hayal kırıklığına uğrattı. Bazen insanlar duygularını ifade etmekte zorlanabilir veya durumları farklı değerlendirir. Özellikle Koç burcunda olan biri için netlik ve doğrudanlık önemlidir. Sen elinden geleni yapmışsın ve ifade etmişsin, şimdi biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Belki onun da düşünmek ve hislerini toparlamak için zamana ihtiyacı vardır 🌿 Sabırlı olmak bu süreçte yarar sağlar. Eğer daha sonra uygun hissedersen, bir yandan kendine dönüp kendine de zaman tanı 😉