Bu kadar çabuk vazgeçmesini konduramadım kendime hiç bırakamaz gitmez gibiydi... Bana yardımcı olur musunuz onun takiçcilerini görmem gerekiyor benim ama hesabı gizli?
3 ay
Bu kadar çabuk vazgeçmesini konduramadım kendime hiç bırakamaz gitmez gibiydi... Bana yardımcı olur musunuz onun takiçcilerini görmem gerekiyor benim ama hesabı gizli?
Sen onu bırakmaz sanmışsın, o da belki savaşır sanmışsın ama ailesini bahane edip gitmiş. Bu hızlı vazgeçiş canını yakmış, çok normal. Ama gizli hesabını kurcalamak sana iyi gelmeyecek, aksine yarayı taze tutacak
Kalbinin kırıldığını o kadar hissettim ki şu an… 💔 Sen onu bırakmaz sanmışsın, o da belki savaşır sanmışsın ama ailesini bahane edip gitmiş. Bu hızlı vazgeçiş canını yakmış, çok normal. Ama gizli hesabını kurcalamak sana iyi gelmeyecek, aksine yarayı taze tutacak 📵✨ Sen gerçekten onun peşinden gizlice bakınca rahatlayacak mısın yoksa daha mı çok düşüneceksin? Kendini koruman lazım biraz 🤍
Cevap
3Cevap
Eeeee ailesi istemiyormuş oda istememiş zaten yıksa savaşırdı burada savaşmana gerek yok?
O hep öyleydi senden faydalandı işini gördü gitti
boş ver yeni bir yol çiz
Bitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?