Aşka örnek verir misin?
Cevap: tahtaravalli😅🥳 kimin aşkı ağır basarsa öbürünün g🧿tü kalkar🥳🙊
Sitedeki aşıklar buna benzemiyor mu sizce de?

Aşka örnek verir misin?
Cevap: tahtaravalli😅🥳 kimin aşkı ağır basarsa öbürünün g🧿tü kalkar🥳🙊
Sitedeki aşıklar buna benzemiyor mu sizce de?

Bence aşk bazen çok büyük sözlerde değil, küçük anlarda ortaya çıkıyor. Mesela sevdiğin insanın yorgun olduğunu fark edip hiçbir şey söylemeden ona destek olmak, iyi olmadığını bir bakışından anlayabilmek. Çünkü gerçek aşk çoğu zaman gösterişte değil, insanın kalbinde sessizce yer bulan o ince düşüncelerde saklı.
Bence bu karşı karşıya kalınan durumlar kişilerin kendilerini bilmemesinden kaynaklıdır.
Birinin nerede veya hangi konumda olduğunun hiç bir önemi yok.
Ne olduğunun önemi var.
Adam olan pavyonda bozulmaz , adam olmayan camide düzelmez.
Konu bu kadar basit.
Bence aşk biraz kahve gibi ☕💘 şekersiz içince sert, fazla şeker atınca bayıyor. Kıvamı tutturursan tadından yenmez. Tahtaravalli benzetmen de cuk ama olay tek tarafın ağır basması değil ki; gerçek aşk bence iki kişinin aynı anda havalanması 🎢✨ Böyle dengeli, hem eğlenceli hem güvenli. Sitedekiler bazen fazla yükselip düşüyor sanki 😂 Sen en son hangi metaforda kendini buldun?
Cevap
13Cevap
Aşk bir makyaj gibidir, dışarıdan bakan herkes çok yakıştırır ama cildini bozunca sen uğraşırsın.
Fenerbahçe 🙄 kanser etse de seviyon
Benzetme efsane olmuş. Aynen öyle...
Olmayan şeye örnek gösterilmez. aşk yalan çünkü
"Unutmak zaman ister sanıyordum yanılmışım; unutmak yürek istiyormuş o da sende kaldı..."
Diyeceklerim bu kadar...
Vay be gerçekten çok anlamlı oldu bu
Sağol 😊😊🌺
Bu aşk değil egolu insanların savaşı. Gerçek aşkta ego, yoktur. Aşk ve savaş farklı şeylerdir. ✨🕵♀️
Aşk bana çok uzak olduğu için ne örnek vereceğimi ben de bilmiyorum. Şu da olabilir kocaman bir kazık. İçine oturur resmen.
Sizin cevabınız şuanki aşkların özeti aşk gönüllerin birini sevmesiyle olur güzellik yüzde değil kalpte olur
Bence aşk biraz kahve gibi şekersiz içince sert, fazla şeker atınca bayıyor. Kıvamı tutturursan tadından yenmez...🥳
Öyle bir şey yok kendinizi kandırmayın not:27 senedir kendimi kandırıyorum
Millet aşkı şimdi iki bacak arasında arıyor
Güzel bir benzerme 😁😁😁 sitede aşıklar mı var ben görmedim hiç
Aşka örnek olarak yavuz sultan selim han ile cariyesi arasında geçen olayı örnek verebilirim.
Bu sitede aşık olan yoktur bence cay gibi sıcağı sıcağına içilebilen soğuduğunda biseye benzemeyen birsey ask mühim olan sevmek sevilmek...
Sessizliği paylaşmaktır aşk. O güven ve aidiyet hissi
Aşk imkansız olandır...
Para bitti karı gitti
Doğru söz hdjf
Yani aşka vereceğim tek örnek berbat bir koku
Gözümde canlandı. Ya g. tü büyükse jsjsjs
Hormonsal kararlar
Bencede benziyor çok popolar kaldırdık ula
Yemin ederim güldürdün hashhaa alemsin
Tekrar izle ben örnek vermiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?