Aşk için ailenizi karşınıza alır mıydınız, böyle bir ilişkide gurur mu sevgi mi önemli?

Herkese merhaba, boyum 1.40. 28 yaşındayım. Herhangi bir hastalığım yok, sağlıklıyım da , cüce de değilim ancak çok kısayım. Dışarıdan baktığınızda bir orantısızlık da görünmüyor güzelimdir de Kendim çalışıp didinip memur da oldum. Ailemden ayrı yaşıyorum, ancak erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştıktan sonra beni istemediklerini öğrendim ve ilişkimizi bi süre gizli yaşadık bu süreçte beni aldattığını da öğrendim ve sonra yalvar yakar affettirdi kendini barıştıktan sonra benim ailem de istememeye başladılar ancak ben ailemi karşıma aldım ve affettiğimi, benim yanımda durmalarını, sevdiğimi şu an bi şans verdiğimi söyledim. Sevgilim de bana Temmuz ayında işi resmiyete dökeceğini ailesi istemezse gerekirse herkesi karşısına alacağını ailesinin fikrinin önemli olmadığını söylüyordu. Sonra 2 gün önce erkek arkadaşımın ailesi bizim iinstada takipleştiğimizi görmüş, bana ‘bir süre senden uzak durmam lazım, seni instadan da sildim beraber olmadığımızı söyledim ani bir refleksle böyle davranmam gerekti, Instagram şifremi de değiştirmiyorum başka bir şey anlama diye’ dedi. Aradan saatler geçti ben sitem dolu mesajlar attım ‘çözümün beni silmek mi, tamam ben ailenle arandan ve herkesle arandan çekiliyorum siz iyi olun ailene de ne söylediysen öyle kalsın bende ne onur ne gurur bıraktın insan bi açıklama yapar bu sen kimsin tavrın nedir’ dedim. Mesajlarıma görüldü atmış. ( 2 seneye yakındır görüşüyoruz) 2 gündür de ses yok. Instagram şifresini de değiştirmemiş. Kafam o kadar karışık ki. Kendimi çok değersiz hissediyorum bana günlerdir nasılsın iyi misin diye sormadı, siz olsaydınız aşkınız için mücadele eder miydiniz ve ben bir şey yapmalı mıyum

Aşk için ailenizi karşınıza alır mıydınız, böyle bir ilişkide gurur mu sevgi mi önemli?