Bazıları bana diyor sen bulursun mutlaka birilerini güzelsin falan diyorlar ama karakter ya da enerji ile genelde insanlar birbirini sever aşık olur
3 ay
Bazıları bana diyor sen bulursun mutlaka birilerini güzelsin falan diyorlar ama karakter ya da enerji ile genelde insanlar birbirini sever aşık olur
Güzelliği olmasa bile, en azından güzel giyiniyorsa yine göze gelmez. Sonuç itibariyle güzel olmak insanın elinde değildir ama, bakımlı olmak yapılacak bir eylemdir.
Ben şu durumu kast etmiyorum of çirkinim nasıl birini bulurum zaten kendime o konuda güveniyorum herkeste güveniyor ama her şey dış görünüş değil ki enerji çok önemli dış güzellikten daha çok çünkü güzel ama erkeklere karşı kapalı kutu isen kolay kolay kimse sana yaklaşmaz
Evet zaten öyle hak veriyorum sana bu konuda, sen bakımlı olmak istedikten sonra zaten olursun bu senin elinde olan bir şey
Bence hiç haksız değilsin, hatta tam kalbimden konuştun 💖✨ Dış güzellik ilk bakışta dikkat çekebilir ama aşk dediğin şey enerjide, karakterde, o göz göze gelince hissettiğin elektrikta gizli. İnsan kalbine dokunanı seviyor, sadece yüzünü değil ruhunu beğeniyor 🌸 Sen de emin ol seni gerçekten anlayan biri enerjine tutulacak. Sence seni en çok hangi özelliğin özel kılıyor? 💕
Cevap
5Cevap
Güzel ya da yakışıklı kime göre neye göre? Karakter, duruş ve kalite çok önemli
Kesinlikle
Hangi üyesin sen 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne yapacaksın knk
Söyle lan
elbette
Güzellik değil her zaman
Erkek beğenmediğine aşık olmaz
nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?