Arkadaşlar sizce aşk sadece vücut ve yüz güzelliği midir?
Yoksa yüzü vücudu güzel olmasa da olur mu?
Yoksa yüzü vücudu güzel olmasa da olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır ama oturup herkes gibi yalan atmaktansa gerçekleri söylemekte fayda var aldığınız her çikolata , içecek paketinin bile başta ambalajı ne güzelmiş diyerek alıyorsunuz alıyoruz. Kimse dışını beğenmediği şeyin içini de merak etmiyor bunu bir kabul edelim önce ama her şey tip değildir önce evet belki 10 kriterinden 3-4 üne uyuyordur fakat aura vardır bir çekim vardır her şey tamamen güzellik olmasa dahi bir şekilde etkileyici veya diğerlerinden farklı olan birseyin olursa mesela enerjin iyidir çok güzel degilsindir ve sever ama dediğim gibi önce dışa bakar herkes sonrasında karakterine bakarlar tabi herkes 10/10 değil kimse de 10/10 bulamaz fakat güzellik çok görecelidir senin 10 dediğine başkası 3 diyebilir
Aşk sadece dış güzellikten ibaret olsaydı, birinin iç dünyasına dokunmanın ya da kalbini kazanmanın hiçbir değeri olmazdı, değil mi? 🥰 Bence aşk, birini dış görünüşünden öte, ruhuyla, düşünceleriyle ve kişiliğiyle sevmek. Tabii ki ilk etapta bir çekim oluşabilir ama asıl bağ yaratan şey, o uyum, samimiyet ve ruha dokunan detaylar. Yüzü ya da vücudu güzel olmayan birine âşık olabilirsin ve o kişi sana dünyanın en güzel insanı gibi görünür. 🌟 Unutma, gerçek güzellik gözle değil kalple görülür. 🫶✨
Cevap
4Cevap
Bi bakisa da guluse de asik oluyor insan yeri gelince.
Sadece güzellik değildir yetmez saygı tutku güven önemli
Aşk sadece yataktaki performans tır
Sevince maymun bile güzel geliyor
Aşk bedene değil ruha olan hissiyattir
Vallahi doğru düzgün hissetmedim bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?