Arkadaşımın hoşlandığı çocuktan hoşlanmaya başladım, kız kuralını bozduğum için ne yapmalıyım?

Kız kuralı ‘arkadaşının hoşlandığı kişiyle ya da exinden hoşlanamazsın’ evet her şey böyle başlamıştı. Ben de bunu düşünenlerdendim hatta dünyada erkek mi kalmadı falan diyordum. Ama büyük konuşmamak lazımmış. Arkadaşım bu çocuktan sene başından beri bahsediyordu. İşte çok yakışırsınız, senin boyun uzun çocuğun boyu uzun süpersiniz diyorum. Çocuğun boyu da bayağı uzun hatta dalga geçiyorum. Neyse arkadaşım bu çocuğa istek atıyor, yazıyor ve biraz konuşuyorlar ama çocuk ekstra hiçbir şey yapmamış hep arkadaşım yazmış. Şöyle bir şey oldu bizim okulda herkesin telefonunu koyacağı yer belli. İsimler falan yazılı ben de aceleyle telefonumu bir alt yere koymuşum ve oraya da o çocuğun telefonunu yerine koymuş bulundum. Neyse o olay çözüldü vs. Anlattım sonra bu arkadaşım tekrar yazmak istedi. Ben de ona tavsiye verdim şunu şunu de diye. O da yazdı konuştular ama çocuk bir tık yüz vermemiş. Neyse bir tane oyun var işte kim daha iyi olayı oldu. Bu çocuğun seviye de benimkinden yüksekmiş. Neyse normal oynamaya başladık okey hiçbir şey yok. Benim sosyal medyam kapalıydı. Açtıktan 1 saat sonra bu çocuktan istek geldi kabul ettim. Sonra bir olay oldu onun vesilesiyle bana yazdı sonra biz konuşmaya başladık. Her şey arkadaşça gibiydi. Çok da konuşmuyorduk sıkıntı edilecek bir durum yoktu. Arkadaşımın da haberi vardı ekleştiğimizden. Sonra olaylar tersine döndü. Bana bir tane kitap ödünç verdi ve bir süre sonra benim dg vardı. Dgde de o kitabı hediye etti her şey benim dgmde başladı zaten. Yani ilk defa o kadar çok samimi konuşmuştuk o zaman. Hâlâ konuşuyoruz ve çocuktan hoşlanmaya başladım. Uzun süredir arkadaşıma söylemek istiyorum ama bu iğrençliği hangi şekilde anlatırsam anlatayım elden tutulur tarafı yok. Bir de benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. İlk defa biriyle bu kadar çok ortak yönüm var ilk defa bir erkekle bu kadar uzun konuştum. Ama şey korkusu da var ya ben kafamda abartıyorsam ve ben bunu kıza söyledikten sonra tamamen yanlış anlaşılma denmesine vesile olursam vs diye. Kendimden utanıyorum hiçbir an kafamdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan vaz mı geçmeliyim

Arkadaşımın hoşlandığı çocuktan hoşlanmaya başladım, kız kuralını bozduğum için ne yapmalıyım?