Yakın arkadaşlarım hoşlandığım çocukla başka bir kızın arasini yapmaya çalıştı ve Şu an sevgililer ne yapmam gerek lütfen yardım?

yaklaşık 4 senedir bir çocuğa platonigim kimse bilmiyordu takii en yakin arkadaşlarım hoşlandığım çocukla başka bir kızın arasini yapmaya çalışana kadar başlarda söyledim onlara ben X'ten hoşlanıyorum dedim hepsi şaşırdı bi süre devam etti bu şaşkınlıkları sonra tekrar X'le aralarını yapmaya çalıştılar gittikleri mekanlara davet etmeler mesajlasmalar aramalar... aradan 1 2 ay gecti çocukla kız sevgili oldu şimdi ise kızla iletişimi kestiler yolda görseler selam vermezler yani bugün tekrar bulusmuşlar bir arkadaşımın evinde eğlenmisler baya :) ne yapmam gerek arkadaslarim en yakinlarim çocuktan hoslandigimi bildiği halde boyle bir şey yaptılar nasıl davranacağımı bilmiyorum onlara bu sorunu söylediğimde "X benimde yakın arkadaşım onun mutluluğunu isterim "diyorlar kafam çok karıştı lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim
Yakın arkadaşlarım hoşlandığım çocukla başka bir kızın arasini yapmaya çalıştı ve Şu an sevgililer ne yapmam gerek lütfen yardım?