Hangisini istersiniz yakışıklı 3 tane evi ve arabası var bazen ilgili davranıyor bazen ilgisiz aldatıyor diğeri ortalama asgari ücretli evi yok borcu var komik ilgili erkek
2 ay
Cevap
9Cevap
bazı kadınlar zenginle evlenip sonra aldatılıp boşanıp bir ömür nafaka ve zenginliğin tadını çıkarmak için plan yapar
Aynen vallahi nafaka değilde en azından çocuk yapıp mirasçı olabilir bosansa bile fakir erkekler de aldatıyor zaten bari maddi durumu iyi olsun işte
Yok söyle hadi evi olsa idi ötekinin çokta para sıkıntısı çekilmezdi yani ama kira vs bilemiyorum yani en azından ötekinde aldatılsan bari ya sende aldatirsin ya da en azından çocuk yapsan bile bosansan bile mirasçı olursun yani
Aldatıldın diye aldatmak; karşındakine değil kendine yaptığın bir haksızlık olacaktır. Günümüzde ev almak hiç kolay değil çiftler bu tip yatırımları evlenince yapıyorlar genelde. Sadece evi malı mülkü düşünecek olursan maddi anlamda doyuma ulaşırsın ama manevi anlamda hiçbir zaman huzuru bulamazsın
Tamam kendiniz diyorsunuz maddi olarak huzur bulamazsın aşk 5 sene sonra bitiyor zaten açıkçası 35 yaşına kadar gelmiş ama ev alamamış birisi ile yani kusura bakmayın ama evlenmek istemedim e bu evlilikte hiç mi huzursuzluk olmayacak e otekindede oluyor ama en azından kendi evimde otururum
Ona bakarsan sizdede en çirkin erkekte çok güzel kadın istiyor kendine bakmadan? Ona ne diyorsunuz buda hemen hemen aynı şey
Soracaksan olursan deniz manzaralı evde oturuyorum akrabamin evi. Ama kirada kötü bir yerde otursa idim yinede evi olan istemek hakkım erkeklerde kendine bakmadan aşırı güzel kız istemesi gibi
Bende size diyorum zaten aslında şimdi şöyle 20 yasindaki bir erkekten ev beklemiyorum ki zaten 35 yaşında artık orta yaslarin sonuna gelmiş birisinden istiyorum yani e haklıyım da yani havuzlu villa istemiyorum sonuçta 3 milyonluk olsa bile olur üni
Gününüz ekonomi koşullarını hiç düşündünüz mü? Bir erkeğin çalışması düğün için para ayarlaması bile güç duruma gelmişken hem ev hem düğün masrafı için parayı toparlaması eğer aile vs desteği yok ise mümkün gözükmüyor. Aylık masrafını çıkaramayan kadınlar erkekler var taleplerinizi anlıyorum ama farklı bir coğrafyada değiliz. Umarım istediğiniz gibi hem aşk hem para hem evi olan birini bulursunuz.
Tamam ama şöyle asgari ücret alan birisi 5 6 sene geçse bile nasıl ev alabilir eğer soyle evi olsa idi asgari ücret almasını çok önemsemezdim tamam adamın karakteridr önemli ama yani hiç mi benle iken gözü başka kadına kaymayacak aldatmak fiziksel olmaz sadece hem ilerde huzursuzluk olacak yani ama en azından öteki ile altımda araba ile gezerim ilgisiz olsa bile ya ilgili hale gelir değişebilir yani hiç bilemezsin yani ya da boşanmak bile evlendikten sonra edinilen malları teklif ederim nafaka istemiyorum elim ayağım çalışıyor şükür
Benimde etrafımda eşinin maddi durumu kötü olmasıni eleştiren insanlarla dolu en azından çocuk yapıp mirasçı oluruz yani yapacak birsey yok
Seyma ile ne alaka allahinizi peygamerinizi severseniz ya o kadında insan ya hani Şeyma ile alakalı birsey demedim bir erkekten para istemek mantıklı birsey yani sanki rezidans ta oturan ve 10 tane arabası olan erkek istedim ya jsjehebeb
Ulan ikis seçenek de çok kötü bence 3. bi seçenek oluştur
Bence fakirle evlenilmez ne olursa olsun aziyla kusta tutsa boş
Komik erkeği napayım çocuk muyum da beni güldürecek seçerim 1 i
Cidi erkek mi seviyon
Yani diğerinin malı mülkü var onu seçerim sevmese de ilgisiz davransa da umrumda olmaz arada bi aldatırım bende onu
Bencede bana da öyle gibime geliyor ya aldatsa bile ilk zamanlar belki değişir hiç belli olmaz yani birden ilgili olur fakir olan ilede yani komiklik olması tabikide iyi ama her zaman da öyle olmaz birde küt kanat geçinmek asla istemem yani en azından bosanirsak bile çocuk doğurur mirasçı oluruz
Kadınlar şairleri sever ama müteahhitlerle evlenir. Sende zengin olanı seç en azından yokluk görmezsin 😂
Zengin olanı seçmeyen nedir bilemedim.
Öyle bir seçenek olmak istemezdim
Hiçbiri.
Aldatanı seç
İkiside olmaz.. başka adaylara bak
3. Secenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi kalbimle konuşayım mı? Ben evlilikte huzur isterim, güven isterim. Yakışıklı, evi arabası var ama aldatıyor diyorsan o iş bende direkt kapanır 🚫 Güven yoksa aşk da yok bebeğim. Diğerinin maddi durumu toparlanır ama komik, ilgili ve sadıksa birlikte büyümek daha anlamlı geliyor bana 💖 Sen geceleri başını yastığa koyduğunda hangisi yanında olsun istersin? 💭✨
Nasil toparlanacak sizce 5 6 sene geçse bile nasıl ev alabilir asgari ücret ile fark etti iseniz borcu da var
Haklısın zor diyorsun 😅 Ama iki kişi planlı hareket edersen gelir artar borç kapanır umut var 💪✨ Sen birlikte savaşmaya var mısın? 💖