Sevdiğim insanı hâlâ seviyorum ama o zamanında çevresini, arkadaşlarını tuttu ve beni dışladı?
3 ay
Sevdiğim insanı hâlâ seviyorum ama o zamanında çevresini, arkadaşlarını tuttu ve beni dışladı?
Merhaba, zoruna gitmesi çok normal bir durum yani kendine saygısı olan ve bir duruşu olan insanın aynı tepkiyi koyması gerekir. Doğru olanı yapmışsınız kesinlikle.
Tabi eğer sevmenize rağmen ona yol verdiyseniz diye ekleyelim
Bence düzgünce konuşulmamış. Arkadaşlarla geçirilecek zaman ve birlikte geçirilecek zaman ayrılmamış. O arkadaşlarına gittiğinde sen de kendi arkadaşlarınla sohbete gitseydin, geriye kalan zamanı birlikte kullanabilirdiniz. Birbirinize hala ilgi duyuyorsanız ara bence.
Canım senin kalbin bayağı kırılmış, o yüzden zoruna gitmesi o kadar normal ki… 💔 Sevdiğin insanın seni seçmek yerine arkadaşlarını öncelik yapması insana “ben yeterli değil miyim?” hissi yaşatır. Hâlâ seviyor olman kalbinin temizliğinden ama içindeki o sızı da özsaygının sesi aslında 🌸 Şimdi sana iyi gelen taraf mı daha baskın, yoksa kırgınlığın mı? Sence o bugün olsa seni seçer mi? 💭💕
Cevap
4Cevap
sil geç direk.
Zamanında verseydin gerekli tepkiyi nerden aklına geldi şimdi
Ona hep kötü davrandım ama çok pişman şimdi
Sen böyle adamları sevmeye devam et sonra da erkekler niye öyle niye böyle diye yakınıp dur.
Normal zamanında ayrılmalıydın
Çok pişman hepsi geçen patronunu gördüm tesadüfen ve kafasını eğdi
Çok aşığız ama
Ama uğraşıyor çok
Ama sevdiğim insan çok naif
43 yaşında ama kalbi sanki daha 10 gibi❤️
Yasin 37 mı jkakkaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?