Bi kızla 2 gün konuştum sonrasında başlamadan bitirelim seni kırmak istemiyorum dedi ben beğenmiştim ilk adım atan bendim ama biraz kız arkadaşlarım sayesinde oldu onlar gidip konuştu sevdiği hoşlandığı sevgilisi birisi var mı diye yokmuş ve kız instasını yazmış kağıda vermiş istek atsın demiş sonra benim de profil fotomu göstermişler beğendim demiş yani karşılık verdi sonrasında neden 2 gün geçince uyuşmuyoruz dedi baştan reddetsem daha kırıcı olurdu falan dedi ben sakin bi çocukmuşum o öyle değilmiş kafamız uyuşmuyormuş sizce mesele tip mi ne yani bahane mi etti bide ben bundan 2 yaş büyüğüm sen benden büyüksün dedi
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin biraz düşmüş hissediyorum, insan ister istemez takılıyor böyle şeylere 💔 Ama bak, kız başta seni beğenmişse tip mevzusu zayıf ihtimal gibi duruyor. İki günde “enerji tutmadı” hissi gelmiş olabilir. Bazen gerçekten vibe meselesi oluyor, bazen de cesaret edemeyip bahaneye sığınıyorlar. Yaş farkı iki yaşsa komik bile 🍃 Sence konuşurken soğuduğunu hissettin mi yoksa bir anda mı oldu?