Diyelim en çok g@te önem veriyordunuz ama g@tü hiç beklediğiniz gibi çıkmadı. Küçük ve çokça sivilceli biraz da çatlaklı olsa mesela bu ona bakış açınızı değiştirir mi yoksa sevdiğin insan neyse kabulümdür mü dersiniz
3 ay
Diyelim en çok g@te önem veriyordunuz ama g@tü hiç beklediğiniz gibi çıkmadı. Küçük ve çokça sivilceli biraz da çatlaklı olsa mesela bu ona bakış açınızı değiştirir mi yoksa sevdiğin insan neyse kabulümdür mü dersiniz
Yok be böyle takintilarim yok kadın kızlar çok takıyor sanki, neden sordun ki
Buna benzer sorunun erkek versiyonunu görmüştüm oradan ilham oldu bi de çevremde çok takan arkadaşlarım da var acaba bu kaygı da haklılar mı diye de merak ettim
Senlik bir durum değil yani
Pek değil ben takmam yani beni kabul eden her türlü etsin. Napayım yani ona göre mi şekil alayım sıvı mıyım ben
Bende aynı düşüncedeyim de kızlar neden bu kadar uğraşıyorlar onu anlamiyom işte gereksiz yani ben erkek olduğum halde bu kadar bizim için şekilden şekile girip kafalarına takmaları dert etmeleri bana saçma ve gereksiz geliyor
Aferin len olması gereken bu
Yani öyle de gelde anlat işte. Neymis özgüvenim yok büyük memeleri kıskanıyorum erkekler beni beğenmiyor falan sürekli bi kendilerini beğendirme pesindeler
Amaaan nereye kadar uğraş sevmek istemeyen beğenmemeye illa bahane bulur sevene ise ne olsa fark etmez önemli olan adam gibi seveni bulmak
Aynen öyle ben sanki sevdiğimi anlaştığım kişinin yok seysi kararmış diye boşanacak değilim ya, ya da yok memesi sarkık falan diye bunlara çok takıyor kızlar mesela ne fark eder benim için sağlıklı olduktan sonra
Dimi yaaa helal be erkekler gelsin de adam görsün
Hani illaki kişisel isteğin sevdiğin bir görüntü vardır olabilir kızlar da üçgen kaşlı erkek gibi mesela ama yoksa da boşanacak değilim bunları ikinci plan olmuş oluyor hani evlendikten sonra da kas yapabilir ya da kadının fiziği pek şekilli değilse düzse sporla o da güzelleştirip seksi olabilir ama sonuçta bedeniyle evlenmiyorsun kendisiyle karakter ruhuyla evleniyorsun onu beğenip aşık olup hoşlandığın için diğer saydıklarım bunlar daha sonraki şeyler evlenince de değişebilir
Teşekkür ederim
birsey yapmam sevdiğimi her türlü kabul ederim zaten
Yok valla böyle değil örnek verdim, oladabilirdi bu arada fark etmez. Az önce bunun erkek versiyonu gibi bir soru gördüm de oradan ilham geldi
Yaşım 21 de benimki orta boy biraz çatlak var o kdr sivilce falan yok
Boyum 1.68 kilom 59
Her kadında oluyor gelişme döneminde boyum bi anda uzadı ve vücut kıvrımlaşınca oluşuyor işte. Kilodan değil yani zayıfım
Olmaz boşa mı gizli sordum
Bu soru biraz fiziksele odaklı ama altında beklenti mevzusu var bence 💭 Eğer sen birini gerçekten seviyorsan, evlilik noktasına geldiysen olay sadece fizik olamaz zaten. İnsan vücudu değişir, sivilce olur, çatlak olur, hayat bu 🧡 Sevdiğin kadına bakışın sadece bir bölgeye bağlıysa orada sevgiyi sorgulamak lazım. Çekim önemli ama tek kriter olmamalı. Sen olsan gerçekten seviyorsan uzaklaşır mısın? 💬✨
Yok beee seviyorsam bitmiştir gerisi laga luga adam dediğin sevdiğinin her daim arkasında durur
Heh işte buuu aşko tam kalbimden vurdun 💘 Sevdiğini sahiplenmek böyle olur kral enerjisi ✨🔥
Cevap
15Cevap
Sevmişsem onu her haliyle beğendim demektir.
Helal olsun
Teşekkür ederim.
Mesela geniş kalçayı çok seksi bulurum ama sevgilim çok zayıf biri. Arada şakasına sana 10 kilo aldırsak mı diye takılıyorum. Çünkü sarılınca bel kemiği elime geliyor. 50 kilo bir şey
Böyle yaparak onu üzmüyorsan sıkıntı yoktur. Benim kalçam geniş ve kalkık mesela işte büyük olduğu için çatlak da var ileride eşim beğenmez diye bazen kaygılanıyorum.
Saçmalama lütfen VIP kul olduğunun farkında mısın?
Benim eşim böyle olsa koltuğa hiç oturtmam 🤭🥵 hep yüzüme otursun isterim ❤️
Yani büyük olduktan sonra çatlak olması önemli değil mi diyorsun
Aynen öyle tabii ki de onları boşa kafaya takıyorlar.
Sence erkekte çok büyük olması önemli mi? 🙈🤭 ama gerçekten çok büyük
Bilmem hiç deneyimim olmadı
Önemli mi bu konu sence?
Yani görünüşüne önem verir misin?
Erkeğin boy pos yerinde iri yapılı olduğunu da düşün
Erkeğin iri yapılı olması hoşuma gider ama kas bakımından tabi, Kilolu olmadığı Sürece sıkıntı yok
180-75 ve 19 nasıl sence?
İyi sanki. Fit bi vücutsa gayet güzel
Görmek ister misin?
Gerek yok ya gizlide kalcam
sivilce geçer salisilik asit kullan. çatlak da çok normal onlar kendisine baksın
Kendimden bahsetmedim kız örnek verdim 😄
hee oki. çatlak hariç geçecek şeyler allah öyle yaratmış 🙂
Bir kadına bu şekilde değer vermem. Varlığı ve karakteri önemli qötü değil.
olan olmuş sonuçta karpuz seçip almıyorsun eve gelince kelek çıktıysa atasın artık yapacak bir şey yok
G. tünü görmediğim kadınla niye evleniyorum ya manyak mıyım ben.
Herkes ahlaksız değil sizin gibi ben namuslulara sordum
Evet evet çok namus ve ahlak dolu bir soru sormuşsun tebrik ediyorum.
Ne demek
Emim olduktan sonra ciddi bir yol almak isterim şansa birakmayi sevmiyirum
Bakıp alırım diyorsun?
İyi aferin
Yok gelmem
Onların çaresi var ki squad falan yapar sivilce kremi vs
Çatlağın yok ama diyelim senin şansına her yeri çatlak olan bir kadın geldi o zaman?
Çatlak nasıl oluyor ki aga
Git google dan bak
Ne bileyim nasıl oluşuyor kuru ayazda g. tü mü bırakıyorlar
Yok lan boy uzaması, vücut kıvrımlaşması, kilo alıp verme, hormanlar gibi bir çok etki var. Kadınların %92 de olan bir şey zaten
Ben hiç izlediğim videolarda g*tü çatlak gacı görmedim ki nasıl oluyor
Çoğu ışık oyunları ve photoshopla düzeltiyorlar ben çok gördüm o tarz videolarda çatlağı olan dikkat edince belli oluyor
Demek ki erkekler çatlaktan çok başka şeye önem veriyormuş shshjs
Demek ki. G@t buldunuz şükür edin zaten
Spor yapıyor musun
Yaparım arada
Salona mi gidiyorsun
Evet
Haftada kaç gün
3 ya da 4
Güzel Bench de kaç basıyorsun
Onu yapmıyorum
Peki ne çalışıyorsun
Koşu bandını kullanıyorum, oturarak üstten ağırlık çekmeli şeyi kullanıyorum bi de dambılları kullanıyorum. Aslında bench de yapmak istiyorum ama altında kalırım korkusu ile yapmadım
Ağırlıklı kardiyo ve latt pulldown falan iyidir. Biceps falan yapıyor musun
Elime alınca yapıyorum. Ben daha çok karın ve bacak çalılıyorum. Maksat bel inceltme ve bacak inceltme hafif de karın kası olunca üfff tadından yenmem
Yalnız karın da kaslar güçlenir ve kalınlaşır bel bölgesindeki yağların gitmesini vücut bilir. Kilo verdikçe yağ oranın gider whey protein, kreatin, amino asitler ve pre-workout alıyor musun
Yok öyle şeyler kullanmıyorum. karnım da kalınlaşmadı ayrıca sıkılaştı ve belim şu an 65 gayet memnunum. Bacaklarım da incelse okeyim ben
Aga benim bel kalınlaşıyor bacak çalış
Bel 65 kalça 100 çok mu sence
Kalça birazcık fazla gibi sanki
Küçük olmasın yeter sivilceli çatlaklı olabilir önemli değil
Evlenmiş zaten ne içiyorsunuz anlamıyorum bu nasıl kafa
Evlenmeden görmemiş olabilir hayallere kapılarak evet demiş olabilir
En azından küçük büyük onu gördü
İyi o zaman büyük ve sivilceli olsa uyar mı sana
Sevdiğimle evlenmişsem bunlara takılmam
popodan ibaretmi insan
Olmamalı
Bencede seversem gerisi önemli degil
Helal
🙏 teşekkür ederim
Bu nasıl bir soru aw qwekew
Öyle bi soru işte merak ettim
Bence de g. t bulmuşsunuz şükür edin öpüp başınıza koyun
Ahaaa al işte demek ki g. te göre seçermişssin öyleyse ne yapmıyoruz bol keseden sallamıyoruzzzz
Senin için ne önemli fizikte
Zayıf mı olmalı kzı dediğin sana göre
Anladım tabi herkesin belli kriteri olabilir mantık çerçevesinde
Olabilir yaa kişi kendine göre isteybilmeli mesela benim de yüzüm çok güzeldir bende en azından eli yüzü düzgün biri olsun isterim ama illa ultra yakışıklı olsun demem
Yapacak bişe var mı peki
Ne gibi
Götü kötü diye boşayım mı karıyı
Boşama bence kadın her türlü kadındır
O da aynısını düşünmeli o zmaan
Düşünür bence ben tipi yüzünden boşanan kadın görmedim
Peki bakalım
İade hakkımı kullanırım 😂
Komik mi lan
Evlenmeden kontrol ederim işte bu hayata düşmem
İyi et
Ben iyilestiririm rahat ol zlsjzlxxmsk
O nasıl olacak djlejljlsjl
Saçları ele dolayıp catir catir dünya barışı hakkında konuşurken nefesi kulağa vererek xkxjxkxkx
Önemli olan karakter
Kabul ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar