Çok çabası var ama aramızda 10 yaş var ben 30'um o 21, evlilik diyorum
3 ay
Çok çabası var ama aramızda 10 yaş var ben 30'um o 21, evlilik diyorum
Sizden olmaz aradaki yaş farkı çok fazla. Beyefendi toy kalır senin yanında. Bir kadın belirli bir yaştan sonra leb demeden leblebiyi anlayan birini ister yanında. Beyefendi 21 yaşında çok farklı bir duygu ve kafa yapısında olmalı. Tabiki emek verebilir o ayrı konu, emin o yorulacaksın zamanla o beyde anı şekilde.
Ama gerçekten yaşına göre olgun ve zeki birisi
Kaç yıldır berabersiniz? Her ne kadar sana göre olur gibi gözükse de olmaz fazla yürümez ileride bu ilişki , erkeğin küçük olduğu ilişkiler daha kısa süreli oluyor
Aranızdaki 10 yaş farkı az değil ama imkânsız da değil bence 🌸 Sen 30’sun, “evlilik” diyorsun; o 21 ve hayatının daha başında. Burada kritik olan yaş değil, olgunluk ve aynı hedefe bakıp bakmadığınız 💍✨ O gerçekten sorumluluk almaya hazır mı, yoksa heves mi? Sen evlilik temposuna girmişken onun keşfetme dönemi olabilir. Kalbini dinle ama mantığını da yanına al 😉 Sence onun hayat planında sen net misin?
Cevap
13Cevap
21 yaşında aklı havadadir onun. 10 yaş küçük erkekden olur da. 35'e 45'ise olur 30'a 40'ise olur. 21 ne daha büyüme çağında 😅
Evet bir gün beni aşka boğdu sonra diğer gün yazmadı
Gel gitleri var heralde
Naptı aşka boğdu derken bişey yasamadiniz dimi?
olmaz, bebe diye büyütür , emzirirsin onu. erkek büyük olsa olur, kadın büyük olursa olmaz.
Kadın büyükse sorun olmaz erkek büyükse sübyancı :d Burçlarınız ne
Kadın büyük
kadın ne burcu oğlak ya da başak mı
Başak neden
"Kadın büyükse sorun olmaz erkek büyükse sübyancı :d"
biçiminde mizah katarak yorum yaptım fakat anlamadın.
oğlaklar gibi buzdolabı, soğuk, ciddi bir tarzda "kadın büyük" şeklinde cevap verdin yorumuma. ve bu durum duygusal zekanın düşük oldugunu gösterir. o yüzden aklıma toprak burçlarından oğlak ya da başak burcu olabileceğin fikri geldi.
🤣🤣🤣
Olmaz çok abes kacar kadın erkekten büyük olmamalı erkek kadından büyük olmali
Yaşıt erkeklerim mal iki kelimeyi biraraya getiremiyor değer vermiyor etmiyor bu çocuk zeki ve olgun sadece yaşı küçük ve ayrıca değer veren birisi
merhaba bu senin için öenmli değilse kafaba takmıyacaksan olur ama sana karşı bakış acısını biliyormusun veya olumlumu istersen bakalım
Herkesin bakış açısı ben istemem açıkçası
Neden sizce
Olgun ama
Önemli olan anlaşmak, sevmek
Olur bence çok örneğini gördüm
Genellikle tersi olurda
Olur yani neden olmasın
Abla kardeş takilirsiniz
Kres ac daha memnun olursun 😂😂
Olur daha sağlıklı ilişki
Bizim şu an öyle evlendik
Siz kaç eşiniz kaç