İhanet eden eski sevgilimi unutmadan nasıl önümü görebilirim, tekrar görüşmeye dönmeli miyim?

Eski sevgilimden ihanete uğradım evleneceğiz deyip beni kandırdı aramızda her şey geçti üç senelik ilişki toplasan o kadar etmiş ayrıl barışlarımız da vardı ama sürekli gelirdi af dilerdi ben de her seferinde affederdim sevdiğim kıyamazdım o benim çocukluğumdu hâlâ öyle canı yansa benim canım yanar ağlasa ben de ağlarım kıyamam ama o bana çok kıydı benle ayrıldıktan sonra kızlara takıldı etti yalan söyleyip ayrıldı askere gideceğim dedi gitmedi çok üzüldüm çok ağladım göğsümdeki ateş sönmüyor 22 yaşındayım ama hâlâ unutamadım bana yapılanları helallik istedi ben de dün bana yaptıkları için ama ben hakkımı helal etmeyeceğim ve ahımın hiç bir zaman peşini bırakmasın, ben senin ne parana baktım ne araba ne de hiç bir şeye şu kadarcık sevgine muhtaçtım dedim oysa sadece beni haklı buldu özür diledi ama benim içimdeki kor ateşi dinmiyor geçmiyor ağlıyorum hâlâ, kimseyle bir şey dahi düşünemiyorum onu da sevmiyorum. Dün akşam tekrar görüşelim dedi böyle olmasın sizce ne yapmam gerekiyor

İhanet eden eski sevgilimi unutmadan nasıl önümü görebilirim, tekrar görüşmeye dönmeli miyim?