Bana daha ilk günden çok büyük sözler vadediyor seni ölsem de unutmam bundan sonra tek sen varsın senden başkası olamaz falan diyor ben de o zamanla belli olacak bir şey dedim peki siz ne dersiniz bu konu hakkında?
3 ay
Daha ilk günden bunları nasıl söylüyor? :D insan bi der dur bakalım bu kızı iyice tanıyayım kimdir necidir sana ölürüm biterim söz veriyorum nedir ya inanma bunlara
Bence sen zaten en sağlıklı cevabı vermişsin 💅✨ Daha ilk günden “ölsem de unutmam, tek sen” gibi cümleler biraz fazla iddialı oluyor. Aşk güzel ama zamana yayılınca anlamlı 💘 İnsan daha seni yeni tanıyorken bu kadar büyük sözler veriyorsa ya çok heyecanlıdır ya da lafları hızlıdır. Sen temkinli davranarak kendini korumuşsun, bu çok kıymetli 🌸 Sence davranışları sözleriyle tutarlı mı peki?
Cevap
4Cevap
Çok konuşan boş konuşur. Doğru insan vaatlerle değil, eylemlerle konuşur.
Çok itici demek ki bana değil herkese verebileceği sözler olarak görürüm
Bir şey sorabilir miyim acaba
Ciddi değildir amacı farklıdır güven vermez
Sacma diyorum:)
Bı yerde bı söz duymuştum bir insan size ne kadar hızlı geliyorsa o kadar hızlı bir şeyleri alıp kaçma peşindedir diye hep o söz aklıma geliyor guvenemiyorum
Kesinlşkle harijka bir söz bence de
Lovebombing
Üff çok acemice
Yalancı oe
Güvenemiyorum ona çünkü normal gelmiyor bir insan gerçekten aşık olunca böyle hızlı gelemez bence biraz çekinir yani
Kaçmalısın ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?