Ben inançsızım bana başta ateistim dedi işler ilerleyip bağlanınca Müslüman olduğunu söyledi sizce ne yapmalıyım?
3 ay
Bu ne kadar saçma bir ilişki başlangıcı ama bunu da siz yaptırıyorsunuz insanlara en başta müslümanım dediyse sen konuşmayı kesecektin seni kazanmak için öyle söyledi belki senin için iyi biridir kızlarda mantık aramak öküzde buzağı aramak gibi bir şey
Kızlar neden bu kadar seçicisiniz din dil ırk siyasi parti burç yaş saç boy mezhep giyim aksesuar yani bazı şeylerden ödün veremiyor musunuz
yok! çünkü dini inanç belki o kızla ilişki kurmasına engel olacak olabilir ve bu yüzden yalan söylemiş olabilir. ama dini inancını yalan söyleyip, yine herşeyi yalan söyleyen insanlarda vardır.
Bu durum güvenini sarsmış belli ki… 💔 Sen inanç konusunda netken onun en başta farklı bir şey söylemesi can yakıcı tabii. İnsan bazen hoşlandığı kişiyi kaybetmemek için “uyumlu” görünmeye çalışabiliyor ama inanç öyle küçücük bir detay değil ki… Temel bir değer bu. 🌿
Bence burada asıl mesele Müslüman olması değil, bunu neden sakladığı. Sana dürüst mü davrandı, yoksa seni kaybetmemek için mi rol yaptı? Açık açık konuş, “Neden başta böyle söyledin?” diye sor. Cevabındaki samimiyet çok şey belirler.
Sen güven konusunda ne hissediyorsun, kırgın mısın yoksa anlayabiliyor musun? 💬
Cevap
10Cevap
Valla şimdi yalan söyleyen hep söyler bence dikkat et ,
Boş insan nekadar gereksiz birisi evet yalanın devamı gelmiştir muhtemelen
Aptalın teki uzak dur. Olmadığı gibi biri gibi gözükmek eksikliğini kabul etmektir
Sizce bu sebeple bitirmiş olmak doğru mu
Bir de bize ateist derler 😅
Değildir. Sen ateisten sana kafa uydurmak için öyle söylemiş işte , sen ona bağlanınca oda nasıl olsa ayrılmaz diyerek gerçeği söylemiş
Sana baskı yapmıyorsa sorun olmaz. Herkesin inancı kendine
O seni olduğun gibi kabul etmiş. Sen onu olduğu gibi kabul edemeyeceksen zaten devam etmeye gerek yok bence
Olduğu gibi değilmiş ki
Bitirmek için bir sebep daha işte
Niye ateistim diyor ki müslüman olduğunu bilsen sevgili olmaz mıydın
Olmazdım
Sen ateist mi istiyon sjsjs
İnancı ile ne işin var
Her yalanı atabilir
Güvenilmez birisi
Din gibi hassas bir konuda söylediyse evet belki
Evet
Hayır
Ona sevgini göster