Memlekette bir kız görücü usulü birkaç yere haber gondermis. Şaşırdım doğrusu. Böyle bir şey mümkün mü?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya neden mümkün olmasın erkek yapınca yadırganmıyor kadının da talep etme hakkı var.
İlk adımı kadının atması yanlış
Ne olursa olsun
Kim diyor bunu?
İsterse ilk adımı kadın da atar kadın neden bu kadar pasif durumda bırakılıyor acaba süs bitkisi miyiz biz?
kültür böyle
O kültür değil bu ataerki ikisi arasında fark var
kadının haber dağıtması çok komik
Sana komik gelebilir erkek yapınca komik demiyorsunuz sonuçta değil mi?
Neden çünkü erkek arayabilir dağa taşa duyurabilir.
erkek yapınca komik gelmiyor çünkü bu doğal karşılanıyor
kadın için aynı şey geçerli değil
Bende bunu diyorum şu kafa yapısını aşmak lazım aşmıyorsan da yorumumdan gider misin muhatabım sen değilsin daha fazla seninle tartışmak istemiyorum benim yaşam biçimime ve felsefeme ters bu kafa yapısı konu kapandı.
Türkiye de yaşıyorsun ayık ol yani. Dertsiz batılıların ülkelerinde yaşamıyorsun. Bu ülke de böyle yürür işler. Ters davranırsan işin yolunda gitmez.
Farkında mısın bilmiyorum senden çok daha fazla süredir bu ülkede yaşıyor ve hayatımı idame ettiriyorum yaşına başına bakmadan gereksiz tavsiye vereceğine ders çalış ablacım hadi.
yaşıyor olabilirsin lakin avrupa kafası bu ülkede bir halta yaramıyor onu diyorum
Ben yaşıyorum o hayatı işte diyorum ki gereksiz tavsiyeni de al git benim yaşam tarzım hakkında en ufak bir bilgin yokken saçma tavsiyelerde bulunma anlatabiliyor muyum ben sizin geleneksel saçma kısıtlayıcı normlarınıza göre yaşamıyorum hayatımı hadi artık yorma beni. Boş konuşuyorsun hakkımda bir fikrin olmadan.
Geri kalanın nasıl yaşadığı konusu da beni gram ilgilendirmiyor fikrimi belirtiyorum her yerden bitiyorsunuz
Abartma abla sen daha bu konuya böyle atarlanıyorsan. Ohoo işin zor. Az sabır ve normal konuşma öğren derim
Ablacım bak diyorum ki yorumumda ne işin var? Bu benim düşüncem sen niye burdasın?
Bak çok net
Tartışmak istesem soru sorarım. Yırtık dondan çıkar gibi yorumuma gelmeyin gıcık oluyorum
Kendini ifade konusunda geliştir derim. Argo terimlerine başvurman seni anlatmaz.
Fikriniz var ise gidin soruda şahsınıza ait yorumda kendi düşüncenizi belirtin ben sizin düşüncenizi merak etmiyorum ve bu durum beni sinirlendiriyor. Gitmeni söylüyorum hala bir şeyler söylüyorsun bırak da sinirleneyim yani ona da laf söyleme artık inanılmazsınız ya.
Kendimi anlatmak gibi bir isteğim yok çünkü kardeşim sen kıt mısın?
Ben konuşurum agzı olan konuşur engelle susayım
Hala diyorum ki bak yorumumdan gider misin varlığından rahatsızım hala bana saçma sapan tavsiye veriyor
istiyorsun demiyorum ki sadece hissiyatını ifade konusunda yetersizsin
Olur engelleyeyim canıma minnet sen de sınır nedir kişi istenmiyorsa neden gitmelidir onu bi öğren hani kültürden örften bahsediyorsun ya adabı muaşeret iyidir benden söylemesi.
saçma değil sadece mantıki muhakemesini kuramadıgın için saçma gelme ihtimali var.
Hala dikte edici söylemler cidden yeter ama ya.
Modern görücü usulünde fazla yadırgamamak lazım
Görücü saçmalığını kabullendin, kızın teklif etmesi mi dert oldu?
değil utanç verici
Gel beni al der gibi
evde kal daha iyi yani