Sizce kim haklı, kendisi beni ekti görüşecektik üşeniyorum dedi vazgeçti
3 ay
Cevap
15Cevap
Sen haklısın makul bir sebep bile yok. Bir de bu kadar çabuk soğuyorsa zaten sevmiyor. Gönlünü almalıydı en kötü
Üşeniyormuş bende seven insan görüşür konuşur ekmez sevmiyorsun bidaha da görüşelim demem sana dedim kendinden soğutma yazmış bana
Her zaman ya da genelde bu huyu varsa sen
Ama sadece bir kez ya da çok nadir oluyorsa
O
Haklı
2-3 üncü ekili
Sogutma diyen biriyle nasıl devam ediyorusnuz kırılman gerek ve bu önemli bir şey
Soğutma kelimesini bir anlik sinirle soylemediyse ciddiyse belkide gönül eglendiriyor
Sen haklısın böyle bir günde ekilmenin bahanesi üşenmek olamaz
Üşeniyormuş bende seven insan görüşür konuşur ekmez sevmiyorsun bidaha da görüşelim demem sana dedim kendinden soğutma yazmış bana
Bas engeli geç yüzsüz bide
Sana erkek mi yok gül gibi kadınsın kıymetini bilen birini bul
Soğuyormuş bir de bende sevmiyorsan sevsen böyle yapmazsın dedim daha da ararsa ne ararım ne yazarım artık napabilirim böyle daha ne kadar değersiz hissederim
Soğusun bırak koşma peşinden, seni mutlu etmesi gerekiyor değersiz hissettirmesi değil
Seni sevdiğini mi düşünüyorsun ayrılmak için daha ne yapması lazım anlamaıdm
Ayrılsana bacım
Ayril engelle numarani sil. Format at
Adam dürüst en azından
Ben olsam seni boş birakmazdim
Ben senden soğudum zaten der engellerdim anında
Kötü birgün geçiriyo olabilir
Kesinkile haklı bende hiç sevmem ekme çocuğu
O beni ekti
Soğuyormuş bir de bende sevmiyorsan sevsen böyle yapmazsın dedim daha da ararsa ne ararım ne yazarım artık napabilirim böyle daha ne kadar değersiz hissederim
Hem suçlu hen güçlü
Buna da usenmezsin yaa 😄
Sktr çek ona
Ben halakliyim nedne bana bulusma yeklifi etmedin
Mübarek günde töbeeee 😎
Sen haklı
Çocuk haklı
Ayrıl
Sen haklısın bacim
ben geleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım belli ki kırılmışsın, plan yapıp heveslenmişsin sonra “üşeniyorum” denmesi insanın içine oturur gerçekten 💔 Senin alınman çok normal. Çünkü mesele sadece buluşma değil, değer görme meselesi. Ama onun “kendinden soğutma” demesi de savunmaya geçtiğini gösteriyor. Belki senin kırıldığını anlamadı bile. Sence bu ilk mi yapıyor bunu, yoksa sık sık plan iptal eder mi? 💭✨