Sizce ben mi sorunluyum o mu? Lütfen bir bakın. ?

Defalarca düşünmekten kafayı yemek üzereyim, ben mi hata yapıyorum acaba diye. İlk tanıştığımız zamanlar evet umursamıyordum, yaklaşık 5 ay konuştuk, 1 gün iyiydi aramz 1 gün kötü. Cool takılan bir kızım, uzun zamandır özgür olduğum için ilk başlarda sıkıntıya gelemedim. Çok da sıkıyordu açıkçası ben de takmıyordum. Her neyse sürekli hayatından çıkıyorum sen beni sevmiyorsun der dayanamaz 2 gün sonra seni seviyorum yapamıyorum senden ayrı diye gelirdi. 5 ay sonrasında ilişkiye başladık yaklaşık 4 gün önce. Eskisi kadar sık olmasa da yine de sıkıyor fakat bu sefer ben artık bir erkeğe bağlanmak istediğim için alttan aldım. Her şey güzel bir sorun yok. Bana her gittiğin yeri haber vericeksin dedi normal diye tamam dedim. Dün anladım ki, tuvalete gitsem bile haber vermem gerekiyormuş. Eve gidene kadar haber verdm. Tv ye dalmışım yazmış görmemişim, sadece 1 saat bakmadım tele kıyametleri kopardı, tv izlesen bile haber vericeksin diye. Anlamıyorum gerçekten, bu insan geçmişinde aldatılmış ama bunu mu benden çıkarmaya çalışıyor anlamıyorum. Ona söylesem beni suçluyorsun diye kıyametleri koparıyor. Neden böyle yapıyosun dahi diyemiyorum. Birbirimizi seviyoruz ayrılamıyorum da. bir fikir verseniz inanın çok ihtiyacım var.
Sizce ben mi sorunluyum o mu? Lütfen bir bakın. ?