Sizce ben sorunlu muyum?

Arkadaşlar ben yaşamadığımı hissediyorum sık sık ben bu hayatın düzenini sevmiyorum üniye gidiyorum şöyle etrafıma bakıyorum herkes aynı şeyleri yapıyor ookuldan çıkıyor cafeler doluyor dedikodular başlıyor o onu kesiyor sevgili peşinde oluyor insanlar birbirlerinin arkasında bişeyler çeviriyor bişeyler paylaşıyosun insanlarla güzel günler geçiriyorsun ertesi gün sanki hiiç yaşanmamış gibi davranıyorlar sinir oluyorum bu duruma ben her ana önem veririm insanlarla konuşuruken dedikodu değildi hiç düşünülmemiş şeyleri hakkında kafa yormaya çalışırım farklı şeyler bakış açılardan konuşmak isterim ama bıktım hep sevgili muhabbetlerinden yok ben şunu aldım yaptım şeylerinden bilmiyorum bana saçma ve sıkıcı geliyor artık ben arkadaşlarımla buluştuğumda çeşitli aktiveteler yapmak istiyorum ama benim istememle olmuyor ben gezmeyi çok seven bir insanım yürüyerek birçok yere giderim ama bunu seven çok az insan var maalesef.. insanlarla çabuk arkadaş olurum ama sonra böyle işte araşır konuşuruz falan dediğimizde sanki benden bekliyor gibi hiç arayıp sormuyorlar ve ben buna sinir oluyorum hep ben adım atmak zorunda kalıyorum neden bilmiyorum sizce ben sorunlu muyum? bu arada hiç sevgilim de olmadı çünkü güvenemiyorum hiçbirine genelde sırf güzel buldukları için yaklaşıyorlar o yüzden çok sevmiyorum bu durumu ben düşüncelerimi ve kalbimi sevecek biri istiorum ve bu da olmayacak gibi hiç normal erkek arkadaşım da yok konuşabilcem o yüzden bazen problemli olduğumu düşünüyorum
Sizce ben sorunlu muyum?