Sizce ben mi çok sorun yapıyorum?

Yurtta kalıyorum. Ben oruç tutuyorum. Diğer 3 oda arkadaşım tutmuyor. 1i başta tutuyordu. Başı kapalı bu arada. Ama diğer ikisi tutmuyor diye o da tutmamaya başladı. Bütün gün odada dizi izleyip cips falan yiyorlar. Akşam yemeğini de odada yiyorlar. Normalde odada yemek yemek yasak. Ben oruç olduğum halde ben yokmuşçasına ne bulurlarsa yiyorlar. Benim sabah erken dersim oluyor. Gece dizi izlerken ışığı kapatabilir miyiz diyorum erken kalkıcam diyorum. Kırk nazla kapatıyoruz. Sonra 2 dk ışığı açabilir miyim diyor dolabında krem çıkartıp sürüyor 10 dk onu bekliyorum. Normalde flaşı açıp da yapabilir çünkü ben onlar uyurken öyle yapıyorum. Öğlen yorgun okuldan gelip yatmak istiyorum. Başım ağrıyor. Yatıyorum anıra anıra gülüyorlar. Hele birinin sesi maşallah yurdu inletiyor. Bana özellikle kötü davrandıklarını zannetmiyorum ama insanda biraz düşünce olur. Ben zaten sessizim asla sesimi çıkaramam diye yapıyorlar sanırım. Gerçekten çokk bunaldım odaya girmek istemiyorum. Sizce napmalıyım. Oda değiştir demeyin mümkün değil. Nasıl davranmalıyım siz olsanız napardınız
Sizce ben mi çok sorun yapıyorum?