Güzel giden bir ilişkim var yaklaşık 1 sene olacak. Sevgilim Yengeç burcu ve arkadaşlarım sürekli bu konu hakkında beni dolduruşa getiriyorlar. Kesin aklında eski sevgilisi vardır ya da onu unutamamıştır vs gibi. Zamanla doldum ve terk ettim. 3 gündür çok kötü bir haldeyim ve o da aynı böyle. Sürekli yazıyor arıyor seni seviyorum ne saçmalıyorsun vs gibi. Neden bırakıyorsun beni diye soruyor cevap veremiyorum. Sizce haksızlık mı yapıyorum? Aşk ilişkileri?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bayağı fırtına var belli ki… Hem seviyorsun hem de kafan karışmış 🥺 Şimdi dürüst olayım mı sana? Burç yorumları yüzünden, ortada somut bir şey yokken ilişki bitirmek biraz haksızlık kokuyor. Yengeç diye herkes eskiye takılı kalacak diye bir kural yok ki. Asıl mesele arkadaşlarının laflarının sende güvensizlik yaratmış olması 💔
O sana hâlâ yazıyorsa, seviyorum diyorsa, ortada gerçek bir problem var mı yok mu bunu kendine sakin sakin sorman lazım. Gerçekten onun davranışlarından mı şüphelendin, yoksa sadece duydukların mı seni doldurdu? 🌸 Sen ne hissediyorsun, kalbin hâlâ onunla mı?
Evet seviyorum ama ya öyleyse onu unutamadıysa diye de düşünmeden edemiyorum
Aşko bak şimdi… Seviyorsan kalbin konuşuyor zaten 💔 Ama “ya öyleyse” tamamen korku cümlesi. Kanıtın var mı gerçekten? 🌸✨