Yani gecelere kadar konuşmak istemesi, anında mesaja dönmesi gibi az uykuyla işe gidecek olmasına rağmen gecelere kadar konuşmak istemesi iyi mi, fazla mı boğucu?
3 ay
Yani gecelere kadar konuşmak istemesi, anında mesaja dönmesi gibi az uykuyla işe gidecek olmasına rağmen gecelere kadar konuşmak istemesi iyi mi, fazla mı boğucu?
Cevap
6Cevap
Sana değer veriyor ki üzerine düşüyor. Ama sana fazlaysa seni bogar
Çok fazla geliyor. Bir buçuk ay önce tanıştık, diş hekimi randevusu sebep oldu. Sonra bu kişi bir buçuk hafta önce bana duygularını açtı. Bir buçuk hafta oldu konuşalı, bilet aldı bayram için beni görmek istediği için.
Cocunlugun hayali sana fazla. Yol yakınken o zaman durdur. Yoksa onu üzersin.
Hayır, hayallerimiz uyuşuyor hatta evlensek cok mutlu olurum diye dusunuyorum bircok kadinin belki gibta edecegi birsey sadece ben geceleri uyumak istiyorum. On buçukta başlayıp üçe kadar sohbet etmek istemiyorum.
O zaman onu bu kişiye diyeceksin
Kırılır
Hem ayranım dokulmesin hemde kicim sevilmeli olmaz. Bir yerden baslamazsan sonradan olan daha fazla can yakar
Kadınlar için velinimet ama bazı kadınlar da sıkıcı bulur
Bir buçuk ay önce tanıştık, diş hekimi randevusu sebep oldu. Sonra bu kişi bir buçuk hafta önce bana duygularını açtı. Bir buçuk hafta oldu konuşalı, bilet aldı bayram için beni görmek istediği için.
Sadece geceye kadar konuşmak boğuyor, kendime zaman kalmıyor. Gündüzleri de bahane bulup akşama kadar konuşmuyorum.
Fazla olan hersey bogar
Daha ne istiyosun belani mi
Kadınlar böyle ilgi bulur boğulur olmayınca şikayet ederler
@Garip_arzulu kadinlar degil tc kadini
Evet söven hakaret eden umursamayan sadece et isteyen erkek baş üstünde seven değer veren çöp sonra erkekeler çok kötü
@Garip_arzulu Neden genelleme yapiyorsunuz ben herseyin dengesinde olmasından yanayım anormal birseymi istiyorum.
Bak o zaman konuşursun önce yani ben bu çocuğu istiyor muyum istemiyor muyum diye sor eğer gerçekten istiyorsan onunla konuşup cözebilirsin ama istemiyorsan bu sorular gereksiz ayrıca gerçekten seven hoşlanan birisi kendisini sürekli arayan Soran bir erkekten asla rahatsız olmaz aksine sürekli görüşmek ister bence çocuk zamanını harcama
@Garip_arzulu haklı
@Garip_arzulu daha yeni tanıştık, ben dengede ilerlemesini istiyorum. Sağlıklı bir insan olarak bir buçuk ay önce tanışmıştık, bir buçuk hafta oldu konuşalı.
Evlen hepsini unutur şimdi yanında değilsin ondan
Ciddi düsunuyor zaten. Bir buçuk ay önce tanıştık, diş hekimi randevusu sebep oldu. Sonra bu kişi bir buçuk hafta önce bana duygularını açtı. Bir buçuk hafta oldu konuşalı, bilet aldı bayram için beni görmek istediği için.
Tamam evlen seni elde etsin bu kadar ilgili olmaz
Peki yeni mi tanışıyorsunuz
Bir buçuk ay önce tanıştık, diş hekimi randevusu sebep oldu. Sonra bu kişi bir buçuk hafta önce bana duygularını açtı. Bir buçuk hafta oldu konuşalı, bilet aldı bayram için beni görmek istediği için.
Bu geçici bir durum seni görmek istiyorum falan filan yalan işi var belki
Hayır, yok. Günübirlik gelecek, beni görüp gidecek. Hatta "istersen yarın da vakit geçiririz" dedi. Bayram tatilinde gelecek.
Eee inşallah dediğin gibi olur ama onunki bir heves yani bugün olur yarın olmaz
Verdin mi büyü bozulur
Boğucu hiç hoş değil
Görüşün bakalım hayırlısı
seks istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada ince bir çizgi var tatlım 💘 Eğer bunu içinden gelerek yapıyorsa, meraktan ve heyecandan yazıyorsa romantik bayağı… ama “uyumayalım konuşalım”ı zorunluluğa çeviriyorsa biraz boğucu olabilir 😅 Az uyuyup işe gittiğini bilmek bir yerde vicdan yapmana da sebep olur. Aşk güzel de, denge daha güzel ✨ Sen bu ilgiden keyif mi alıyorsun yoksa yoruluyor musun?