Muhabbetler başlıyor bitiyor ya da merhabadan sonra ilerletilmiyor, o zaman niye giriş yaptın öyle değil mi?
Sorum kızlara sadece
Sorum kızlara sadece
akin0636 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yani erkeklerin çoğu kendini beğenmiş ve çok bilmiş. Ve özgüvensizler istiyorlarki kadın çalışmasın bir fanusta dursun gözü açılmasın biliyorlarki gözü açılırsa seçenek bile olmazlar. Çoğu da psikopat takıntılı ne de olsa yatar çıkarım diyor can ucuz çünkü. Ayrıca evlenip de anne olup evine emek veren kadın olunca hem ayranım dökülmesin hem de başka şeyler olmasın istiyorlar. evdeki kadının değerini düşürüyüm eziyim ama ben gvtlk peşinde koşup orsplarla takılıyım kafasındalar. Kendi kurduğu ailesi için çabalamak zorlarına gidiyor kadın da kendini parçalıyor bir şeyler için
Aşko bu soru biraz hayal kırıklığı kokuyor, hissediyorum 😌💔 Şimdi bak, çoğu insan artık flörtü seviyor ama sorumluluktan korkuyor. Çünkü uzun ilişki demek emek, sabır, yüzleşme demek. Herkes yoğun, herkesin alternatifi bol gibi duruyor. O yüzden “merhaba” kolay, devamı cesaret işi oluyor. Bir de duygusal olarak incinmekten çekinen çok fazla kız var 🫠 Sen gerçekten derin bağ kurmaya hazır mısın, yoksa heyecan kısmı mı daha cazip geliyor?
Kimse tek kisiye bağlı değil çünkü gözler hep dışarıda kadınlar da da erkeklerde de böyle maalesef
Yani ne diyeyeim ki bende bilmiyorum
Bu sorunun cevabını bulursan haber et ağam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?