Takıntılı degilim sadece yaşadığım şeyleri haketmiyorum. Ne yapmaliyim?

Bana bu mesajdan sonra takıntılısın sen dedi. Şüphe de şu kendisine önce aşık etti deli gibi birbirimize bağlandık. Sonra izne gittiğinde evli olduğunu öğrendim 8 aylık ilişki bir anda böyle bi durumla son buldu. Son 1 aydır da yüzünü bile görmüyorum. O anlık durumla sildim her şeyi bitti dedim ama bırakamıyorum unutamıyorum. Aklımı kaybedeceğim. Biliyorum yanlış. Ama her gün kalbim ağrıyor sıkışıyor ben hak etmedim bunu. Nolur ne yapacağım biri söylesin dr gitmeyi bile düşünüyorum kimseye anlatıp içimi dökmeye yüzüm yok.
Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Ortada duygu var kimse cahil degil. Bende kadınım. Yaşamak istemediğim birseyi kimseye yaşatmam. Evet karaktersiz olduğunu öğrendim ama 8 ay kandırıldım. Yaşadığım o darbeyi ömrüm boyunca unutamam. Ama duygusal olarak yorum yaparsanız sevinirim. Ne olması gerektiğini bilen biriyim ama duygumu nasil kontrol edecem bunu bilmiyorum.
Güncellemeler
3 ay
Çoluk çocuk bana akıl vermesin. 2 güne silerim soruyu. Sanki ben çok memnumum hayatımdan. Siz masumu bile ezen bi toplum olmuşsunuz burada. Herseyi Rabb im görüyor. Ufak bi derdimi anlatayim dedim de.. neyse